Faka 3 979 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Teoria to może być taka, że to jakiś męski klon Ellie: gdzie jej krew mogli zayebać w pewnym szpitalu pod koniec gry jak Joel ją uratował No ale to już w ogóle może być mocno naciągane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Coooo?? Zakrztusiłem się kawą po przeczytaniu tej teorii. Nie ma szans. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Czuję, że to bardziej będzie sequel z wieloma retrospekcjami przeplatającymi się z aktualnymi wydarzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Coooo?? Zakrztusiłem się kawą po przeczytaniu tej teorii. Nie ma szans. :D No dlatego tak napisałem, że to jest mocno naciągane. Teraz przez półtora roku będą pisać o Tym kto to za postać jest. Edytowane 30 Października 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 To nie ona bo Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Pokazali taki trailer i zostawili z tym człowieka :) i jak tu żyć teraz do premiery po zobaczeniu czegoś Takiego. Dałbym się zahibernować i obudzić na premierę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ok, to jednak nie jest klon, tylko jakaś Emily, a kim ona jest, po co i gdzie i w jakim celu to już się dowiemy w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ok, to jednak nie jest klon, tylko jakaś Emily, a kim ona jest, po co i gdzie i w jakim celu to już się dowiemy w grze. Może siostra Ellie? Nawet podobna :). Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Nie klon?! Nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale historia bez klona jest słabą historią. Edytowane 30 Października 2017 przez MaiorZero Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Wersja bez kompresji, gdyby ktoś chciał szukać szczegółów http://www.gamersyde.com/news_pgw_the_last_of_us_2_trailer-19643_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 no fajnie to wyglądało. Trzeba bedzie kupić ps4 dla tej gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Albo ps5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Trochę pojaśnione - Druckmann " At its core, The Last of Us Part II is still very much about Ellie and Joel, but for this reveal, we wanted to showcase several new characters that are integral to their next journey. We’re sure you have many questions after watching this scene. We’re also pretty sure that we’re going to see all sorts of theories about whom these characters are, where and when this scene takes place, and how all of this fits into Ellie and Joel’s next story. For now we’re keeping mum, but we’re excited to see what y’all make of this piece of the puzzle." Edytowane 30 Października 2017 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 co za beznadziejny trailer. Gdyby nie grzyby na końcu i logo gry to bym nie wiedział w ogóle o co chodzi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Albo ps5 pewnie tak będzie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Kogoś bolało również coś jak tym młotkiem po przedramieniu ją bili? Jeszcze jak! Czułem sie, jakbym tam byl. No piękna scena przemocy. Odnoszę wrażenie, ze to będzie naprawdę inne tępo, niż te, ktore doświadczyliśmy w Part One - większy nacisk na przemoc, miedzy walczącymi o przeżycie, surowce. Może, jakieś nowe frakcje do których dołącza protagoniści ? Azjaci wyglądają mi na frakcje świetlików. Potwierdzają to słowa " clip her wings ". Ale kim sa ci drudzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Ta scena z młotkiem aż mnie zabolało. Świetne świetne, szkoda, że niestety długo trzeba będzie czekać, ale fabularnie i klimatem znowu u mnie skosi wszystkie inne gry Edytowane 30 Października 2017 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 spokojnie będzie więcej niż jedna grywalna postać. klimat srogi, ale po lekturze Drogi i TWD robi jedynie dosadne ukazanie przemocy. oby młotek i finishery z jego użyciem znalazły się również w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 "Piękna scena przemocy." Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) co za beznadziejny trailer. Gdyby nie grzyby na końcu i logo gry to bym nie wiedział w ogóle o co chodzi. Też mi nie podszedł, pierwszy był fajniejszy, poza tym za długo na tej linie wisiała, dawno wyciągnęłaby kopyta. No i wszędzie babki, jedna zła, druga na linie, kolejna zebrała młotkiem. Boje się o tą grę, bo jedynka to mój nr1. Edytowane 30 Października 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 poza tym za długo na tej linie wisiała, dawno wyciągnęłaby kopyta. bzdura, czas zgonu to co najmniej 4 minuty od momentu powieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie bez kozery uduszenie to jedna z najgorszych śmierci. Zanim się straci przytomność, to trochę trwa i te 4 minuty bywa za mało. a co się dzieje w tym czasie nie chce nawet myśleć. Podoba mi się brutalność zwiastuna. Widać, że ND nie idzie na żadne kompromisy. Dosyć mam już tych grzecznych gierek AAA, gdzie granat nie robi nic z przeciwnikiem. Jedynka była już brutalna ale mam nadzieje, że w kontynuacji poziom gore pójdzie jeszcze do góry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie bez kozery uduszenie to jedna z najgorszych śmierci. Zanim się straci przytomność, to trochę trwa i te 4 minuty bywa za mało. a co się dzieje w tym czasie nie chce nawet myśleć. Podoba mi się brutalność zwiastuna. Widać, że ND nie idzie na żadne kompromisy. Dosyć mam już tych grzecznych gierek AAA, gdzie granat nie robi nic z przeciwnikiem. Jedynka była już brutalna ale mam nadzieje, że w kontynuacji poziom gore pójdzie jeszcze do góry. W kilka sekund traci się przytomność, po około 4min się umiera. Dla mnie to było trochę naciągane z tym zwlekaniem, zanim ją odcięła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 co za beznadziejny trailer. Gdyby nie grzyby na końcu i logo gry to bym nie wiedział w ogóle o co chodzi. I bardzo (pipi)a dobrze. No strasznie szkoda, że nie pokazali wszystkich bohaterów, miejscówek, broni itd. xf Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi