Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dupy nie urywa. Myślałem że jak na takie pożegnanie generacji będzie to coś ciekawszego. A tu w zasadzie standardowy prosiak z jakimś nijakim grawerem.

Btw ma być jeszcze dysk dedykowany

ae1789bb12242.jpg

Opublikowano (edytowane)

Na dysku oczywiście pełna wersja gry :kaz:   Na mnie nie robi wrażenie ta konsola. A przynajmniej takiego, żeby za to wydać hajs :dafuq: 

Kojimowskie limitki o wiele piękniejsze :wub: 

mgs-5-ps4-photo_1024.0.0.jpg   czy  limited-edition-death-stranding-ps4-pro-product-shot-04-ps4-us-17sep19?$native_lg_nt$

No nie zamieniłbym za żadna dopłatą :lapka: 

Edytowane przez MEVEK
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Moldar napisał:

Jak dla mnie sony w limitki nie umie.

Sony robi zayebiste limitki ale tylko te związane bezpośrednio z marką PlayStation (500 mln, 20th Anniversary) Te limitowane konsole dedykowane konkretnym grom są słabiutkie. No może DS była jeszcze całkiem przyzwoita.

Opublikowano (edytowane)

Oprócz zestawu z konsolą, do sprzedaży trafią również limitowane edycje słuchawek i kontrolerów bezprzewodowych. Dualshock 4 będzie miał matowe wykończenie w kolorze stalowej czerni oraz detale i logo PlayStation w kolorze białym. W dolnej części po prawej stronie pojawi się charakterystyczny tatuaż Ellie, a na panelu dotykowym widoczne będzie logo The Last of Us Part II. Limitowana edycja Dualshock 4 będzie dostępna w cenie 259,99 PLN

49910756986_d05a9d2539_k.jpg

Bezprzewodowe słuchawki w wersji Gold również będą posiadać matowe wykończenie w kolorze stalowej czerni i karmazynowe nauszniki. Oprócz tego, pojawi się również tatuaż Ellie w kształcie paproci i logo The Last of Us Part II. Gold headset będzie dostępny w cenie 379,99

49910759831_1241f6679a_k.jpg

The-Last-of-Us-Part-2-PS4-Pro-Limited-Ed

Dysk pojemność 2TB cena 89 dolców. Nie podali ceny w EU więc jeszcze niewiadomo czy będzie u nas dostępny

49910238438_c648b7ca19_k.jpg

Edytowane przez Ryo-San
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.05.2020 o 15:37, Figaro napisał:

e3tk6qnlt7z41.png?width=960&crop=smart&a

Piekne samozaoranie :banderas: To tylko pokazuje, ze jesli przekaz polityczny/spoleczny/filozoficzny/cokolwiek jest zrobiony dobrze i ze smakiem, to nikt się nie przyczepi.

Edytowane przez Dahaka
  • Plusik 5
  • Haha 1
Opublikowano

no 

6 minut temu, Ryo-San napisał:

Oprócz zestawu z konsolą, do sprzedaży trafią również limitowane edycje słuchawek i kontrolerów bezprzewodowych. Dualshock 4 będzie miał matowe wykończenie w kolorze stalowej czerni oraz detale i logo PlayStation w kolorze białym. W dolnej części po prawej stronie pojawi się charakterystyczny tatuaż Ellie, a na panelu dotykowym widoczne będzie logo The Last of Us Part II. Limitowana edycja Dualshock 4 będzie dostępna w cenie 259,99 PLN

49910756986_d05a9d2539_k.jpg

Bezprzewodowe słuchawki w wersji Gold również będą posiadać matowe wykończenie w kolorze stalowej czerni i karmazynowe nauszniki. Oprócz tego, pojawi się również tatuaż Ellie w kształcie paproci i logo The Last of Us Part II. Gold headset będzie dostępny w cenie 379,99

49910759831_1241f6679a_k.jpg

The-Last-of-Us-Part-2-PS4-Pro-Limited-Ed

Dysk pojemność 2TB cena 89 dolców. Nie podali ceny w EU więc jeszcze niewiadomo czy będzie u nas dostępny

49910238438_c648b7ca19_k.jpg

lol jak to wsiowo wyglada 

Opublikowano
38 minut temu, MEVEK napisał:

No nie zamieniłbym za żadna dopłatą :lapka: 

Ja nie tylko bym nie zamienił ale w ogóle tego nie chciał w domu za żadną dopłatą. 

Opublikowano
3 godziny temu, Dahaka napisał:

Piekne samozaoranie :banderas: To tylko pokazuje, ze jesli przekaz polityczny/spoleczny/filozoficzny/cokolwiek jest zrobiony dobrze i ze smakiem, to nikt się nie przyczepi.

dokładnie, a możesz przybliżyć co jest dokładnie złego w przekazie TLOU 2? Co dokładnie jest bez smaku?

Opublikowano
Teraz, Masorz napisał:

Ja dalej nic nie wiem o fabule TLOU2. 

To mówicie chłopaki, że będzie grubo?

No w końcu coś się ruszyło w tej skostniałej branzy i dostaniemy clifanger zyćka. Polecam grać w garniturze bez majtek

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Pewnie i tak to nikogo ale jakby co to ten limitowany PROsiak będzie u nas kosztował 1899 PLN. 

p.s jest to sama konsola z padem. Bez gry.

edit: sorry mój błąd. W pudle będzie oczywiście fizyczna kopia TLoU2

Edytowane przez Ryo-San
  • Haha 1