Figuś 21 139 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Widzę że istnieje szansa na to że wcześniej będę chciał sprzedać Prosiaka niż przewidywałem. Jak się to potwierdzi to ogram dopiero na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 11 godzin temu, smallv86 napisał: https://pl.ign.com/the-last-of-us-2/30159/news/the-last-of-us-2-zostanie-opoznione-przez-koronawirusa?fbclid=IwAR3jlTH3_MPw8Y9vystrttVm-IQ82lIpo0pL9H3tK8Y9XEdiiUV-GGgyt6w Dzięki za link. Słabo to wygląda. 10 godzin temu, Figuś napisał: Widzę że istnieje szansa na to że wcześniej będę chciał sprzedać Prosiaka niż przewidywałem. Jak się to potwierdzi to ogram dopiero na PS5 Ja mam 500 million edition to nie sprzedam. Zbyt fajna a jej cena dziś to jakieś 2000 realnie można by dostać 1800. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Ostatnio Schreier pisał na twitterze, że związku z obecnie panującą sytuacja, nalezy spodziewać opóźnień kilku gier. Edytowane 21 Marca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Nie chcę nic sugerować, ale @Hendrix pisał już dawno temu, że wiele tytułów będzie przekładane w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Zaraz się okaże, że Hendrix przewidział pandemię zanim ten pierwszych chińczyk zjadł tego felernego nietoperza. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 No, wtedy chodziło mi o FFVII, Cyberpunka i Dying Light 2. Nie myślałem wtedy o globalnej pandemii oczywiście. TLoU II raczej nie potrzebuje więcej czasu na skończenie - jeśli będzie obsuwa, to tylko i wyłącznie ze względu na obecną sytuację. To nie koniec zresztą - przełożonych gier będzie dużo, dużo więcej (głównie przełożonych wewnętrznie), szczególnie tych obecnie powstających, bo cały łańcuch produkcyjny został obrócony w pył. Firmy z Chin i reszty Azji robiących assety zostały dosłownie zamknięte na długie tygodnie, devsi przechodzą na home office, skracane są wszystkie godziny pracowników, którzy zostali w biurach etc. Btw. Sam Amazon skraca czas godzin pracy, wprowadza politykę najważniejszych rzeczy (rzeczy najpotrzebniejsze mają priorytet dostaw). Przynajmniej na pewno w USA, ludzie raczej nie dostaną od nich zamówionych gier (już dostają maile z obsuwą dostawy o 3-4 tyg.) Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 A miało być tak pięknie w tym roku... Te koszmarne fragmenty to chyba celowo żeby mieć dodatkowy argument przy przełożeniu premiery na launch PS5. W tej chwili każda wydana gra cieszy, Residenta już chyba nie przesuną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Nie, gry skończone nie będą przesuwane, stąd FFVII, Animal Crossing, Doom i Nioh 2 w terminie. Wiecie, jeśli sytuacja się nie zmieni znacząco, to tych premier konsol w tym roku też bym się nie spodziewał, chyba że symbolicznie. edit: oczywiście na razie nie powinniśmy zakładać czarnego scenariusza, ale nie zdziwiłaby mnie jeszcze mniejsza dostępność konsol niż na zwykłe premiery, do tego dochodzą też problemy, na które na pewno natkną/natknęły się firmy robiące gry na launch PS5/XsX Edytowane 21 Marca 2020 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 To co tego TLOU2 jeszcze nie skończyli, a maj tuż tuż? Co oni tam wyczyniają w tym ND. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Teraz jest okres na dopieszczanie produkcji i usuwanie bugów. Jeżeli premiera nie będzie przesunięta to należy spodziewać się ogłoszenia statusu Gold pod koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 2 godziny temu, Faka napisał: To co tego TLOU2 jeszcze nie skończyli, a maj tuż tuż? Co oni tam wyczyniają w tym ND. Dodają nowe wspaniale i nigdzie nie spotykane typy wrogów i oczywiście dopieszczają boski śnieg. Boże co to będzie za gra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 To będzie hołd w wieloletnim dorobku studia. GOTY murowane i pewnie nawet nasz Cyberpunk nie podoła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 I cyk opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, Bartg napisał: I cyk opóźnienie Dobra, kto chce w maju prosiaka kupić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Gra jest w zasadzie gotowa, a opóźnienie wynika z obecnie panującej sytuacji. Nie dziwi mnie taka decyzja, bo to będzie jedna z większych premier Sony w tej generacji. Ciekawe jakie tytułu kolejne. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez YETI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A śmiali się ze mnie w temacie koronawirusa, jak wieszczylem opóźnienia premier największych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Kuuuuuuuuuuuuu.rwa, ale sztryms, która to już obsuwa? To można praktycznie też myśleć o tym, że PS5 też w tym roku się nie pojawi. A było nie ruchać nietoperzy jak to Yaczes napisał. Tak samo Ghost of Tsushima też jest zagrożone. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A mnie trochę dziwi obsuwa bo idealny moment żeby nawet teraz ją wydać. I tak gada się tylko o jednym a ludzie siedzą w domach. Ale ok. Mnie to w ogóle nie grzeje aby grać w to na suszarce. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 14 minut temu, Faka napisał: Tak samo Ghost of Tsushima też jest zagrożone. Ja bym powiedział, że wszystkie większe gry sa zagrożone. 2020 rokiem nadrabiania zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A hoi im w doope. Czyli w maju tylko kotlet XC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 451 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Oj coś przypuszczam, że konsole też zaliczą obsuwę na przyszły rok - nie dość, że brak rąk w fabrykach to jeszcze sytuacja materialna wielu ludzi nie pozwoli im na takie zakupowe fanaberie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, XM. napisał: A hoi im w doope. Czyli w maju tylko kotlet XC. A żebyś się nie zdziwił jak też przełożą, gdy logistyka pizdą na świecie leży i mówimy tu o rynku USA, gdzie mają wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 12 minut temu, II KoBik II napisał: A mnie trochę dziwi obsuwa bo idealny moment żeby nawet teraz ją wydać. I tak gada się tylko o jednym a ludzie siedzą w domach. Ale ok. Mnie to w ogóle nie grzeje aby grać w to na suszarce. A materiały na przygotowanie pudeł czy marketing to przygotują Kaz z Kutaragim i na swoich magicznych Sonysaniach rozwiozą kopię na cały świat dla grzecznie siedzących graczy w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ciekawa sytuacja. Jesli ps5 nie mialoby obsuwy to przynajmniej wyjasniloby sie na jakiej platformie grac w ten tytul. Bo tak byl dylemat. No ale jak ps5 wyjdzie na wielkanoc 2021 to w sumie jeden ch..j. Koronawirus, jak ja go chu,ja nienawidze Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Na pocieszenie chociaż screeny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi