SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Papcio wstawaj, to nie ta gra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ta animacja, oni znowu to zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 W czwartek więcej miodku. Thankfully, you won’t have to wait long to see and hear more about it. Their impressions and videos will be going live this Thursday, September 26 around 8:00am PT, or, as many fans of The Last of Us know it: Outbreak Day. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Oby jak najmniej z singla, bo już nie chcę chyba więcej wiedzieć, a będzie kusić żeby podpatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) https://i.imgur.com/d64051w.gif Teraz wyobraźcie sobie, co uda im sie osiągnąć na PS5. Graficznie niszczy, ale ta animacja, to zupełnie nowy, dotąd nie spotykany poziom. Edytowane 24 Września 2019 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Mózg roz(pipi)any Trailer is a deception and Dina is high in the cult, kills Joel in front of Ellie to "let her go of the chains" and join them, Elie goes on a war path with imaginary Joel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Nie no szanujmy się pomysł z duchem Joela to jakieś bajdurzenia fanów. Nie ma szans, żeby Druckmann poszedł na taki garażowy numer w scenariuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 26 minut temu, Starh napisał: Ta animacja, oni znowu to zrobili Co tutaj niby jest takiego nadzwyczajnego? W ogóle to strasznie chuyowo, że zdradzili Joela w tym trailerze. Jakby nic o tym nie mówili do premiery to byłoby znacznie ciekawiej. No ale i tak będzie grane na blantmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 I tak i nie, bo nie wiadomo, co z nim zrobią. Chociaż nie sądzę, że pozbędą się tak ważnej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 2 minuty temu, suteq napisał: Co tutaj niby jest takiego nadzwyczajnego? Może chodziło mu o ten gif. Ciekawe czy ten typek z Eidos nadal twierdzi, że taki poziom animacji nie jest możliwy do osiągnięcia na PS4 1 minutę temu, SlimShady napisał: I tak i nie, bo nie wiadomo, co z nim zrobią. Chociaż nie sądzę, że pozbędą się tak ważnej postaci. Jestem przekonany, że ktoś z tej dwójki zginie, ale czy będzie to pod koniec Part II, czy dopiero w III, zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 4 minuty temu, suteq napisał: W ogóle to strasznie chuyowo, że zdradzili Joela w tym trailerze. Jakby nic o tym nie mówili do premiery to byłoby znacznie ciekawiej. Przecież Joel był już w pierwszym teaserze. Na przedostatnim gameplayu postacie też normalnie o nim wspominały. Nie wierzę, że ktoś do tej pory jeszcze łykał teorię z 'uwierz w ducha'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ale wcześniej było bardzo niewiele wzmianek o nim nawet mimo tego, że pojawił się w pierwszym trailerze. Była wokół niego jakaś tajemnica, każdy snuł jakąś teorię, a teraz? Teraz jest raczej wszystko jasne co dla mnie jest dosyć słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) no cóż, nic mnie w tym trailerze nie zrobiło tak jak zwykły widok Joela dobrze że już luty bo byłem pewien że będzie jakiś maj/czerwiec Edytowane 24 Września 2019 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) 25 minut temu, suteq napisał: W ogóle to strasznie chuyowo, że zdradzili Joela w tym trailerze. Jakby nic o tym nie mówili do premiery to byłoby znacznie ciekawiej. Strasznie. Szkoda że pozbawili nas elementu zaskoczenia i emocji. Pewnie miałbym podobnie jak w najnowszym Kratosie. Kto grał to skojarzy o jaką scene mi chodzi. Z singla postaram się nic nie ogladac. Trzeba będzie jakieś granko zorganizować jak już Sony da w remasterka. Pierwsze wrażenie po obejrzeniu że to jakiś open world xD Edytowane 24 Września 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 No i mamy zarys fabularny... Spoiler domniemam, ze tym razem motorem napędowym jest zemsta, za śmierć przyjaciółki, partnerki, miłości ? P.S Jednakowoż zdecydowałem, która kolekcjonerkę kupuje. Sorry Hideo! Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 3 minuty temu, suteq napisał: Ale wcześniej było bardzo niewiele wzmianek o nim nawet mimo tego, że pojawił się w pierwszym trailerze. Była wokół niego jakaś tajemnica, każdy snuł jakąś teorię, a teraz? Teraz jest raczej wszystko jasne co dla mnie jest dosyć słabe. Biorąc pod uwagę, że tak dużo, a przynajmniej tak się wydaje, pokazali w tym zwiastunie - m.in. czemu Ellie pała aż taką nienawiścią - to spokojnie można założyć, że gra będzie ogromna (2 płyty nie biorą się znikąd) i jeszcze nie raz nas zaskoczą. Warto zauważyć, że w trailerze nie ma nic o tym rodzeństwie z zeszłorocznego psxa, a z tego co mówili to mają być istotne dla fabuły postacie. W ogóle to ND - na pewno nie wypstrykali się ze wszystkich asów dla jednego filmiku. Tak samo mam nadzieję, że te wszystkie ich mocapy z psami nie były tylko po to aby dobrze oddać te zwierzęta jako przeciwników i dalej liczę na psiego kompana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Melee w Part 2 zapowiada się bardziej niż mięsiście. Aż sobie wyobraziłem Manhunta w nowej generacji https://abload.de/img/untitled-2ock7e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Zaje.biscie realnie to wygląda. Żeby nam tylko nie ocenzurowali tego przed sama premiera. Rzeczywiście trzeba przemyśleć zakup prosiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Fajne ślady pozostawia ten nóż, będzie się miło tłukło młotkiem w multi. PS. I ta mimika ciętego przeciwnika, ta gra będzie posiadało mase tego typu smaczków. https://abload.de/img/untitled-3uyj45.gif Edytowane 24 Września 2019 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 2 godziny temu, YETI napisał: Oh fuck yeah. Na bank będą przynajmniej dzikie psy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Jak mi ocenzurują multi to siem wqurwie Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Jak znów od(pipi)ią ten sam nr z ograniczaniem gore w mp, to biorę ze Stanów. Jezusiu, jaki ten trailer był znakomity. Powrót koni i motorówka zdradzają obecność pół otwartych poziomów, czyli najlepszy mix dobrego wyważenia eksploracji i storytellingu. Liczę, że Kojimie zrobiło się fhuj głupio z tym swoim łazeniem po pustych polach z ubi markerem dla podludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Konstrukcja świata może być taka jak w God of War. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Odliczanko Jaranko 149 dni do zniebowstąpienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi