MBeniek 3 260 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Coraz lepsze te teorie. Zaraz się okaże, że teraz to już sony powinno dać za darmo tlou2 w ramach akcji #stayhome... chociaż w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Wpadłem na spoiler na Twitterze, szybko poszło, trudno. Niestety nie podoba mi się co Druckman zrobił. No nic, czekamy na datę, ale hajp mi opadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Cóż, przynajmniej się nie rozczarujesz i zaoszczędzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Rozczarowanko już jest, bo czekałem na premierę jak głupi i jedno wejście na Twittera wszystko zniszczyło No i przy okazji nie spodobało mi się co zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Godzinę temu, aph napisał: FF7R wyciekło i podbiło listy sprzedaży. Trochę inna sytuacja, a raczej diametralnie inna, bo FF7R to gra, która potencjalnie każdy kto chciał zagrać i tak mógł znać już od wielu lat. Poza tym wycieki miały miejsce na krótko przed premierą, tutaj cała gra wycieka a my nawet nie mamy orientacyjnej daty premiery. Sytuacja jest kompletnie nieporównywalna, oczywiście ich sprawa ale zakładam, że bardzo wiele osób zrezygnuje z kupna jak ich dopadną spoilery a im dłużej będą zwlekać z wydaniem w tej chwili to szansa na to rośnie drastycznie, bo wszystkie wycieki są od wczoraj poza kontrolą i nie znikną, każdy może przypadkowo się nawet na nie natknąć. Przez pazerność Sony, że mniej pudełek by było na premierę niż zakładano mogą na tym teraz stracić znacznie więcej, ale w tej sytuacji nawet mi ich nie żal. To jest jedna z największych wtop w historii branży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, bluber napisał: Ja chce zagrać i przeczytałem spoilery, nie rozumiem problemu. Nie chcesz sam odkrywać historii jak już zagrasz? Nie przeszkadza Ci to, że już wiesz co się wydarzy więc w sumie jaki jest sens grać w grę, która stoi historią? Dla mnie czytanie spoilerów z gry, która stoi historią i w którą chcę zagrać to jak czytanie twistów filmu przed seansem. Edytowane 27 kwietnia 2020 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 15 minut temu, suteq napisał: Nie chcesz sam odkrywać historii jak już zagrasz? Nie przeszkadza Ci to, że już wiesz co się wydarzy więc w sumie jaki jest sens grać w grę, która stoi historią? Dla mnie czytanie spoilerów z gry, która stoi historią i w którą chcę zagrać to jak czytanie twistów filmu przed seansem. Ale też bez przesady, fabuła w The Last of Us nie była niczym wybitnym, tutaj raczej chodzi o to jak to jest wykonane, reżyseria scen, dialogi a tego nie ogladałem, nie wiem jak to bedzie wyglądać, a to, że znam historie? Nie robi mi to żadnej różnicy, w gry gra się dla gameplay'u, których scenki są uzupełnieniem jeśli gra jest obdarta z dobrych założeń gameplay'owych to co mi z dobrej fabuły? Podobał mi się klimat, wykonanie, sam gameplay również w pierwszym The Last of Us i bardzo chętnie zobaczę czego dokonali ND w sequelu. Porównanie do filmu trochę chybione, bo tak jak mówie gry głownie składają się z mechaniki, która decyduje czy będę się bawił dobrze czy nie, film głownie opiera się na tym czy scenariusz jest dobry, czy postacie są dobrze zagrane jak i wydźwięk całej historii i tutaj wolę sobie niespoilować nigdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 A ja mam troszkę inaczej. W grach, poza świetną rozgrywką, szukam też dobrej i wciągającej historii, którą lubię sam odkrywać. Potrafię znieść źle zaprojektowaną rozgrywkę jak wessie mnie historia jak np. w Deadly Premonition czy w pierwszym Mass Effect gdzie poruszanie się postacią i cała walka była mocno drewniania ale historia tak świetna, że skończyłem grę kilka razy. Podobnie w RDRII gdzie gra ma założenia gameplayowe już lekko zerdzewiałe ale mimo tego siedzi się i spędza kolejne godziny bo historia to palce lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) Nowa data to 19 czerwca (GoT zostaje przesunięte na 17 lipca) edit: źródło - https://blog.us.playstation.com/2020/04/27/release-date-updates-for-the-last-of-us-part-ii-ghost-of-tsushima/ Edytowane 27 kwietnia 2020 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 2 godziny temu, suteq napisał: A ja mam troszkę inaczej. W grach, poza świetną rozgrywką, szukam też dobrej i wciągającej historii, którą lubię sam odkrywać. Potrafię znieść źle zaprojektowaną rozgrywkę jak wessie mnie historia jak np. w Deadly Premonition czy w pierwszym Mass Effect gdzie poruszanie się postacią i cała walka była mocno drewniania ale historia tak świetna, że skończyłem grę kilka razy. Podobnie w RDRII gdzie gra ma założenia gameplayowe już lekko zerdzewiałe ale mimo tego siedzi się i spędza kolejne godziny bo historia to palce lizać. Rozumiem. Dobre przykłady podałeś bo akurat żadna z tych gier mi się nie podobała xD Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 7 minut temu, Hendrix napisał: Nowa data to 19 czerwca (GoT zostaje przesunięte na 17 lipca) edit: źródło - https://blog.us.playstation.com/2020/04/27/release-date-updates-for-the-last-of-us-part-ii-ghost-of-tsushima/ Akurat przed moim długim weekendem. 19.06 wypisze się wolne, wysprząta dom, założy garnitur, zrobi drinka i można przywitać Mesjasza Part II. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) ku.rwa, mam nadzieję, że to, co napisał boro boro, to tylko takie jego pierdo.lenie zdążyłem przeczytać tylko początek, ehh Edytowane 27 kwietnia 2020 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Uuuu, ale będzie ban za spoilowanie gry Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) No niestety, Ja też. Trochę to smutne, że ludziom się podoba takie psucie gry innym lidzion na którą się czeka, ale jak widać to normalne przy exach Sony - nie pierwszy,nie drugi raz. Edytowane 27 kwietnia 2020 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 I w poście i w shoutboxie jest tak samo, mam nadzieję, że to nieprawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) Ogólnie unikać komentarzy na Twitterze, Facebooku i Youtube. Ja już i tak trafiłem na takie grube spoilery, że wiele niespodzianek pewnie nie zostało. edit: Ale mimo tego i tak jaram się chyba jeszcze mocniej niż wcześniej. Edytowane 27 kwietnia 2020 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Naprawdę szkoda tej fabuły ehhh chyba się wypalili jak rockstar Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 No, szybko poszlo XD oby yeti nie zobaczyl bo jeszcze wyjdzie na dzbana ktory psuje sobie rozgrywke czytajac to 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 50 minut temu, Hendrix napisał: Nowa data to 19 czerwca (GoT zostaje przesunięte na 17 lipca) edit: źródło - https://blog.us.playstation.com/2020/04/27/release-date-updates-for-the-last-of-us-part-ii-ghost-of-tsushima/ Jak dożyję to obie giereczki wjeżdżają w dzień premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Dobrze że nasza czujna moderacja nas chroni przed spoilerami! Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 (pipi)a co za dzban spoileruje mi fabule Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Hahahahahha, no piękna ta fabuła będzie, idealnie się wpasuje w rok 2020. Polygony i blubery będą klaskali uszami, 10 posypią się za samo to xddddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 No post poleciał i dobrze, ale czemu dzban nie zostało zbanowany? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Pora szukać pre-ordera ... trzeci raz XD Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 na jakich wy darknetach siedzicie ze wam takie rzeczy przed oczami latają? Odpalacie telefon z rana i wchodzcie na reddicie w hashtag #spoilers_dla_frostich_branży czy co uj? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi