Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiadomo. wiec po co to samo znowu wrzucasz, o tym samym ? 

zaraz wrzuc koniecznie wypowiedz jakiegos typka, ze gra bedzie zayebista, to przynajmniej bedziemy wiedziec

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie możliwość napuszczania klikaczy na ludzi, gdzie małą próbkę mieliśmy już w LB, bardzo fajny patent. W grze ma być też pies, nie wiadomo czy odegra większą rolę, ale chętnie bym widział czworonoga jako stały element gameplayu. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, YETI napisał:

Mam nadzieję, że będzie możliwość napuszczania klikaczy na ludzi, gdzie małą próbkę mieliśmy już w LB, bardzo fajny patent. W grze ma być też pies, nie wiadomo czy odegra większą rolę, ale chętnie bym widział czworonoga jako stały element gameplayu. 

zjq0Rae.jpg więcej niż trzy na jednej scenie  MC .

ps.

Spoiler

pieski z grzybem

Edytowane przez masta_g
Gość aphromo
Opublikowano

ale slodziaki :wub:

Pamietajmy ze piesio pojawial sie juz w materialach odnosnie pierwszej czesci serii.

Opublikowano

mi formula gameplayu z jedynki mega pasowala, mam nadzieje, ze solidnie ja rozbuduja o nowe smaczki i mozliwosci, no i kontrowersyjne lgbt nie bedzie az tak nachalne, ja wiem, ze to poniekad dla PR i by podlizac sie prasie w us (okropne czasy, przepraszanie ubi bo w asasynie nie mozna miec zwiazku homoseksualnego, wciepki do wieska ze w slowianskim swiecie nie ma murzynow itp) ale mam nadzieje, ze calosc powiesci bedzie mocna w innym kontekscie

• Plusik 4
  • Minusik 2
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Wredny napisał:

Jak będzie tam tylko po to, by zginąć w brutalny sposób, żebym się rozbeczał to wyślę awizo do siedziby ND ;)

fix :Coolface:

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

Poprawcie mnie jeżeli się mylę ale chyba po premierze jedynki (albo jeszcze przed premierą) ND pokazywali szkice koncepcyjne i zarażone zwierzęta w tym m.in. Słonia z Zoo czy coś w tym stylu. Oni się wzorowali na grzybie, który atakuje mrówki a więc jakby nie patrzeć zwierzęta. Więc kto wie, może rozwiną temat w drugiej odsłonie i dowiemy się nieco więcej o samym wirusie?

Gość aphromo
Opublikowano (edytowane)

Jak najbardziej,

Tlou Wei 1

Zas odnosnie mrowek, to jest to grzyb

Ophiocordyceps unilateralis 

Edytowane przez aphromo
Opublikowano (edytowane)

Obstawiam, ze tak sie nie stanie. Psiaki nie tolerują przemocy wobec zwierząt do tego mogłoby to zaszkodzić ich wizerunkowi imo. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Przecież fabuła to będzie zemsta Ellie, bo jej odyebią pieska którego dostała od nieżyjącego już Joela.

O (pipi)idens już sobie wyobrażam tan wjazd na pełnej qurwie do lokacji podobnej do 

Spoiler

szpitala świetlików

w rytm tego

i taniec z clickerami przy tym 

Opublikowano
26 minut temu, GSPdibbler napisał:

No ale masz grywalne rozkwaszanie głów, dziurawienie ołowiem , bicie tępymi przedmiotami, odstrzeliwania głów, szycie z łuku, podpalanie. Mało ci jeszcze zwyrolu?

Bardzo chętnie złych ludzi potraktuje pałką z kolcami :usmiech: A piesek co ci zrobił?