Faka 3 989 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Co wy odpiedalacie z tym tematem, dalej wałkujcie o LGBT? Myślałem, że coś nowego na temat gry, a tu jakieś tajemnice alkowy dwóch bananów z ND wrzuca XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 155 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 U4 na szczęście nie ucierpiało, no ale właśnie już z dodatkiem Lost Legacy wyszło jak wyszło, o czym mówi gość na filmiku który wrzuciłem. Imo tendencja jest zauważalna i wcale nie jest to generalizowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Znalazłem naszą rumuńską żydówkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Piękny obraz Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 19 minut temu, _Be_ napisał: Że Chloe i Nadine są razem po LL chodziło mi jakie konkretnie pozagrowe źródło na to wskazywało i na ile miałoby być "kanoniczne" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 3 minuty temu, nobody napisał: chodziło mi jakie konkretnie pozagrowe źródło na to wskazywało i na ile miałoby być "kanoniczne" A nie wiem, nie jestem poyebany żeby doszukiwać się kto z kim jest w gierce wideo xd Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 to wszystko przez shadiego Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 378 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 (edytowane) Sprawdź bezcielesny wrzucony film od Masamune i będziesz wiedział. Wiem ze oglądasz takie filmiki namiętnie i nie próbuj nawet mówić, że nie. Edytowane 13 lipca 2018 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 2 godziny temu, nobody napisał: chodziło mi jakie konkretnie pozagrowe źródło na to wskazywało i na ile miałoby być "kanoniczne" No nie ma takiego źródła. To zwykłe pierdo.lenie. Kiedyś będąc młodym i ciekawym internetów, dowiedziałem się co to doujinshi, gdy zobaczyłem jakiś skan mangi jak Goku wali w ślimaka z Vegetą. Dzisiaj można obejrzeć takie rzeczy na oficjalnych kontach ND czy Bioware. Kiedyś niezgodna z wzorem fanowska erotyka, a teraz duma XDD I ten handsome redneck doskonale wie, że nie chodzi tu o dziewczynę jako główną postać, bo to żadnego szoku nie robi lol, a tokenizm wpierdalany na lewo i prawo, byleby było poprawnie i tolerancyjnie No cóż, takie czasy ¯\_(ツ)_/¯ Gierkę oczywiście, że kupię choć nikt mi nie każę uff na szczęście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 (edytowane) obczailem niedawno temat o cyberpunk 2077 i tamtejszej dyskusji na temat jakis tam fluid, teraz obczajam temat o kontynuacji the last of us z dwoma roid faggotami tanczacymi w tle i ze tak powiem co sie tu (w sensie na tej planecie) kurwa dzieje. to ma byc nie wiem, zabawne, ironiczne, groteskowe, zachecajace do dyskusji czy co to ma kurwa byc Edytowane 14 lipca 2018 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Świat nie wierzy łzom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Patrząc na wasze spiny, coraz bardziej jestem przekonany, że to jakiś klasyczny pomysł na zwiększenie sprzedaży. Robicie ND taką reklamę, że sprzedaż wystrzeli w kosmos. Zgodnie z zasadą "nieważne co się mówi, ważne że się mówi" Jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Jest taka lewicowa propaganda, ze zeby ja dostrzec potrzeba wielominutowych filmików płaczących nad tym, ze jedna z sześciu części Uncharted ma dwie kobiety jako główne bohaterki i że w sumie Ellie jako główna bohaterka to też polityczna propaganda . Do tego jeszcze typy wrzucają zdjęcia jakiejś gejowskiej pary i że to niby ma mieć coś wspólnego z gra. Ten typ to jest oficjalny kanał ND czy co? Jak nie lubicie patrzeć na pedalow to po co wyszukujecie ich konta i potem je tutaj wrzucacie xD? Może skupcie sie na grze zamiast na oglądaniu homoseksualistów to od razu świat wyda sie Wam inny. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 O to to to - po co mnie tu wrzucaliście tych neandertali? Śledzicie gościa na tweeterze czy jak? Swoją drogą ten dzisiejszy świat, przesiąknięty tymi social mediami jest czymś, czego nie ogarniam - ten ostatni filmik "oto jak idziemy do łóżka" - kogo to koorva obchodzi? Zdjęcia świeżo zrobionego stolca na instagrama też wrzucają? Za stary jestem na tę pogoń za popularnością, lajkami i followersami. Od teraz uprasza się o pisanie o gierce, a nie o życiu "prywatnym" (no bo jak ktoś je tak eksponuje, to chyba nie bardzo) jednego z developerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 I ta gadka zlamasow, ze jak sie nie podoba to nie grajcie. A dzieki komu lezycie na zielonych squrwysyny? Oby ND zdechlo jak Konami. Ojej patrzcie, jestem gejuch miliarder. Niesamowite co ten swiat sie spyerdolil. I jeszcze ci co im przyklaskuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 13 godzin temu, Dr1zzt napisał: No nie ma takiego źródła. To zwykłe pierdo.lenie. Kiedyś będąc młodym i ciekawym internetów, dowiedziałem się co to doujinshi, gdy zobaczyłem jakiś skan mangi jak Goku wali w ślimaka z Vegetą. Dzisiaj można obejrzeć takie rzeczy na oficjalnych kontach ND czy Bioware. Kiedyś niezgodna z wzorem fanowska erotyka, a teraz duma XDD I ten handsome redneck doskonale wie, że nie chodzi tu o dziewczynę jako główną postać, bo to żadnego szoku nie robi lol, a tokenizm wpierdalany na lewo i prawo, byleby było poprawnie i tolerancyjnie No cóż, takie czasy ¯\_(ツ)_/¯ no tak myslałem że jakies fan artowskie pjerdolololo xd no ale są juz pierwsze, POTĘŻNE efekty 3 godziny temu, II KoBik II napisał: Oby ND zdechlo jak Konami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Ale beka z tego. Dla mnie to najbardziej wyczekiwana gierka zaraz po RE2. Co mnie obchodzą jakieś pedały? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 378 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 To najpierw piszecie, ze w komiksie do TLOU były takie wrzuty(choć ich nie było) i to żadne zaskoczenie, a teraz piszecie, że komiks do Lost Legacy to fanowskie eloeloelo i się nie liczy. Czas się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 To zależy czy to oficjalnie pod patronatem ND czy tylko fajnie narysowana fanfikcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 378 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Jeśli ND daje temu pieczątkę jakości tzn. ze im to pasuje, jakby ktoś wysłał do Remedy kartkę jak Max Payne liże się pod jemiołą z Vladkiem Lemem, a oni by to propsowali i się z tym afiszowali tzn. że jest to zgodne z ich upodobaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 W jaki sposób zgoda na umieszczanie tęczowych fan artów równa się potwierdzeniu forsowania przez studio zmienionych orientacji bohaterek Lost Legacy, pozostaje wielkim sekretem dedukcji Shadiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 378 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Zaraz wyśle fan arta do SantaMonica jak Kratos jest kazirodcą i rucha się z bratem w saunie. Mam nadzieję, że pochwalą się tym w mediach społecznościowych, a kto wie może scenarzysta GOW na PS5 ogarnie fajny twist fabularny i pusci w zapomnienie to, co działo się w minigierkach przez niemal całą serię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 A do tego czasu masz bana na myślenie dedukcyjne. :V Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi