SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Afred po śmierci Bruca przywdział kostium Batgirl?Siódmy zmysł oglądałeś? Szósty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 XD no jeden chooj Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 no ale co z tym zmysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 (edytowane) siodmy to pewnie wyczuwanie kalafiora na odleglosc Edytowane 7 grudnia 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 musze was pocieszyc, ze tomb raider jest przykladem tego, ze wojtek sie myli No niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 (edytowane) teoria bardzo spoko, a już na pewno lepsza niż tandeta ze wspólnym ratowaniem porywanego guwniaka: Aktualnie znamy wyłącznie szczątkowe informacje dotyczące The Last of Us: Part II. Naughty Dog potwierdziło, że główną bohaterką będzie Ellie, a tematem przewodnim zemsta. Pierwszy zwiastun nie pokazuje za wiele – możemy zerknąć na mieszkanie, kilka trupów i na końcu do pokoju wchodzi Joel. Gracze postanowili połączyć fakty i ich historia brzmi naprawdę dobrze: Fani zauważają, że główny bohater The Last of Us wszedł do mieszkania dopiero po „całej akcji”, a w dodatku nie widzimy jego twarzy. Jeden z sympatyków pozycji dodał, że tylko dziewczyna widzi swojego największego przyjaciela – jako zjawę, czy też ducha. „Joel nie żyje przez całe The Last of Us 2, Ellie wyobraża go sobie i tropi jego zabójców.” To jest zbyt oczywiste, byśmy wpadli na to juz, po kilku dniach. Poza tym, gdyby nia był to by nie rzucał cienia, a tym czasem to robi. Nawet trawa sie pod nim ugina. No i tez Druckmann wspomniał na panelu, ze opowieść kolejny raz skupia sie na tytułowej dwójce. Ja jestem innego zdania. Skłanial by sie ku elektrowni, gdzie przebywał brat Joel'a. Edytowane 7 grudnia 2016 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Chciałbym by w drugiej odsłonie Ellie w którymś momencie wpakowała Joelowi kulę w łeb. Ot, żeby było mocarnie i gęsto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Pierwsza część pokazała, że Ellie i Joel nie muszą ginąć, żeby historia była mocna. W dwójce mam nadzieję na coś podobnego, bo śmierć głównego bohatera to pójście po linii najmniejszego oporu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 165 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Małe cycki i wygląda jak chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 165 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 No wygląda jak młody Norman Redus bez zarostu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 ja tam widze co gimbaza z 9gag będzie sobie tatuowała do czasu premiery gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 No i super, takie czasy, jakoś nie wyobrażam sobie sexbomby w tych czasach, bo raczej długo nie utrzymałaby seksownego wyglądu Zresztą Ellie już w poprzedniej części była jedną z najlepszych postaci kobiecych w grach, ever, jeśli nie najlepszą - zresztą wszystkie postacie w TLoU były napisane genialnie (choćby przykład Billa i jego orientacji seksualnej - nienachalnie, ale jakże dobitnie - Druckmann zrobił świetną robotę). Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 te male cyce psuja caly odbior gry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 cycusie jak u chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 i dobrze że takie są, nie będzie polerowania torpedy do nich tylko skupienie się na Ellie jako postaci a nie cytzkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Larze też cycki zmniejszają.... (pipi)a feminizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Larze też cycki zmniejszają.... (pipi)a feminizacja Dzięki temu wygląda jak postać gatunku ludzkiego, a nie jakiś mutant z mgławicy Oriona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 poczucia humoru za grosz sarkazmu nie rozpoznajesz . Mam gdzieś cycki liczy się tyłek bo to na niego będę spoglądał cała grę. Na razie najlepszy tyłek miała Miranda w ME2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Ona to cierpiala na rozszczep posladkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Najlepsze tyłki są w untill dawn Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 a tak zapomniałęm o until dawn. Oby więcej tak plastycznych tyłków na playstation a mają mnie na nastepnej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Catwoman z Batman Arkham City, Miranda z Mass Effect 2, ale także Lara z Rise of the Tomb Raider - najfajniejsze tyłki w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 No to wreszcie jest o czym w tym temacie porozmawiać Catwoman mi nie podobał się za bardzo ale dodałbym do tej listy cortane w nowych odsłonach halo oraz Alex z half life 2 . Pamiętam jak grając w half life 2 obchodziłem koleżankę gordona przy każdej możliwej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Jeszcze Ada z RE6 była spoko pod tym względem, zwłaszcza podczas sekcji skradanych w kanałach wentylacyjnych No ale nie róbmy śmietnika w temacie o kontynuacji jednej z najlepszych gier ever - przy tak poważnym tonie poruszanych wątków, zwyczajnie nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi