Pix 905 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Na 100% będzie lesbijką. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) Jeszcze Ada z RE6 była spoko pod tym względem, zwłaszcza podczas sekcji skradanych w kanałach wentylacyjnych No ale nie róbmy śmietnika w temacie o kontynuacji jednej z najlepszych gier ever - przy tak poważnym tonie poruszanych wątków, zwyczajnie nie wypada. Na 100% będzie lesbijką. Poważnie to o grze można rozmawiać jak wyjdzie albo jak jakaś wersja preview będzie oceniana. Edytowane 8 grudnia 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) Dla mnie model Ellie wygląd bardzo dobrze i świetnie komponuje się z światem przedstawionym. Zakładam, że po takiej apokalipsie mało kogo obchodzi jak babki są ubrane i jak wyglądają Z daleka czuć i widać, iż w życiu łatwo nie miała a cycki hmmm....żaden klikacz nie założył jeszcze kliniki piękna, więc co począć? Edytowane 8 grudnia 2016 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Czyli po apokalipsie dziewczynom nie rosną cycki? No trochę słabo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Na 100% będzie lesbijką. No, ale ona zawsze była pisana z taką myślą... Damn, ostatnia strona w tym temacie, to coś czego się nie spodziewałem :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Lepiej, żeby nie zrobiło się z tego jakieś Life is Strange. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 bez sensu że jej cycki nie urosły 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 moze dojda w paczu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) bez sensu że jej cycki nie urosłyPewnie z niedożywienia. Edytowane 8 grudnia 2016 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Na 100% będzie lesbijką. No, ale ona zawsze była pisana z taką myślą... Damn, ostatnia strona w tym temacie, to coś czego się nie spodziewałem :| A co mamy rozkminiać fabułę której nie znamy i długo nie poznamy? Tematy o grach co wyjdą za 2-3 lata tak wyglądają bo z założenia są niepoważne Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 bez sensu że jej cycki nie urosłyPewnie z niedożywienia. to przez brak stanika...mam nadzieję ze bedzie widac przez bluzeczke sutki...wierze ND Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Ten tatuaż ciekawe czy nie henna i się nie rozmaże Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Skoro już poruszamy takie ważne tematy, to chciałbym dodać, że Ellie powinna nosić stanik. W innym wypadku w Part III może mieć obwisłe piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Już aż tak daleko nie wybiegajmy z tym Part III, bo pewnie poczekamy 10 lat albo i wcale Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Cycki cyckami ale łapy to ma jak od pracy pługiem, wątpie żeby lekcje Joela na gitarze ją tak przekształciły Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 :walec: Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Cycki cyckami - wiadomo że ważne ) ale gra będzie gigantem. To wiadomo nawet nie oglądając trailera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 Shannon Woodward z serialu Westworld dostała role w TLOU2, nie wiadomo na razie kim będzie. Na dole fotka, gdyby ktoś nie mógł jej skojarzyć z WW. http://www.ign.com/articles/2017/04/07/westworld-actress-joins-the-last-of-us-part-2 Za każdym razem jak coś przeczytam nasuwa mi się myśl - TLOU z grafiką z Uncharted Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 TLOU z grafiką z Uncharted ale masz wysublimowane oczekiwania ja chciałbym raczej umiejętnego rozwinięcia pomysłów z pierwszej części, czyli czegoś na wzór Uncharted 4 względem pierwszych trzech cześci. Jestem przekonany że ND da radę, nie ma obecnie gry o kórą byłbym spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 Un Lost Legacy ma mieć największy level, jaki dotąd zaprojektowało ND (umożliwi m.in. swobodną jazdę jeepem, wertykalne poruszanie itp.). Ten news zrobił mi tym bardziej mocno, bo Madagaskar w rodziałach 10 i 12 w U4 był niemalże jak sandbox (szczególnie 12-ty). W TLoU 2 chciałbym zobaczyć cos podobnego, w przypadku terenów lesnych. Nie wiem jak roziążą kwestię niewidzenia przez przeciwników naszych kompanów, ale w U4 ich niewidzialność nie rzucała się tak w oczy. W sumie najlepiej kiedy postać była sama, albo skrypt zakładał że skradanie nie wchodzi już w grę (akcja w piwnicy hotelowej w Pitsburgu, czy akademiku <3) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 (edytowane) Mocap trwa, prace idą pełną parą, wczoraj z Ashley Johnson I odgrzebałem takie stare nagranie z części pierwszej, jeśli ktoś nie grał może być spoiler A z ostanich ciekawostek Neil Druckmann w rozmowie z Hermen Hulst z Guerrilla Games, powiedział że chłopaki wysoko podnieśli poprzeczke w kwestiach graficznych w Horizon Zero Dawn i TLoU2 będzie stało na równi albo wyżej Edytowane 15 kwietnia 2017 przez Fanek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 Oglądałem wczoraj ta rozmowę. Nie powiedział tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 A jak powiedział? https://youtu.be/PzomI_VXFLs?t=11m24s Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 "Teraz to jest poprzeczka, musimy to pobić" Tak powiedział :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 TLOU II nie będzie sandboxem więc to normalne, że oprawa będzie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi