Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spoiler

W pokoju Ellie dwa easter eggi wyłapałem. Plakat Savage Starlight czyli komiksów które zbieraliśmy Ellie w jedynce no i figurka robota należąca wcześniej do małego Sama, który zginął w jedynce. Sam początek a tutaj takie smaczki.

Opublikowano
36 minut temu, MEVEK napisał:

No zaczęło sie giercowanie..

The-Last-of-Us-Part-II-20200619121355.jp

No nie mogę sie odkleić od tvika. Świetna giera - mój klimat 

(...)

O, widzę że wziąłeś się za Red Dead Redemption 2 wreszcie. Super.

Opublikowano

Strasznie łatwa jest ta gra na hardzie, pełno zapasów, ammo, wrogowie zadają mało obrażeń, chyba zmienie na najtrudniejszy bo w porównaniu do jedynki to spacerek

• Dzięki 2
Opublikowano (edytowane)

Czyli trzeba przetrwanie włączyć skoro na trudnym jest łatwo. Dobrze wiedzieć, wieczorem się zapoda granie jak się ściemni na zewnątrz. 

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Pytanie bardziej o 1 część, ale lepiej w spoilerze.

Spoiler

Z tego co pamiętam Joel został ogyziony w 1 części, a w dwójce jest przeskok 4 lata i nic mu nie jest. To jest jakoś wyjaśnione?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

źle pamiętasz, nic takiego nie miało miejsca w jedynce.

Spoiler

Spadł na pręt i w tym momencie przeszliśmy do "Zimy" i sterowaliśmy Ellie, a co było pomiędzy to już było w DLC

Edytowane przez Figuś
  • Plusik 1
Opublikowano

Uff co za gierka :obama: Niech żyje ND i Sony Playstation!

Jak to wygląda ślicznie i jak chodzi elegancko na zwykłej slimce... Podoba mi się spokojny, Red Deadowy początek. Abby to zaje.bista postać, nie czuję że mi ktoś wpycha na siłę LGBT (na razie, potem może być z tym różnie). Po paru godzinach gry nie ma żadnych zastrzeżeń. Rewelacja!

Opublikowano
3 minuty temu, zagul napisał:

Pytanie bardziej o 1 część, ale lepiej w spoilerze.

Ukryj zawartość

Z tego co pamiętam Joel został ogyziony w 1 części, a w dwójce jest przeskok 4 lata i nic mu nie jest. To jest jakoś wyjaśnione?

Powinieneś iść do specjalisty, bo to już skleroza zaawansowana :).

• Minusik 2
Opublikowano
[mention=67077]Kolos28[/mention] jak tam Xenoblade Chronicles 2? Po godzinie piałeś i wyłeś z zachwytu, a potem rzuciłeś w kąt, więc nie rób (pipi) z logiki i przy okazji hipokryty z siebie cool.gif

Odbiłem się to rzuciłem w kąt, dlatego piszę aby Ci co grają w TLou2, pograli dużej a nie cukierkowali bo może być podobnie.

Opublikowano (edytowane)

Przecież skoro już są zachwyceni to znaczy, że się nie odbili bo to się dzieje na początku kontaktu z grą.

Fajnie, znasz spoilery, ale daj się innym cieszyć grą tak jak chcą, taknie? Nie każdy musi zareagować tak samo jak Ty.

Od siebie dodam, że za mną 2 godziny grania, na razie w pierwszych momentach nie przypadła mi do gustu Abby, Ellie mnie trochę w(pipi)ia. Od samego początku gram na Survival i jest paniczne lizanie ścian i pełne skupienie, choć na razie nie umarłem ani razu. Po przejściu gry odblokuje się Grounded?

Edytowane przez - V -
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
Przecież skoro już są zachwyceni to znaczy, że się nie odbili bo to się dzieje na początku kontaktu z grą.

Fajnie, znasz spoilery, ale daj się innym cieszyć grą tak jak chcą, taknie? Nie każdy musi zareagować tak samo jak Ty.
Spoko, zakochanie to nie to samo co kochanie, tak samo jak pierwsze godziny gry to nie cała gra.
Jedno jest pewne , że klimat opuszczonych lokacji oraz cały wykreowany świat będzie cieszyć gracza do samego końca.
Sam bym z chęcią pobiegał po tym świecie
Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie. Tyle backloga mam, że zakładałem przejście LTOU2 na PS5 dopiero. No nie powiem, czytając ten temat ciśnienie rośnie żeby jednak polecieć do sklepu. Tyle było kontrowersji, a wchodzi że ND wyebane na wszystko "hold my beer" i mocny kandydat do GOTG :obama:

Opublikowano

Patch się pobiera, pieczara ogarnięta, pies spi - można zaczynać :D

Jestem naprawdę ciekaw co ND wyczarowało, udało się mi uniknąć wszelkich spoilerów.