eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 1 minutę temu, hennepin napisał: Ja mam Pro i Oleda i niestety ziarno bardzo przeszkadza, szczególnie w ciemnych lokacjach. Ja nie mam Oleda, głownie sie skarzą ludzie z Oledami na to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 (edytowane) No bo oled bardziej akcentuje piękno i brzydotę ;p. Słabe materiały filmowe, za duża kompresja, też gorzej wyglądają na oledzie. Edytowane 19 czerwca 2020 przez bocieque 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Ja się wstrzymałem z zakupem, czekam na opinię roziego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Jakie ziarno? XD Pięknie jest, naprawdę japa rozdziawiona. Da się wyłączyć nasłuchiwanie? Gram wszystko na przetrwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Wychodzi na to, że do upośledzeń wzrokowych typu nie widzenie efektu 3D, albo nie odróżnianu 30fps od 60fps (tu czasem sam jestem winny) wypada dołożyć osoby, które nie widzą ziarna. Chyba, że faktycznie na niektórych TV tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Pełen szacun za to, że nie ma loadingów jak coś zyebiesz lub zginiesz, od razu wczytywanko i granko. Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 1 minutę temu, Wredny napisał: Wychodzi na to, że do upośledzeń wzrokowych typu nie widzenie efektu 3D, albo nie odróżnianu 30fps od 60fps (tu czasem sam jestem winny) wypada dołożyć osoby, które nie widzą ziarna. Chyba, że faktycznie na niektórych TV tego nie widać No wiesz jak niektórzy siedzą +3 metry od TV to mogą nie widzieć ziarna ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Ja siedzę właśnie coś koło tego (55"OLED) i widzę dość wyraźnie Swoją drogą - yebany photo mode - przez ten ficzer przejście gry zajmie mi pewnie ze 100h. Ciągle jakieś fotki pstrykam Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 1 minutę temu, Wredny napisał: Ja siedzę właśnie coś koło tego (55"OLED) i widzę dość wyraźnie Swoją drogą - yebany photo mode - przez ten ficzer przejście gry zajmie mi pewnie ze 100h. Ciągle jakieś fotki pstrykam Andrzej się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Może nie widzą bo ostrośc nisko ustawiona. Pewnie to ziarno jest jak ostrośc ma w TV wysoki parametr. I faktycznie OLED taki jest że wyciąga wszystko. Od kiedy mam taki TV nie oglądałem naziemniej chyba ani razu. Min to 1080p a zazwyczak i więcej w Netflix czy na pro bo jak już jest ok źrodło to żaden LED nie dorówna. HZD czy GoW dobitnie to udowodnił. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 (edytowane) 57 minut temu, Jakim napisał: Ukryj zawartość początek seattle..ja pierdziu ps5 chyba A co najwaznieksze nie ma zadnego pop upu, czy doczytywanych tekstur, trawy. No bardzo ladnie to wyglada i chodzi. Technicznie jest bajka. To samo z miejscowkami, ciezarowkami. Bardzo fajnie to zaprojektowali. Wchodzisz do ciezarowki, wychodzisz tylem. Wbijasz sie na maske, potem kabine i juz jesten na szczycie, skad mozesz przeskoczyc dalej do innej opcjonalnej miejscowki. Widzisz szybe i od razu sie zastanawiasz, czy cos jest w srodku. Masa ukrytych lokacji i eksploracji ktore sami znajdujemy. Do tego dochodza swietne puzzle jak np. przerzucenie kabli, lin, cegiel itp. w konkretnym celu. Mechanika gry to kolejny krok do przodu. Niby nic nadzwyczajnego, ale jednak fajna sprawa Edytowane 19 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Dbałość o detale i szczegóły mnie rozwala na łopatki, co bania mała Tutaj to jest tak podniesiona poprzeczka w górę, że U4 to przy tym pierdek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 58 minut temu, suteq napisał: Na liczniku 5h i ta gra jest tak zajebista. A grafika to jest chyba renderowana z kosmosu bo to jest niemożliwe jak to wygląda na podstawowej wersji konsoli. Strach pomyśleć co oni odwalą na PS5. Poczekaj dalej, ja właśnie stwoerdziłem, że przyda się dywanik pod szczękę, tak pizgła o podłogę To jest niemożliwe, że na PS4 Slim ta gra TAK WYGLĄDA, no a jednak. Psiaki chyba zaprzedali dziewictwo szatanowi czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Jestem po jakichs 4-5h i jest sztosiwo. Uwielbiam takie klimaty post apo, w wydaniu od ND to jest czysta poezja, podobnie bylo z jedynka. Watek LPG oczywiscie mocno cringe, ale do przelkniecia i nie wplywa na odbior calosci (poki co). Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 (edytowane) Nie mam ziarna ale mam ostrość w trybie gry na zero może to to wam powoduje ziarno) Gra się super. Ominęły mnie wszystkie spoilery i miałem po Spoiler 2h gry niezły szoker. ND to bogowie deweloperki. I najlepsze studio Sony. Gra się wspaniale i nie potrafię się od gry oderwać. A i PS4 pro naprawdę ciche poza początkiem gdzie jeszcze chyba dane z płyty zgrywało. Na pewno lepiej chodzi niż przy days gone czy nioh 2. Więcej napiszę jak pogram dłużej czy przejdę grę. Na razie wszystko mi się podoba łącznie z nosami czy barkami lasek. Edytowane 19 czerwca 2020 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Przy Days Gone moje 5-letnie ps4 fat nawet nie zawiało głośniej wiatrakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Bend gratuluje Psiakom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Moja stara ps4 brana na premiere sie uspokoila, pierwsze 1-2h glosne, ale po 6h jest luz. Jednak nic nie zdola jej zniszczyc Co do gry to podzielam zachwyty innych. Co mnie rozlozylo to wjazd do Seattle i moment w sklepie muzycznym w ktorym Spoiler Ellie zagrala Take on Me takie male a takie piekne JAK DOBRZE BYC GRACZEM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Fajny byłby motyw, gdybyśmy spotkali Deacona gdzieś w drodze - wymiana spojrzeń, kiwnięcie głową i tyle. Coś jak Jackie Chan i Tony Jaa w "The Protector" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Niezłe kolejki w USA za jakąś tam gierką od Naughty Dog Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Il Brutto 1 623 Opublikowano 19 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Jak sobie pomysle ze chodza po tym swiecie dzbany ktore wziely na powaznie to pier.dolenie o lpg i nie zamierzaja grac bo cos tam polityka, to az mi sie robi zal tych ludzi. Poki co gra jest swietna na kazdej plaszczyznie. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 3 minuty temu, Cedric napisał: Niezłe kolejki w USA za jakąś tam gierką od Naughty Dog xbot mode on: byłaby krótsza gdyby nie jakaś tam pandemia!! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Włączam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 19 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 Ja pyerdolę, ale aktorsko to jest znów najwyższa możliwa półka. Ta rozmowa Ellie z Tommy'm przed wyjazdem do Seattle Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi