Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, Pupcio napisał:

Trochę zazdroszcze ludziom w których ta gra wywołała jakiekolwiek emocje poza obojętnością 

Mnie to dziwi, że u ciebie nie wywołało emocji zapłacenie za cyfrówkę prawie 300zł wiedząc, że multi i tak pewnie będzie darmowe. :kaz: 

9 minut temu, _Red_ napisał:

Sprzedaje ktoś? Nie mam czasu na OLX śledzić uzywek a co sie jakaś za 180 pojawi to znika w 5 min xd

Ja w tym tygodniu, a może szybciej, bo dostaję wylewu i ataku nudy grając czołgiem. Fabuła jak w filmach klasy Z. 

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Ciekawe czy wbijasz przede mną Sutek :cool::lapka:

No mi zostało już tylko przejść na szybko pół gry, żeby ulepszenia zrobić i w międzyczasie znajdźki pozbierać (z późniejszych rozdziałów mam wszystko) ale na 100% będziesz szybszy bo ja dopiero zasiądę do gry jutro rano. :lapka: 

3 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Jak oceniasz trudność platynki?

Platynka jest banalna. Wystarczy przejść grę i zebrać znajdźki co można robić z Chapter Select. Potem odpalić NG+, dobić ulepszenia postaci/broni i platyna sama wpada. 

59 minut temu, suteq napisał:

No mi zostało już tylko przejść na szybko pół gry, żeby ulepszenia zrobić i w międzyczasie znajdźki pozbierać (z późniejszych rozdziałów mam wszystko) ale na 100% będziesz szybszy bo ja dopiero zasiądę do gry jutro rano. :lapka: 

Platynka jest banalna. Wystarczy przejść grę i zebrać znajdźki co można robić z Chapter Select. Potem odpalić NG+, dobić ulepszenia postaci/broni i platyna sama wpada. 

Ja też dopiero jutro pogram  :/ mi kilka znajdziek zostało. W 7 godzin doszedłem do 

Spoiler

Szpitala grając Abby xD

Ło Panie to ładny speedrunik. W sumie jak się wie gdzie iść i co robić to szybko schodzi. Oczywiście ustawię sobie Easy i zwiększę częstotliwość występowania surowców do ulepszania. :cool: :lapka: 

Edytowane przez suteq

Koncze dopiero seattle 2 dzien ale liże sciany i po nudnym poczatku ale mi sie zaczyna dobrze grac. A animacje walki wrecz chyba nigdy mi sie nie znudza. No i ja po prostu uwielbiam postac Ellie. Dla tych ktorzy juz seatle 2 dzien ukonczyli

Spoiler

Ojezu ta wizyta w muzeum z dinozaurami :fsg: jako taki sam fan jak Ellie chyba najlepsze momenty gry do tej pory. No i te poczucie humoru Joela i Ellie, uwielbiam. No nie ma co ukrywac panna Zuckerberg nie jest takim kompanem jak Joel. 

Tak sobie dzisiaj gralem i myslalem jakby to bylo gdyby to bylo zupelnie nowe ip. Gdyby tlou1 sie nie wydarzylo. I wydaje mi sie ze ludzie by pewnie piali z zachwytu. Niestety dla gry jest to kontynuacja , a byc kontynuacja the last of us jest napewno przeje,bane bo co jest zrozumiale od gry wymaga sie sporo wiecej. Narazie moim zdaniem jest naprawde kawalek dobrej giery. Napewno nie wybitnej ale bardzo dobrej.  Jutro lecim dalej

• Plusik 1