Gość suteq Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 44 minuty temu, Pupcio napisał: Trochę zazdroszcze ludziom w których ta gra wywołała jakiekolwiek emocje poza obojętnością Mnie to dziwi, że u ciebie nie wywołało emocji zapłacenie za cyfrówkę prawie 300zł wiedząc, że multi i tak pewnie będzie darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Ja tam za swoją kopie już 200zł wziąłem mam czas do przyszłego tygodnia, szefo mówił że poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 980 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Sprzedaje ktoś? Nie mam czasu na OLX śledzić uzywek a co sie jakaś za 180 pojawi to znika w 5 min xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Ktoś pytał o sposób na psy. Spoiler Sprawdzony kilkanaście razy. Spoiler Siekiera w grzbiet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 9 minut temu, _Red_ napisał: Sprzedaje ktoś? Nie mam czasu na OLX śledzić uzywek a co sie jakaś za 180 pojawi to znika w 5 min xd Ja w tym tygodniu, a może szybciej, bo dostaję wylewu i ataku nudy grając czołgiem. Fabuła jak w filmach klasy Z. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 11 minut temu, _Red_ napisał: Sprzedaje ktoś? Nie mam czasu na OLX śledzić uzywek a co sie jakaś za 180 pojawi to znika w 5 min xd Prawdopodobnie jutro będę miał na sprzedaż jak platyna wleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 11 minut temu, suteq napisał: Prawdopodobnie jutro będę miał na sprzedaż jak platyna wleci. Jak oceniasz trudność platynki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Ciekawe czy wbijasz przede mną Sutek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ciekawe czy wbijasz przede mną Sutek No mi zostało już tylko przejść na szybko pół gry, żeby ulepszenia zrobić i w międzyczasie znajdźki pozbierać (z późniejszych rozdziałów mam wszystko) ale na 100% będziesz szybszy bo ja dopiero zasiądę do gry jutro rano. 3 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Jak oceniasz trudność platynki? Platynka jest banalna. Wystarczy przejść grę i zebrać znajdźki co można robić z Chapter Select. Potem odpalić NG+, dobić ulepszenia postaci/broni i platyna sama wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Pytanko do tych co ukończyli ile babochłopem przyjdzie nam grać? Bo dotarłem do tego po 17h, czyli więcej niż zajęło mi przejście jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Tak mniej więcej drugie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 59 minut temu, suteq napisał: No mi zostało już tylko przejść na szybko pół gry, żeby ulepszenia zrobić i w międzyczasie znajdźki pozbierać (z późniejszych rozdziałów mam wszystko) ale na 100% będziesz szybszy bo ja dopiero zasiądę do gry jutro rano. Platynka jest banalna. Wystarczy przejść grę i zebrać znajdźki co można robić z Chapter Select. Potem odpalić NG+, dobić ulepszenia postaci/broni i platyna sama wpada. Ja też dopiero jutro pogram mi kilka znajdziek zostało. W 7 godzin doszedłem do Spoiler Szpitala grając Abby xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Ło Panie to ładny speedrunik. W sumie jak się wie gdzie iść i co robić to szybko schodzi. Oczywiście ustawię sobie Easy i zwiększę częstotliwość występowania surowców do ulepszania. Edytowane 23 Czerwca 2020 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Mam na liczniku 23 godziny i obecnie biegam Spoiler panią Pudzian z Levem Gra zrobiła się nudna i męcząca ale mam nadzieję, że za chwilę się rozkręci bo ostatnie 2 godziny to niezły spadek formy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 3 godziny temu, Basior napisał: Nie no na resterze też się nie do końca podoba: A potem czytasz na reseterze niektóre komentarze i wychodzi, że czarnoskórym osobom wcale to nie przeszkadza. Tylko biali biją pianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Koncze dopiero seattle 2 dzien ale liże sciany i po nudnym poczatku ale mi sie zaczyna dobrze grac. A animacje walki wrecz chyba nigdy mi sie nie znudza. No i ja po prostu uwielbiam postac Ellie. Dla tych ktorzy juz seatle 2 dzien ukonczyli Spoiler Ojezu ta wizyta w muzeum z dinozaurami jako taki sam fan jak Ellie chyba najlepsze momenty gry do tej pory. No i te poczucie humoru Joela i Ellie, uwielbiam. No nie ma co ukrywac panna Zuckerberg nie jest takim kompanem jak Joel. Tak sobie dzisiaj gralem i myslalem jakby to bylo gdyby to bylo zupelnie nowe ip. Gdyby tlou1 sie nie wydarzylo. I wydaje mi sie ze ludzie by pewnie piali z zachwytu. Niestety dla gry jest to kontynuacja , a byc kontynuacja the last of us jest napewno przeje,bane bo co jest zrozumiale od gry wymaga sie sporo wiecej. Narazie moim zdaniem jest naprawde kawalek dobrej giery. Napewno nie wybitnej ale bardzo dobrej. Jutro lecim dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zbieram duperele do platyny, jestem w synagodze i dopiero teraz zauwazylem, ze zablokowali mozliwosc strzelania do symboli religijnych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Jest i karta Bruce'a Stanleya xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 7 minut temu, Shen napisał: Zbieram duperele do platyny, jestem w synagodze i dopiero teraz zauwazylem, ze zablokowali mozliwosc strzelania do symboli religijnych Przy zydowce chciales to robic? Chciales sprawdzic jak mocny jest wasz zwiazek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 No Elo @suteq 39h 30.30 na pierwsze przejście + 9 na zebranie brakujących znajdziek, ulepszeń broni i postaci. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Ale ta część babochłopem jest momentami nudna do porzygu, jeszcze jak wjedzie jakiś etap chodzono gadany to się odechciewa. Edytowane 23 Czerwca 2020 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Ciekawe jaki by był najpopularniejszy mod, gdyby gra wyszła na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 16 minut temu, Lukas_AT napisał: Ciekawe jaki by był najpopularniejszy mod, gdyby gra wyszła na PC. Nie licząc nude modów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) 32 minuty temu, Pupcio napisał: 39h 30.30 na pierwsze przejście + 9 na zebranie brakujących znajdziek, ulepszeń broni i postaci. Brakuje ci jednego trofea. Spoiler Konsolowiec wyscigowiec - "Sprzedaj gre po weekendzie" Edytowane 23 Czerwca 2020 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi