Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Andżej napisał:

a moze bluber ma racje. moze pora przestac byc konserwa i otworzyc sie na lgbt. jak bedzie gunplay dobry, to kupie xd

ale powiem ci ze osoby z spartakusa beda zadowolone, takich rąk to nie ma yeti nawet po latach silowni 

Spoiler

SmartSelect_20200430-153603_Discord.png

Opublikowano
35 minut temu, Shago napisał:

Aż mnie obrzydzenie wzięło na samą myśl... I weź tu spędź kilka godzin sterując takim czymś xD

w girsach ci nie przeszkadzało jakoś xd

Opublikowano

No tak czułem, że jak zabiorą się znowu za Joela i Ellie, to nie będzie to najlepszy pomysł i te leaki to już potwierdzają. O wiele lepiej by było jakby zrobili grę z nowymi bohaterami.

Gra pewnie nadal będzie dobra, bo to co widziałem wywołuje naprawdę sporą dawkę emocji.

Opublikowano
2 godziny temu, Berion napisał:

@Luqat Ło ho ho jakiś ty Waść elokwentny i zabawny. Czemu od razu internet? Trzeba było napisać że mieszkańcy planety Ziemia w układzie Sol w klastrze Virgo. Pytanie jak najbardziej ma sens bo jest pełno, umownie nazwijmy to, opracowań. Nie mam czasu i chęci na nie, dlatego zadałem pytanie o źródło tych "rewelacji" abym mógł sam dla samego siebie dokonać analizy i ewentualnie na forum tylko napluć na NG. Kij w rzyć takim jak Ty.

@Berion nie spinaj się pan tak, bo Tobie rzyć może pęknąć. Widzę, że nie zrozumiałeś aluzji, więc wyłuszczę. Odniosłem się do Twoich odpowiedzi w innych tematach, w których zamiast podać proste rozwiązanie/odpowiedź, to wrzucasz dziwne skróty, język techniczny/specjalistyczny itp. i jeśli ktoś nie rozumie, to mówisz żeby się wyedukował w tym zakresie albo poszukał głębiej. Ot tyle i aż tyle, chociaż może nie tak wyrafinowanie, bo nie miałem czasu, ale chodziło o zasadę. Nawet w tym poście musiałeś wrzucić "klaster", żeby nie było zbyt pospolicie. Eot i nie odpowiadaj, bo i tak pewnie nie zrozumiem, a poza tym nie mam zamiaru już zaglądać do tego tematu, bo oczy szczypią od tego bagienka. Pluć też nie musisz, bo Druckmann i tak już utonie w tym co zostało tu i nie tylko tu naplute.

Poza tym jesteś jak Ferrari w F1. Co chwilę mówisz, że się zabierasz z tego forum nieuków i tym podobnych, a ciągle tu jesteś. Dodatkowo teraz chcesz przed nimi opluwać ND, tak jakbyś potrzebował ich aprobaty i akceptacji. Chyba syndrom sztokholmski wychodzi.

Opublikowano

Jest ponoć drugi wyciek, cały początek można obejrzeć. Czyli do premiery będziemy wiedzieć wszystko xD

Wyczuwam koniec studia NG, hehe

Opublikowano

Tak w ogóle gierka waży 100gb i wyjdzie na 2 plytach. 

Co do sprzedaży, IMO wynik Spidera zostanie pobity. W zależności od kraju, gra na Amazonie jest na 1,2 miejscu, albo jest wyprzedana. 

PS. Nadal obstawiam, że multi to będzie darmowy dodatek. Idą droga Cod Warzone, Apex itd. 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Bo dzbany z własnej woli oglądają gierke na YouTube? :rotfl:

Nie, bo dzbany z ND straciły kontrolę.

• Plusik 2
Opublikowano

Ja anulowalem preordera. Nie dlatego że mi się coś nie podoba z gry, ale nadzialem sie już na dwa potężne spoilery i ode mnie hajsu za te akcje nie dostaną, kupię z drugiej ręki.(pipi) na nich.

• Plusik 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, aux napisał:

Nie, bo dzbany z ND straciły kontrolę.

Nie wiem, widziałem tylko trailery. Zobaczymy jak gra zostanie przyjęta przez recenzentów i graczy, zobaczymy jak się sprzeda. Później cie zawołał, żebyś napisał o koncu ND. :lapka:

I jeszcze raz

:fsg:MULTI :fsg:, znów grania na kilka lat :fsg:

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Życzę rychłej śmierci tego studia i tyle. A żeby było śmieszniej to ludzie z nie powodu crunchu poodchodzili, a z atmosfery jaka tam panowała.

• Plusik 2