Opublikowano 10 września 20195 l Podejrzewam, że dwa dni później minie dopiero embargo na wrażenia z pokazu. Plus pewnie ruszą już preordery. Ale nie ma szans, że już w outbreak day zobaczymy to co dziennikarze na pokazie. Jak będzie chociaż nowy trailer to będzie dobrze.
Opublikowano 10 września 20195 l Oby pokazali multi, z singla nie musze już nic widziećDokładnie. Że singiel będzie petarda to jest jasne. Ale Multi też chce zobaczyć. Póki co to z jedynki nie ma sobie równych ;]
Opublikowano 10 września 20195 l Zdradza, ale zawsze mogą pokazać jakiś mecz tylko z jednej czy dwóch lokacji, jedną już znamy z pierwszego gameplyu.
Opublikowano 20 września 20195 l Poza tym, SoP ma trwać 20min, będzie również zapowiedź nowej gry. W ten sam dzień jest impreza dla prasy, ma trwać około 3h, więc należy spodziewać się dużo nowych informacji. Edytowane 20 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 20 września 20195 l Znając poprzednie SoP to na zbyt wiele nie można liczyć. IMO będzie krótki teaser z datą premiery. Zastanawia mnie za to ten drugi tytuł. Może autorskie debiut BluePoint?
Opublikowano 20 września 20195 l 28 minut temu, Wredny napisał: Ale ta okładka mi się podoba, mogliby taką dać Tu masz rację. Btw. Spojla tylko dla Wrednego: Spoiler Kiedy rundka coop w Spoiler Bus Simulator Spoiler Huncwocie
Opublikowano 20 września 20195 l Nie no serio, mimo że wydaje się typowo "generic protagonist with a gun", to jednak podoba mi się jej kompozycja i twarz Joela jako tło.@MAJOCHEY_PL - nie mam i nie jestem zanteresowany No i pisałem już - Spoiler nie podrywaj mnie po pijaku
Opublikowano 20 września 20195 l 4 godziny temu, Faka napisał: Ciekawe czy podadzą też datę premiery gry. No po takim zdaniu w tweecie to niczego innego nie oczekuję. Chyba moja najbardziej wyczekiwana gierka 2020.
Opublikowano 20 września 20195 l 23 minuty temu, suteq napisał: Chyba moja najbardziej wyczekiwana gierka 2020. Chyba?? To będzie gra generacji i tyle w temacie. Czekam na hiper limitowane edycje i oczywiście PS4 Pro w malowaniu TloU2! A jak ktoś mi to wykupi to "I'm gonna find...and I'm gonna kill...every last one of them"! Edytowane 20 września 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 21 września 20195 l Jeden rabin powie że to fejk a drugi rabin powie że to nie jest fejk Edytowane 21 września 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 21 września 20195 l 28.02 to piątek więc data premiery bardzo prawdopodobna biorąc pod uwagę to, że już wcześniej przecieki mówiły o lutym.
Opublikowano 21 września 20195 l No mam nadzieje że luty bo do lata mi się nie chce czekać oby na tych outbreaks days było multi O/
Opublikowano 21 września 20195 l pewnie pokaza gejmplej madka eli z wielkimi bicepsami i tym mlotkiem wspomnicie moje slowa i niech zodyn spojlerofob sie tutaj nie sra, bo info, ze ta babeczka to madka eli, w formie plotek czy nie plotek, zapyer dala po ynternetach juz od 3 lat, Edytowane 21 września 20195 l przez Andżej
Opublikowano 21 września 20195 l Preorder na złożony pół roku temu wiec nowe ekscytujące gameplaye #nikogo
Opublikowano 23 września 20195 l To już jutro 2020 ty chora kórvo - cyberpunk, ff7 remake, elden ring, tlou2, ghost of tsushima, dying light 2, ori 2, halo infinite... a to tylko czubek góry.