Figuś 21 141 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 Urojeń chorego. OST będzie dobry i idealnie pasujący do klimatu gry, ale nic poza tym, tak samo jak w pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 Jedynka miała wspaniały ost, zapamiętałem całe dwa akordy na gitarze z main themu i nic więcej nawet nie kojarzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 (edytowane) 9 minut temu, _D23 napisał: Najlepszy OST w historii czego ? W jedynce był genialny, a ten zapowiada się jeszcze lepiej. Oczywiście każdy ma swój gust. I mam jeszcze kilka innych ulubionych OST. No ale ten kawek i dwa ostatnie, te mroczne, które ktoś wcześniej dodał, zapowiadają istną ucztę dla uszu. Edytowane 5 maja 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 (edytowane) 18 minut temu, _D23 napisał: Jedynka miała wspaniały ost Racja. Ciareczki, momentalnie przypomina się scena z gry towarzysząca temu utworowi. Edytowane 5 maja 2020 przez YETI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 47 minut temu, zdrowywariat napisał: Nowy kawałek, jeszcze tu nie publikowany, ło matko jakie to dobre, to już czwarty, który słyszałem, i jak na razie wszystkie mnie porobiły, szykuje się najlepsze OST w historii: Właśnie odsłuchałem na słuchawkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 Cudowna ta muzyczka. Nie chcę wierzyć, że cała gra będzie chamskim SJW, więc zakładam anty-spoilerowe okulary i próbuję ignorować wszelkie doniesienia - byle do 19. czerwca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 Jutro o 16:00 nowy zwiastun Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Wyłączyli licznik like/dislike XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 wylaczyli na tym wys rywie mozliwosc komentowania i oceniania oczywiscie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) Pewnie cuckman kazał, ciekawe czy na ich kanale też wyłączyli, o ile mają własny nd. Ale za to na Playstation Polska można komentować i dislajkować XD Edytowane 6 maja 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Teraz, Faka napisał: Pewnie cuckman kazał, ciekawe czy na ich kanale też wyłączyli, o ile mają własny nd. Na ich kanale pod wiadomością cuckmana jest piękne ratio ujemne lajków Cytuj Odnośnik do komentarza
jakub93 21 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 5 minut temu, Figuś napisał: Wyłączyli licznik like/dislike XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Tu już można komentować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Ależ będzie granko w premierę. Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Fajny ten trailer, nie powiem, że nie ale ewidentnie skrojony pod ludzi, którzy natknęli się na spoilery żeby mocno udowodnić, że to gra o Ellie i Joelu XD No ale trailer fajny, trzeba to przyznać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
planeswalker 47 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 18 minut temu, Andżej napisał: wylaczyli na tym wys rywie mozliwosc komentowania i oceniania oczywiscie xd Nic dziwnego, ludzie są na tyle mili, że co drugi komentarz byłby spoilerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 o ile mozna sie tutaj zgodzic co do komentarzy, to wylaczenie ocen to juz ostry dmg control xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Ale trailer spoko, nie powiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 No trailery dobre, strach pomyśleć jak by te spoilery nie wyciekly i się by człowiek dał wydymac z 60$ dolców na premierę 2 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) Trailery dziwnie neutralne jak człowiek wie co jest grane. Sprytnie chcieli podejść cichaczem naiwniaków. Edytowane 6 maja 2020 przez GSPdibbler Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) Pięknie to wygląda. Mimika zasługuje na szczególną uwagę. I ten las. Ale będzie grane. 4x na PS4 i jeszcze dwa na PS5. Edytowane 6 maja 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Spokojnie możesz wykręcić 6x, trzymam kciuki. Ale tak patrząc na trailer aż chce się zagrać, targają mną sprzeczne uczucia. Może chociaż klimat zrobi robotę, no już w kuj z lgtbrtv fabuła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pix 905 Opublikowano 6 maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Biorę na premierę. 7 długich lat czekania nareszcie dobiega końca. Żałosne jest tylko to, jak niektórzy tu plują jadem i toczą pianę z pyska. Z inteligentną krytyką na poziomie nie ma to nic wspólnego. Jechanie po Druckmannie i ND dla samego jechania. Dobrze, że wyłączyli oceny pod zwiastunem. Internet uwielbia nakręcać negatywne emocje. 11 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Teraz, GSPdibbler napisał: Spokojnie możesz wykręcić 6x, trzymam kciuki. Ale tak patrząc na trailer aż chce się zagrać, targają mną sprzeczne uczucia. Może chociaż klimat zrobi robotę, no już w kuj z lgtbrtv fabuła. Tyle wykręciłem przy jedynce. 4 razy na PS3, a później 2 razy na PS4, ale pęknie jeszcze raz przed premierą dwójki. No kurde, grafika powala, design miejscówek również, OST z tego co do tej pory słyszałem miażdży, przywiązanie do detali to jakiś kosmos, a mimika to już w ogóle jest cudnie oddana. Wierzę też, że gameplay da radę, zatem czy to się może nie udać? Wątpię, żeby fabuła tak mocno odstawała od reszty. Ten przeciek nic nie znaczy bez dialogów, scen przerywnikowych, budowania atmosfery itd.. Jest chooya wart. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi