Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kirde, gada dickman o tlou 3 i nowym IP, ale raczej wątpię w to drugie skoro i serial tlou z tego robią to pójdą pewnie za ciosem.

Opublikowano (edytowane)

A wiadomo, co teraz słychać u Bruce'a Straley'a jak odszedł od tego dickmana i studia?

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Po tych spustach przed embargo mocno wierzę w:

pn3c5js.jpg

po raz drugi :obama:

TgA4a2L.jpg

Przypomnijmy też wersje forumową. :kaz: 

Ficuś [*]

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Wszystko extra i wogle ale opisujcie jakoś spoiler tagi co bym nie musiał zastanawiać się czy klikać w spoiler typu...

W dniu 9.06.2020 o 14:04, Masorz napisał:

Wystarczyło by

Pokaż ukrytą zawartość

MA'AM

Opublikowano (edytowane)

25h to wchooy jak na dzisiejsze standardy, szczególnie jeśli wziąć pod uwagę, że to liniówka z piękną grafiką i jeszcze piękniejszymi wstawkami, a nie żaden sandbox.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Jak dobrze pamietam to przejscie jedynki zajęło mi ponad 18 godzin na hardzie, a w recenzjach mówiono o 15h. Teraz przy 25 godzinach pewnie mi zajmie ok 30 i tez będę grał na najwyższym możliwym poziomie po doświadczeniach z Grounded z TLoU. 

Ale szczerze? Typowo liniowa gra jak TLoU tez nie może być za długa i naprawdę te 30 godzin to powinien być maks. A przy tych 30 może już być za długo. 

Opublikowano (edytowane)

Mnie zajęło każde z 6 przejść 19-21h, każde! Za pierwszym razem lizałem ściany, a za każdym kolejnym starałem się zebrać wszystkie zasoby. I rzeczywiście to było w sam raz, ani nie czułem zmęczenia, ani że czegoś brakuje. Jeśli TLOU2 do samego końca będzie się rozkręcać jak jedyneczka, jak tornado, to pewnie przy 30h będę czuł to samo.

Opublikowano

Polecam na szybki re-cap. Są niemal wszystkie najważniejsze momenty, choć moim zdaniem zabrakło jak dla mnie spotkania Joela i Tommyego, które jest jednym z najlepszych aktorsko momentów w grze.

Opublikowano (edytowane)

Ja ogralem jedynke na ng+, jakis tydzien temu,pocioralem nieco w multi, wystarczy. Ponoc ma byc cos o multi w p2 dzis.

Edytowane przez aph
Opublikowano (edytowane)

No nie chciałbym się zmęczyć tym skradaniem i całkowicie głodny wjechać w dwójkę, którą zamierzam przejść conajmniej 2 razy na PS4 i później jeszcze ze dwa minimum na PS5, jeśli oczywiście nie zawiedzie, w co wątpię.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fabułę to pewnie będzie z 99. Nie wyobrażam sobie żeby jakikolwiek portal "branżowy" odważył się na skrytykowanie tych piardow druckmana