zdrowywariat 373 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 To fakt, nie dość, że tyle lat to jeszcze kilka godzin . Czy Joel dobrze postąpił? Nie wiem, ale ja bym chyba zrobił podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 (edytowane) Duzy wplyw na wybor miala jego corka i trauma ktora przezyl. Pewnie gdyby nie ona moglby przejsc obojetnie kolo tej calej akcji. Ludzie nie znaja uczucia do dzieci, jesli ich nie maja. Joel to znal az za dobrze. Juz sie nie moge doczekac Edytowane 6 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 Mam nadzieję że ten temat będzie poruszony w grze, z lekarstwem czy bez ich sytuacja jest w najlepszym razie beznadziejna. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 6 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2020 Jak już wspomniałem Spoiler Dla mnie osobiście nie jest problemem, że Abby ubiła Joela, po prostu odpycha mnie sam wygląd postaci, babochłop wyglądający jak nakoksowana olimpijka z NRD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Dziwne, że nie dali główną rolę dla caster semenya. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 12 godzin temu, metalcoola napisał: Jak już wspomniałem Ukryj zawartość Dla mnie osobiście nie jest problemem, że Abby ubiła Joela, po prostu odpycha mnie sam wygląd postaci, babochłop wyglądający jak nakoksowana olimpijka z NRD Spoiler Chyba musieli ją taką wykreować, żeby grało się nią inaczej, niż Eliie, bo Ellie będzie tą słabszą babką. No ale równie dobrze mogli zrobić faceta, syna tego lekarza, który by się zemścił. Z drugiej strony może być też tak, że ten jej facet to będzie taki cwaniaczek w rurkach, więc takie zestawienie może wypaść interesująco :). Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Pro nie wyrabia z chłodzeniem przy tej grze, to ciekawe jak zwykła wersja uciągnie? Uważajcie tam na siebie.https://www.gry-online.pl/S013-amp.asp?ID=122621 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Mam nadzieję że facik to jakoś przetrawi xD tyle czasu wytrzymałem to zaraz przed 5 już bankowo nie będę wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Jeszcze za oknem dopyerdoli 35 stopni pewnie i korva kolejny starlink wyleci na orbitę okoloziemską. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Komu wymienić pastę w PROsiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 (edytowane) To niezła konsola, zaraz się okaże, że to będzie jedyna gra gdzie morduje wszystkie modele. Trzeba będzie chować do przenośnej lodówki XD Edytowane 7 czerwca 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Noo zobaczymy, u mnie głośniej było tylko w GOW... na mapie xd Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 Nie straszcie pls. Mój fat trzyma się dobrze, ale już dawał koncerty. Gierka zamówiona, day 1 odbieram ok. 17 i w weekend mnie nie ma Chcę wyjść ze strefy komfortu, chcę jak najwięcej przeżywać, feelsy wjadą na pełnej kurtyzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2020 ja przedmucham wentylacje powietrzem w sprayu, zrobię rebuild data base i ustawie black screen na tapete. może wrzuce nawet konsole do lodówki na 20 minut gdzieś pomiędzy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 3 godziny temu, Kazub napisał: ja przedmucham wentylacje powietrzem w sprayu Nie polecam nikomu. Naljepiej wziac dobry odkurzacz i wyciagnac wszystko, niz wpychac do srodka. Te sprye to sie nadaja do czyszczenia na otwartej przestrzeni. Ale nie do tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Najlepiej to rozkręcić, wyczyścić i założyć nową paste - koszt 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Sorry za offtop ale czy znacie jakiś serwis z Wrocławia który rzetelnie wymieni paste i termopady w ps4pro? Pytam własnie w związku z TLOU2 bo mi ostatnio konsola odlatuje nawet przy RE3 więc tu pewnie będzie grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 21 minut temu, ListuniO napisał: Sorry za offtop ale czy znacie jakiś serwis z Wrocławia który rzetelnie wymieni paste i termopady w ps4pro? Pytam własnie w związku z TLOU2 bo mi ostatnio konsola odlatuje nawet przy RE3 więc tu pewnie będzie grubo. kup paste i termopady odpal YT godzinka i masz po robocie, nawet nie trzeba jakichś nie wiadomo jakich zdolności mieć żeby zrobić to samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Wymiana pasty to nie jest jakiś rocket science, ktoś kto składa kompy powinien sobie dać radę, ale ceny w serwisach są poyebane za tą czynność, wkrętak PH0 lub PH00 + T8 securit, pasta plus thermopad wychodzą +/- 50zł, czas -/+ 2-3h jak robisz to pierwszy raz. W serwisach biorą od 150zł do nawet 250zł i nie wiesz jaką pastę nałożą z Pozdrowieniami od ŚP Kyo Chłopak chyba też się szykuje 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Robiłem to przy ps4 fat. Niby łatwe ale raz pasty za mało, raz za dużo. Skręcałem to z 5 razy. A efekt mizerny i tak wyła. Może dlatego ze to premierowa była. Wole oddać i zapłacić bo i tak czasu nie mam na zadręczania się czy dobrze zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Ja w swojej PRO to zrobiłem plus wymieniłem wiatrak(bo stary padł) i nic to nie dało, może trochę ciszej ale dalej wyje, tak już to PS4 PRO ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 19.06 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 12.06 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 21.06 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 raczej kierunek https://www.psxextreme.info/forum/193-sony/ droczę się, też bym chętnie zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi