Mejm 15 363 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 Ja wiem, ze konsolomaniaki teraz bogate i se wydajo pieniondze na co chco, ale ku.rwa nic, absolutnie nic nie usprawiedliwia ceny 750zl za te kolekcjonerke. Jest tak odpustowa, ze az zeby bola. <bzzzzzzz> 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 Godzinę temu, XM. napisał: To nie wiem - ja mogę wybrać pt sob pon i wt i jakikolwiek dzień wybiorę to błąd techniczny:) To nie zdziw się jak dostaniesz informację o anulowaniu zamówienia bo nie wybrałeś dnia dostawy. Już widziałem jakiś czas temu wpisy ludzi, że nie mogli wybrać dostawy przez błędy na stronie, a następnie dostali anulowanie zamówienia. Kontaktuj się z infolinią jak naprawdę chcesz tam kupić. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 @aux z jakiego Amazona brałeś? De? Nie będzie tam niemieckiego na okładce? Ten steelbook to jest gratis dorzucany do każdego zamówienia czy trzeba za niego dopłacić? Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 @Ryo-San Tak, w DE. Będzie paskudny USK na obwolucie, sam steel jest czysty. To jest jakieś specjalne wydanie dla Amazona bez żadnych dodatków. Tylko gra w steelbooku. Same płytki z grą można szybko pogonić na PT czy Allegro :) 1 Cytuj
Boomcio 4 157 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 Kurde, kusi ta kolekcjonerka. Ale za taką kasę jeszcze kilka lat temu kupił bym dobry motor. Chyba zostanie 'zwyklak' w garści na premierę. W sumie przygoda i emocje takie same. Jak w limitce c'nie? Cytuj
jar3czek 489 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 3 godziny temu, XM. napisał: To nie wiem - ja mogę wybrać pt sob pon i wt i jakikolwiek dzień wybiorę to błąd techniczny:) Miałem już taką akcję kilkakrotnie przy preorderach w euro rtv. Konsultant na infolinii może w takim przypadku wybrać w systemie termin jaki mu podasz, załatwiłem to właśnie w ten sposób ostatnim razem. Przy braku wyboru terminu nie liczyłbym, że dostarczą na piątek i nie anulują zamówienia po czasie. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Ja bez problemów zaznaczyłem piątek. Dostałem informacja, że produkt został wysłany do sklepu. Zachodni sąsiedzi mają rozmach. 3 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Moja paczka wysłana dziś rano. No więc w końcu, po tylu latach czekania, został jeden dzień do grania. Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Ending, ale sztynks https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/comments/hayfxt/the_ending/ https://old.reddit.com/r/TheLastOfUs2/comments/hayk4y/the_ending_pt2/ 1 Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 To dziś ten dzień 00:00 odpalam cyfrówkę Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Ja już na YT widziałem najważniejsze wydarzenia w grze i samo zakończenie, więc w sumie przeszedłem już grę...Ogólnie unikajcie YT bo tam już praktycznie wszystko można sobie popsuć. 2 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Te (pipi)ane YouTube jest najbardziej spoilerowym miejscem w internecie.Kretyni wstawiają najwazniejsze wydarzenia w grze w miniaturkę razem z swoją paskudna morda.Albo inni jeszcze lepsi totalnie waląc spoiler w tytuł filmu. 1 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Akurat te spoilery o których wspomniałem były zawarte w tytule więc wiedziałem co włączam.Zakończenie widziałem na Reddit.Nie mniej jednak uważajcie bo możecie przypadkowo coś włączyć i popsuć sobie grę. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Widzieliście może w PL gdzieś ten dedykowany dysk zewnętrzny z TLoU2? Szukam szukam i nigdzie nie widzę a chyba nie było żadnego info że nie będzie dostępny w EU. Wszędzie tylko słuchawki i pad. Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Teraz, Ryo-San napisał: Widzieliście może w PL gdzieś ten dedykowany dysk zewnętrzny z TLoU2? Szukam szukam i nigdzie nie widzę a chyba nie było żadnego info że nie będzie dostępny w EU. Wszędzie tylko słuchawki i pad. Ten ? https://www.x-kom.pl/p/573208-dysk-do-konsoli-seagate-game-drive-the-last-of-us-part-ii-2tb-usb-30.html 1 Cytuj
nikt 43 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Jest na X-kom https://www.x-kom.pl/p/573208-dysk-do-konsoli-seagate-game-drive-the-last-of-us-part-ii-2tb-usb-30.html 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 2 godziny temu, Kolos28 napisał: Akurat te spoilery o których wspomniałem były zawarte w tytule więc wiedziałem co włączam. Zakończenie widziałem na Reddit. Nie mniej jednak uważajcie bo możecie przypadkowo coś włączyć i popsuć sobie grę. Niestety, a od piątku będzie tylko gorzej. W trakcie grania trafiałem na spoilery RDR2, których w miniaturach i tytułach było mnóstwo. Najbardziej wkurzają propozycje obcych kanałów. Cytuj
gtfan 3 299 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Teraz, gtfan napisał: a powiedzcie jak działa ten dysk? po prostu wpinamy i na nim gry się będą instalować i generalnie wszystko będzie śmigać jakby to był dysk w konsoli? Yep 1 Cytuj
nikt 43 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 3 minuty temu, gtfan napisał: a powiedzcie jak działa ten dysk? po prostu wpinamy i na nim gry się będą instalować i generalnie wszystko będzie śmigać jakby to był dysk w konsoli? bo już mam dosyć ciągłego braku miejsca na nowe gry... Tak tylko to może być jakikolwiek inny dysk na USB 3.0, 2,5 cala. Stówka zawsze zostanie w kieszeni przy wielkości 2TB. Ten jest trochę droższy bo jest na licencji. 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Trzeba ustawić jeszcze w opcjach żeby to był domyślny dysk dla instalacji gier. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 15 godzin temu, raulos napisał: Spałeś coś? 1 Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Jeśli to pudełkowa wersja to zapewne dalej się instaluje Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 (edytowane) To nie było moje ja jutro po pracy, urlop wzięty poniżej wrażenia znajomego z innego forum: sleepwalker74 Ja dokładnie tak bym opisał jedynkę, więc dla mnie grubo Powiem krótko. Rewelacja.Pograłem jakieś 3 godzinki. Graficznie oczywiście najwyższy poziom. Niesamowita dbałość o drobiazgi, wszystko ostre i wyraźne, na wietrze rusza się każdy krzak i źdźbła trawy, na ziemi zostają ślady, pod nogami kruszy się lód w kałużach i strumykach, zahaczając o gałąź strącamy z niej śnieg. W powietrzu widać drobinki pyłu. HDR niesamowity. Dźwięk czysty i bardzo szczegółowy, nie ma się do czego przyczepić.Sama gra rozkręca się dość powoli i spokojnie, ogólny schemat rozgrywki bardzo podobny do jedynki - jeśli ktoś ją lubił, tutaj również będzie zadowolony. Dodam, że po jakichś dwóch godzinach zaczyna się już konkret, nieczęsto zdarza mi się, że po odstawieniu pada długo siedzę jeszcze i rozmyślam na temat tego, co zobaczyłem i czego doświadczyłem. Ostro szarpie po emocjach... Nie da się tego opisać bez spojlerów, więc będziecie musieli przekonać się sami. Kurcze, aż mnie kusi, żeby jutro wziąć urlop na żądanie... Zazwyczaj po skończeniu gry sprzedaję ją, ale ta na bank zostaje na półce.Warto było czekać. Z czystym sumieniem - polecam. Edytowane 18 czerwca 2020 przez raulos 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi