Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

parapet w 4k i hdr?  :banderas:

Najważniejsze żeby palety i drabiny były w tych jakościach. 

Jestem najspokojniejszym człowiekiem na ziemi jeśli idzie o tą produkcję. Nie boję się o rozciąganie zakończonych świetnie wątków, o głównego bohatera/terkę, o nic. Ludzie to jest ND po prostu xd

Opublikowano

To będzie świetna giera, tylko pytanie ile lat przyjdzie nam się jarać jej zapowiedziami? 

Opublikowano

Nie wiem ile przyjdzie ale jestem skłonny zaczekać na kolejną gotg. Ciekawe jak wypadnie multiplayer no bo chyba będzie. W TLoU na PS4 gra się bardzo fajnie. Aż sobie chyba odswieze remaster.

• Plusik 1
Gość aphromo
Opublikowano

Przecież to, że TLoU2 będzie grą 10/10 pod każdym względem nie podlega żadnym wątpliwościom.

Ze bedzie bardzo dobrze to kazdy wie, w koncu duzy budzet i super studio/silnik, wszyscy sie martwia czy z fajnej historii o dwojce bohaterow nie zrobi sie emo (pipi)olo zabije was wszystkich.

Opublikowano

O fabułę to ja jestem spokojny, bo Druckmann to obecnie najlepszy scenarzysta w branży. Gorzej u niego z reżyserią samej rozgrywki (fascynację symulatorami chodzenia było już widać w U4). A tym razem nie będzie Straleya, żeby go w razie czego przystopował.

Opublikowano

Dla niektórych to może dobrze, bo sporo się tu naczytałem o "płytkim gameplayu" i "noszeniu palet/drabin" - może jak Druckmann zrobi z tego interaktywny film typu Life is Strange, czy innego TWD od Telltale to wszyscy się będą jarać?

Opublikowano

Nie sadze, Yano. Wyraźnie widać, ze to ten sam silnik co U4 i Lost Legacy.

Musze was zawieść, gry na Pro nie są ładniejsze od zwykłej konsoli. Cała większa moc idzie w płynność i rozdzielczość 4K.

Opublikowano

teoria bardzo spoko, a już na pewno lepsza niż tandeta ze wspólnym ratowaniem porywanego guwniaka: 

Aktualnie znamy wyłącznie szczątkowe informacje dotyczące The Last of Us: Part II. Naughty Dog potwierdziło, że główną bohaterką będzie Ellie, a tematem przewodnim zemsta. Pierwszy zwiastun nie pokazuje za wiele – możemy zerknąć na mieszkanie, kilka trupów i na końcu do pokoju wchodzi Joel.

Gracze postanowili połączyć fakty i ich historia brzmi naprawdę dobrze:

„Joel nie żyje przez całe The Last of Us 2, Ellie wyobraża go sobie i tropi jego zabójców.”

Fani zauważają, że główny bohater The Last of Us wszedł do mieszkania dopiero po „całej akcji”, a w dodatku nie widzimy jego twarzy. Jeden z sympatyków pozycji dodał, że tylko dziewczyna widzi swojego największego przyjaciela – jako zjawę, czy też ducha.

przy okazji szacunek że tak duży dev wypuszcza kontynuacje tak mainstreamowych marek, z babką jako protagonistą (prócz TLOU2 także fabularny spin-of Un z Chloe Frazer z dwójki)

Opublikowano

Afred po śmierci Bruca przywdział kostium Batgirl?

Siódmy zmysł oglądałeś?