Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mózg roz(pipi)any

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Nie no szanujmy się pomysł

Pokaż ukrytą zawartość

to jakieś bajdurzenia fanów. Nie ma szans, żeby Druckmann poszedł na taki garażowy numer w scenariuszu.

Opublikowano
  W dniu 24.09.2019 o 20:51, Starh napisał(a):

Ta animacja, oni znowu to zrobili

JTR9SMW.gif

Rozwiń  

Co tutaj niby jest takiego nadzwyczajnego?

W ogóle to strasznie chuyowo, że zdradzili Joela w tym trailerze. Jakby nic o tym nie mówili do premiery to byłoby znacznie ciekawiej. No ale i tak będzie grane na blantmana. 

Opublikowano
  W dniu 24.09.2019 o 21:19, suteq napisał(a):

Co tutaj niby jest takiego nadzwyczajnego?

Rozwiń  

Może chodziło mu o ten gif.

Q4De7nQ.gif

Ciekawe czy ten typek z Eidos nadal twierdzi, że taki poziom animacji nie jest możliwy do osiągnięcia na PS4 :)

W dniu 24.09.2019 o 21:22, SlimShady napisał(a):

I tak i nie, bo nie wiadomo, co z nim zrobią. Chociaż nie sądzę, że pozbędą się tak ważnej postaci.

Rozwiń  

Jestem przekonany, że ktoś z tej dwójki zginie, ale czy będzie to pod koniec Part II, czy dopiero w III, zobaczymy.

• Plusik 1
Opublikowano

W ogóle to strasznie chuyowo, że zdradzili Joela w tym trailerze. Jakby nic o tym nie mówili do premiery to byłoby znacznie ciekawiej.

Rozwiń  

Przecież Joel był już w pierwszym teaserze. Na przedostatnim gameplayu postacie też normalnie o nim wspominały. Nie wierzę, że ktoś do tej pory jeszcze łykał teorię z 'uwierz w ducha'.

Opublikowano

Ale wcześniej było bardzo niewiele wzmianek o nim nawet mimo tego, że pojawił się w pierwszym trailerze. Była wokół niego jakaś tajemnica, każdy snuł jakąś teorię, a teraz? Teraz jest raczej wszystko jasne co dla mnie jest dosyć słabe. 

Opublikowano (edytowane)

W ogóle to strasznie chuyowo, że zdradzili Joela w tym trailerze. Jakby nic o tym nie mówili do premiery to byłoby znacznie ciekawiej.

Rozwiń  

Strasznie. Szkoda że pozbawili nas elementu zaskoczenia i emocji. Pewnie miałbym podobnie jak w najnowszym Kratosie. Kto grał to skojarzy o jaką scene mi chodzi. Z singla postaram się nic nie ogladac. Trzeba będzie jakieś granko zorganizować jak już Sony da w remasterka.

Pierwsze wrażenie po obejrzeniu że to jakiś open world xD  

Edytowane przez Szymek
Opublikowano

No i mamy zarys fabularny...

Pokaż ukrytą zawartość

P.S

Jednakowoż zdecydowałem, która kolekcjonerkę kupuje.

Sorry Hideo!

Opublikowano
  W dniu 24.09.2019 o 21:29, suteq napisał(a):

Ale wcześniej było bardzo niewiele wzmianek o nim nawet mimo tego, że pojawił się w pierwszym trailerze. Była wokół niego jakaś tajemnica, każdy snuł jakąś teorię, a teraz? Teraz jest raczej wszystko jasne co dla mnie jest dosyć słabe. 

Rozwiń  

Biorąc pod uwagę, że tak dużo, a przynajmniej tak się wydaje, pokazali w tym zwiastunie - m.in. czemu Ellie pała aż taką nienawiścią - to spokojnie można założyć, że gra będzie ogromna (2 płyty nie biorą się znikąd) i jeszcze nie raz nas zaskoczą. Warto zauważyć, że w trailerze nie ma nic o tym rodzeństwie z zeszłorocznego psxa, a z tego co mówili to mają być istotne dla fabuły postacie. W ogóle to ND - na pewno nie wypstrykali się ze wszystkich asów dla jednego filmiku.

Tak samo mam nadzieję, że te wszystkie ich mocapy z psami nie były tylko po to aby dobrze oddać te zwierzęta jako przeciwników i dalej liczę na psiego kompana. :usmiech:

Opublikowano

Jak znów od(pipi)ią ten sam nr z ograniczaniem gore w mp, to biorę ze Stanów. Jezusiu, jaki ten trailer był znakomity. :banderas:

Powrót koni i motorówka zdradzają obecność pół otwartych poziomów, czyli najlepszy mix dobrego wyważenia eksploracji i storytellingu. Liczę, że Kojimie zrobiło się fhuj głupio z tym swoim łazeniem po pustych polach z ubi markerem dla podludzi.