Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Jakby co w to w euro agd są dostępne limitki od ręki (349zł) https://m.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-the-last-of-us-part-ii-edycja-specjalna-ps4.bhtml?utm_source=2208151|lowcygier.pl+PL&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 (edytowane) Jezu jaka ta Dina jest bezpłciowa xD jej jedyne cechy to :bycie lesbą, bycie żydówką i posiadanie nosa jak kutas diabła A i za(pipi)iście mi się nie podoba że zmienili design smoke'a I bomby z gwoździami, rozmieszczenie w menu też zmienili tak że są obok siebie A ich ikonki są wręcz identyczne, łatwo się pomylić Edytowane 19 czerwca 2020 przez Pupcio 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 180 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 (edytowane) Doszedlem do pierwszej akcji fabularnej. Jest grubo. Duzo mroczniej niz sie spodziewalem. Jest pieknie Edytowane 19 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 20 minut temu, Pupcio napisał: Jezu jaka ta Dina jest bezpłciowa xD jej jedyne cechy to :bycie lesbą, bycie żydówką i posiadanie nosa jak kutas diabła A i za(pipi)iście mi się nie podoba że zmienili design smoke'a I bomby z gwoździami, rozmieszczenie w menu też zmienili tak że są obok siebie A ich ikonki są wręcz identyczne, łatwo się pomylić Ja mam zupełnie inaczej, Dina na razie jedna z lepszych nowych postaci. Jestem po arcyważnym wydarzeniu, jedyny spoiler na jaki natrafiłem. Cieszę się, że mam to za sobą, a było bardzo grubo. Grubo fchoooj i cholernie chce cisnąć dalej. Ja pyerdole jaka ta gra jest dobra. Co mnie miło zaskoczyło to, że konsola nie wyje. Na samym początku w menu to chciała odlecieć i miałem najgorsze myśli ale w trakcie gry nic nie przeszkadza. Identycznie miałem z GoW, Days Gone i Horizonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 To prawda, jak odpaliłem gre i wiatraki ruszyły to już chciałem płakać ale podczas gry amator cichutki A to nie standard bo przy metro exodus wył mi jak głupi Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Bosz jaka cudowna gierka Jestem #TeamAbby, zaje.bista postać póki co. Grafika miodzik, jak to płynnie chodzi na Slimce i cichutko, nie mam pytań! Początek faktycznie przydługi, ale dla mnie to nie wada. Kocham takie gry - dużo cutscenek, dużo eksploracji. 10/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 (edytowane) Trailery wprowadzaja w blad, albo... Spoiler Ellie ma jakies zwidy, kiedy widzi Joela mowiacego do niej "myslalas ze pozwole przejsc ci przez to sama" ? Ktos wyjasni? No smutno mi sie zrobilo. Edytowane 19 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
nievil 29 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 @MEVEK To się nazywa Spoiler false advertising Naughty Dog ordynarnie Spoiler kłamał w trailerach wstawiają inne postacie, inne ubrania, inne twarze, itp. zmieniając sens tak aby gracze snuli domysły na temat fabuły, tymczasem sami zaserwowali fabularną kupę, której efektem jest m.in. 3.4 na metacritics Możesz zerknąć też na to jak chcesz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 70yrs ago my grandpa fled Germany with his family as WW2 began. He escaped thanks to the kindness and bravery of a Polish family. Hurrrra Husaria Polska gurom! W takim wypadku wszystkie grzechy sodomii moga byc odpuszczone i ocena 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 W grze taki tekst poleciał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Spoiler Dina wypada całkiem spoko. Ogólnie zauważyłem, że każdy z przedstawianych bohaterów ma jakiś defekt wyglądu. Abby ze swoją "masą" czy właśnie Dina z dużym nosem. Ale to właśnie pokazuje realizm i autentyczność postaci. Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Po 1,5h to normalnie jedna wielka nuda. Graficznie i muzycznie wiadomo klasa, ale ziewalem i w końcu wyłączyłem bo miałem dosyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Gry w jakiś sposób są testowane przez sony przed wypuszczeniem? Przecież to jest niemożliwe że konsola już podczas wyboru języka zaczyna wyć , strach odpalać dalej bo konsola wyleci w powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Wolny piątek, gra wzięta w Perfect Blue, czekam na mesjasza... Od 7:15 "przekazano do doręczenia" Typowy InPost Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 5 minut temu, SpacierShark123 napisał: Gry w jakiś sposób są testowane przez sony przed wypuszczeniem? Przecież to jest niemożliwe że konsola już podczas wyboru języka zaczyna wyć , strach odpalać dalej bo konsola wyleci w powietrze. W menu jest głośna, podczas gameplayu mi prosiak chodzi cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Pomieszczenia sa ogromne. Wbijam do sklepiku zeby cos zebrac a tu kilka pomieszczen i para drzwi. No kurka idzie sie zgubic. Boje sie co bedzie dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Bardzo mi sie podoba eksploracja, taki polsandbox, wchodzisz do lokacji masz mapke i sobie eksplorujesz budynki jak chcesz a jak nie to mozesz pominac. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 ano lost legacy jest fajne, zaraz dalej będę zwiedzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Trzy godziny za mną. Eksploracja i walka to esencja tej gry. Fajnie, że dodano uniki bo jest znacznie ciekawiej. Oczywiście wyłączyłem tryb nasłuchiwania i wszystkich zarażonych kasuje z ukrycia. Lata praktyki w pierwsze TLoU nie poszły na marne. Nie zmarnowałem nawet jednej kulki w walce. Ogólnie jedynka wydawała mi się trudniejsza ale to tylko dlatego, że mechanika była wtedy nowa, teraz jest po prostu usprawniona. Czekam na pojawienie się tych nowych rodzajów zarażonych. Przeszło mi przez myśl, żeby zacząć jeszcze raz od razu na Przetrwaniu ale to zostawie na drugi walkthrough. Pół otwarte poziome połączone z zamkniętymi pomieszczeniami. Świetnie jest to wyważone. Szukam każdego nowego dokumentu, wszystko czytam. Delektuje się tym cudem. Niech się rozkręca jak najwolniej. A to dopiero początek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Moja mina: Jak pierwszy raz w grze zobaczyłem Abby XD 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Miałem w sumie tak samo ale po chwili polubiłem ją. Charakterna laska, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Baba z jajami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi