aph 155 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 1 minutę temu, Szymek napisał: Gierka to wgl jest open world podzielony na duże huby? Zdecydowanie nie, raczej korytarz z dużymi lokacjami. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 52 minuty temu, Square napisał: Niby tak, ale dalej jak się przeładowuje to nie trzeba się martwić o ammo, które zostało w magazynku. Jak już idą tak mocno w immersje to mogli to zmienić. aje, w pierwszej Mafii to było i pamiętam, że trza było rozważnie reload pstrykać żeby np. 4 nabojów do magnum nie zmarnować Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 W Rainbow Six: Vegas tak samo. A teraz sie zastanawiam czy w SWAT 3/4 ale chyba nie xD. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 29 minut temu, Szymek napisał: Nie wiem kiedy ktoś się na to odważy. Już widzę marudzenia graczy że jak to tak gra zabiera moja amunicję xD Gierka to wgl jest open world podzielony na duże huby? Jak wczoraj pokazywali linkę od razu pomyślałem o elementach metroidvani Nie, będzie to co w Uncharted 4 i Lost Legacy. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 36 minut temu, - V - napisał: Nie, będzie to co w Uncharted 4 i Lost Legacy. TLoU2 będzie miało zdecydowanie większe poziomy niż U4. The Last of Us 2 to liniowa gra single-player, ale z wypowiedzi Naughty Dog wynika, że twórcy zamieścili w grze dodatkowe sekwencje, których część graczy może w ogóle nie odkryć. - Posunęliśmy się tak daleko w tworzeniu otwartych poziomów, że mamy tu całe momenty fabularne, starcia z wrogami i oskryptowane sekwencje, które możecie całkowicie pominąć - tłumaczy Anthony Newman, współreżyser gry, w nowym wideo poświęconym The Last of Us 2. Nawet jeśli wiemy, że część graczy może nigdy nie zobaczyć tych fragmentów, to po znalezieniu poczujesz, że to ty je odkryłeś. Dzięki temu uzyskują urok i magię - dodaje. https://www.eurogamer.pl/articles/2020-05-21-the-last-of-us-2-z-ukryta-zawartoscia-czesc-graczy-moze-pominac-cale-sekwencje-fabularne Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 No tak ale to dalej jest to co było w Uncharted na tej generacji. Wiadomo, że większe - z każdą grą starają się poprzeczkę zawiesić wyżej z oczywistych względów. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Bylo mowione, ze bedzie dlc do singla? Oby nie bylo, LB było mocno hoiowate. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Czemu? Na tamtej generacji to do singla moim zdaniem tylko do RDR wyszło lepsze Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, MBeniek napisał: najsmieszniejsze jest to, ze ukrywaja postac o ktorej kazdy juz wie. covert op stulecia xd nawet jakis smieszek z reddita edytowal stronke wiki fandom o the last of us, dajac pelen opis tej postaci, to po kilku dniach jakis admin to zmienil na Mysterious woman: a mysterious woman, who´s identity remains secret kwik xd Edytowane 28 maja 2020 przez Andżej Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Nie każdy zna przecieki, wielu ich uniknęło. W ramach promocji pokazali ją raz na zwiastunie, który nic o tej postaci nie mówił, nawet jej imienia. Nikt nie będzie opierał kampanii marketingowej na chamskich spoilerach. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 (edytowane) 5 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: W 4K. Tak od połowy jest wczorajszy gameplay. https://youtu.be/NB2gOm2Hn2I No sorry, ale to jest graficznie średnie, porównując do najlepszych gier tej generacji na konsolach. Nie ma to jak porównywać jakość z kompresowanego youtube do gameplayów gier... Przypomnij sobie Uncharted 4 i dołóż z 20% ładniejszą grę Edytowane 28 maja 2020 przez Fanek Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 No bez kitu, ja może obejrzałem z minute tego co pokazało sony,trochę Yeti zaspojlerowal nowe mechaniki, resztę sobie ogram. Nie mogę pojąć , że są goście co już obejrzeli te przecieki, jaki to ma sens xdTo niespełna rozumu trzeba być. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 888 Opublikowano 28 maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 maja 2020 35 minut temu, Andżej napisał: najsmieszniejsze jest to, ze ukrywaja postac o ktorej kazdy juz wie. covert op stulecia xd nawet jakis smieszek z reddita edytowal stronke wiki fandom o the last of us, dajac pelen opis tej postaci, to po kilku dniach jakis admin to zmienil na Mysterious woman: a mysterious woman, who´s identity remains secret kwik xd 1% ludzi wie o tym, jacy kórva wszyscy. Gdyby na każdym kroku tacy jak Ty nie chodzili i nie pier.dolili o tym 5set razy w kazdym poście to i nawet 0,1% by nie było. 11 1 1 2 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 (edytowane) u mnie to wygląda tak, że gry od from software i ND po prostu biore, nic nie oczekuje i na żadnej się nie zawiodłem (tak nawet na dark souls 2). dostałem przeciekiem, troche suabo, że już to wiem ale wiem tylko tyle. muszę jakoś odświeżyć tlou, nie wiem kiedy ale przed part2. kurcze już niedługo, ale fajnie. o, znalazłem materiał, który trafnie odzwierciedla moj stosunek do tlou... SPOILER ALERT Edytowane 28 maja 2020 przez Kazub Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Nie ma to jak porównywać jakość z kompresowanego youtube do gameplayów gier... Przypomnij sobie Uncharted 4 i dołóż z 20% ładniejszą grę Śnij dalej Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Śnij dalej Pomyśl logicznie. Już takie "dowgrade" z youtube widzieliśmy w tej generacji. Zobaczymy kto się obudzi z ładniejszą grafiką Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 13 godzin temu, - V - napisał: Czemu? Na tamtej generacji to do singla moim zdaniem tylko do RDR wyszło lepsze Najlepsze DLC do singli tamtej generacji? Epizody Liberty City. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Szczerze to ja liczę Epizody jako osobny podtytuł GTA 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 14 godzin temu, XM. napisał: Bylo mowione, ze bedzie dlc do singla? Oby nie bylo, LB było mocno hoiowate. Z tego co pamiętam to mówili, że to zamknięta historia i tym razem nie będzie tego typu dlc. Pewnie potem chcą się skupić na multi i czym prędzej na nowym ip/ps5 (w powrót do uncharted to nie wierzę). A tak w sumie co ci się nie podobało w LB? Bo imo to było więcej tego samego co w podstawce. No chyba, że tam też ci się nie podobały te poziomy, w których graliśmy Ellie. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Ja bym z chęcią przyjął jakiś prequel całej historii z Joelem, zwłaszcza jak był po drugiej stronie. 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 A ja bym zamknął już temat tego IP. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Na szczęście nie masz tu nic do powiedzenia. 1 2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 No ciekawe czy pójdą za ciosem i od razu kolejna część, czy jednak nowe IP o którym krążą plotki. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 (edytowane) Ta gra będzie bardzo, ale to bardzo dobra, gameplayowo to już w ogóle pozamiata. Ile się dzieje w tym krótkim opublikowanym gameplayu, Eliie podpływa do wroga, wstawka, Ellie walczy (w tym z ekipą z psem), Ellie podkrada się kanałem wentylacyjnym, wstawka... podobnie było w jedynce, zawierała pełno smaczków, których niektórzy nie zauważyli, u samego Billa było omijanie pułapek, zabawna wstawka, strzelanie do góry nogami, uciekanie, nowa broń shotgun i gwoździo-bomba, walka z purchlakiem, zapalanie samochodu na popych, świetna wstawka... na tym krótkim filmiku widać też jak twórcy żonglują miejscówkami... a wstawka, gdzie jej wbija nóż w szyję to mistrzostwo, jakby nie chciała tego robić... oj będzie brutalnie, ale to nie będzie taka brutalność jaka zwykle w grach występuje... i będzie GOTG. Edytowane 29 maja 2020 przez zdrowywariat 1 5 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi