Opublikowano 18 lipca 20186 l Tak pykam teraz w Uncharted Legacy i kurde, mam wrażenie ze dopakowali to jeszcze lepiej niz podstawke. A na pewno prolog. Do czego zmierzam? Ano do tego, że to całkiem możliwie ze to co zaprezentowali na e3 w tlou2 wcale nie bedzie tak mocno odbiegać na premiere. Zapomnialem ze ND to magicy a ja mam przed oczami leciwą jedynke Tlou, zamiast wlasnie Uncharted. Mocno wierzę i jaram sie bo historia na pewno skosi mi suty.
Opublikowano 25 września 20186 l Jutro OutbrakeDay czyli sporo nowych rzeczy o TLoU2. Dostaniemy darmowy motyw na konsole, 8 awatarów, theme song, tapety na pulpit i kilka innych tajemniczych rzeczy. Zapewne podadzą datę premiery i pokażą to co nerdy lubią najbardziej czyli limitowane, kolekcjonerskie wydania!! I stawiam też na PRO w wyj..ebanej edycji http://www.thelastofus.playstation.com/outbreakday Edytowane 25 września 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 25 września 20186 l 9 minut temu, Ryo-San napisał: . Zapewne podadzą datę premiery Myślę, że nie.
Opublikowano 25 września 20186 l W datę premiery wątpię, bo ostatnio mówili, że nauczyli się jej nie podawać jak nie są jej 100% pewni i że ogłoszą ją na krótko przed samą premierą. Ale na pierwszy trailer bym się nie obraził.
Opublikowano 25 września 20186 l Co najwyżej jakieś nowe screeny, albo informacje, to już będę zaskoczony pozytywnie. Nowy trailer, czy data premiery, zapewne w grudniu na PSX, albo dopiero na E3 19.
Opublikowano 25 września 20186 l No właśnie każdy oczekuje że ND poda datę premiery na wielkiej komercyjnej imprezie w stylu E3 czy PlayStation Experience dlatego nie zdziwię się jak pójdą pod prąd i odpalą date na niszowej imprezce dla fanów jaką jest właśnie OutbrakeDay.
Opublikowano 25 września 20186 l 24 minuty temu, Ryo-San napisał: Dostaniemy darmowy motyw na konsole Poprzednim razem motyw był płatny chyba, skąd info że ma być za free? Podoba mi się w nim to jak ikony wchodzą na drugi plan za postać Ellie.
Opublikowano 25 września 20186 l @Square na redicie ktoś pisał że to będzie za free dlatego pisząc posta trochę rozpędziłem się z tym "darmowym" motywem bo oficjalnie nikt tego nie potwierdził.
Opublikowano 26 września 20186 l Pierwsze zdjęcie z tym pieskiem pojawiło się w lutym na koncie Druckmanna. Jak widać, plotki jakoby pies był jednym z towarzyszy Ellie, mogą być bardzo prawdopodobne. Fotka z dziś.
Opublikowano 26 września 20186 l Czyli wyjaśniło się czemu Ellie chce wszystkich powybijać - nie, że Joela zabili czy jakiegoś tam dzieciaka, ale pewnie psiaka jej dorwali Dlatego morduje wszystkich niczym john wick. I czyżby szykował się najbardziej realistyczny, najlepiej oddany pies w historii gier wideo? #naughtygods
Opublikowano 26 września 20186 l Są już na PSN awatary i motyw z TLoU II. Motyw mega, Ellie stojąca w lesie z karabinem. Niby nic, ale ikony menu konsoli są zasłoniete przez nią. Pierwszy chyba taki motyw na PS4 Edit: pobierać bo darmowy jest tylko przez dobę, od jutra ma kosztować standardowe 12,50 zł
Opublikowano 26 września 20186 l Mam wspaniałego nowego avatara i wspaniały motyw, a teraz idę grać w wspaniały multiplayer gry TLoU. Tak trzeba żyć.PS. Fajny motyw dźwiękowy przy tej tapecie.
Opublikowano 26 września 20186 l OST na winylu z jedynki, plakat i koszulka Myślałem że będą rzeczy większego kalibru, ale plakacik klimatyczny. Edytowane 26 września 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 26 września 20186 l Taki sobie motyw, ikonek nie ruszali, dali samą tapetę tylko i nic poza tym.
Opublikowano 26 września 20186 l 11 godzin temu, MBeniek napisał: I czyżby szykował się najbardziej realistyczny, najlepiej oddany pies w historii gier wideo? #naughtygods Ej ej ej, a Riley z CoD Ghosts? Tam można było nawet nim pobiegać 7 godzin temu, Voytec napisał: Więź z psem? To będzie emocjonalny rollercoaster bez trzymanki. A weź mnie nie denerwuj - ryczałem przy The Last Guardian, nie chcę podobnych motywów tutaj 3 godziny temu, Arkady napisał: Są już na PSN awatary i motyw z TLoU II. Motyw mega, Ellie stojąca w lesie z karabinem. Niby nic, ale ikony menu konsoli są zasłoniete przez nią. Pierwszy chyba taki motyw na PS4 Edit: pobierać bo darmowy jest tylko przez dobę, od jutra ma kosztować standardowe 12,50 zł Pobrałem, ustawiłem i motyw naprawdę spoko, ale chyba wolałem kojącą muzyczkę z akwarium, które miałem ustawione do tej pory - tu jakoś tak intensywnie dźwiękowo jest, aż pikawa przyspiesza mimowolnie
Opublikowano 27 września 20186 l 10 godzin temu, Wredny napisał: A weź mnie nie denerwuj - ryczałem przy The Last Guardian, nie chcę podobnych motywów tutaj Czy Ty mi właśnie nie wyebales z massive spoilerem?
Opublikowano 27 września 20186 l 11 godzin temu, Wredny napisał: Tam można było nawet nim pobiegać Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać 6 minut temu, Voytec napisał: Czy Ty mi właśnie nie wyebales z massive spoilerem? Odpowiedź na to pytanie będzie spoilerem W ogóle na co czekasz z TLG? Już 2 lata minęły. Gierkę można kupić za pół darmo, czekasz aż do plusa wrzucą czy co? Jak dla mnie warta pełnej ceny, jak każda gra Uedy.
Opublikowano 27 września 20186 l 12 godzin temu, Wredny napisał: A weź mnie nie denerwuj - ryczałem przy The Last Guardian, nie chcę podobnych motywów tutaj ale po cholere spoilerujesz TLG w temacie TLOU 2?
Opublikowano 27 września 20186 l Zaraz obok motywu z Geraltem i Ciri gdzie muzyczka gra w tle, ten z TLoU stał się moim ulubionym. Nie wali po oczach kolorkami, muzyczka kojąca i bajer z przejściem Ellie na pierwszy plan są spoko.
Opublikowano 27 września 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: ale po cholere spoilerujesz TLG w temacie TLOU 2? Gdzie tu spoiler, skąd wiesz z jakiego to niby powodu płakał?