maciucha 11 617 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 chłopie ostatni raz na garnuszku mamy to byłem jak mendrek jeszcze na chleb mówił bep i myślał że ps3 ma prawdziwych 8 rdzeni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 1 minutę temu, maciucha napisał: myślał że ps3 ma prawdziwych 8 rdzeni I że ps2 naprowadza rakiety w Iraku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Jak narazie tylko jednego sejfu nie otworzylem. Szukalem wskazowki na statku, ale nigdzie nie bylo. Pomyslalem, ze bedzie w kwaterze kapitana. Poszedlem tam i co... drzwi sie zatrzasnely i juz po ptokach Niektore puzzle nawet zmyslne. Trzeba pamietac, ze nawet, jak w liscie nie ma wskazowki to list wciaz nia moze byc. P.S ktos przypomni, co przegapilem na statku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 No te puzzle takie zmyślne, siedmiolatek może się zaciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Resident evil to nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Zmyślne puzzle xD Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Days Gone przy tej grze to jak gra dodawana za free do cdAction. Jestem już w obozie wroga, jeszcze trochę do końca. Uwielbiam wszystko do tej pory. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 do tych co skończyli Spoiler ten danny co niby go owen zabił to jakaś postać którą spotkaliśmy grając wcześniej ellie? Nasrali tu postaci też tyle a co najbardziej kojarzę to chinkę co zabijamy jak se grała na konsolce Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 6 godzin temu, Rozi napisał: No te puzzle takie zmyślne, siedmiolatek może się zaciąć. no ty nie dałeś rady i sprzedałeś czyli da rade się zaciąć Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Akurat nie tak dawno przypominalem sobie jedynke i jesli chodzi o wszelkie zagwozdki czy to z sejfami czy to z podsuwaniem smietnika czy nawet walka na normalu wszystko jest w chu.j uproszczone w dwojce i nie da sie tego nie zauwazyc ze jest latwiej. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 W dowjce jest lina, czyli 2>>>1. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 6 godzin temu, raulos napisał: Days Gone przy tej grze to jak gra dodawana za free do cdAction. Jestem już w obozie wroga, jeszcze trochę do końca. Uwielbiam wszystko do tej pory. Zwłaszcza fabularnie Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 7 godzin temu, MEVEK napisał: Jak narazie tylko jednego sejfu nie otworzylem. Szukalem wskazowki na statku, ale nigdzie nie bylo. Pomyslalem, ze bedzie w kwaterze kapitana. Poszedlem tam i co... drzwi sie zatrzasnely i juz po ptokach Niektore puzzle nawet zmyslne. Trzeba pamietac, ze nawet, jak w liscie nie ma wskazowki to list wciaz nia moze byc. P.S ktos przypomni, co przegapilem na statku? Sejfy mozna rozbrajac na "ucho". Jak trafisz wlasciwa cyfre to jest mocniejszy klik. Jak masz za duzo czasu to mozna sie pobawic Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, kanabis napisał: Akurat nie tak dawno przypominalem sobie jedynke i jesli chodzi o wszelkie zagwozdki czy to z sejfami czy to z podsuwaniem smietnika czy nawet walka na normalu wszystko jest w chu.j uproszczone w dwojce i nie da sie tego nie zauwazyc ze jest latwiej. A ja skonczylem, chwile przed Part 2. Z poziomem trudnosci moge sie zgodzic. Ale puzzle wymagaja od nas logicznego myslenia, podobnie jak otwarcie sejfu. W jedynce wystarczylo znalezc kod i wrocic do niego. Tutaj musisz pokombinowac i samodzielnie wpisac, bo nikt tego nie zrobi za ciebie. Podobnie jest z innymi opcjonalnymi miejscowkami: cos trzeba zbic, przerzucic itp. Interakcji jest znacznie wiecej. Nie da sie tego nie zauwazyc Edytowane 24 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 C00rwa przestań mevek, czy dla dla Ciebie odczytanie kodu z notatki i wpisanie to naprawdę kombinowanie? Ta gra nie ma zagadek. 1 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Gierka świetna ale twierdzenie że graficznie to poziom RDR2 to chyba jakiś żart.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Są momenty, ale przez większość czasu to nie wygląda wcale lepiej niż U4 czy U:LL Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 490 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Trzyma 30 klatek na amatorze to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 (edytowane) Puzzle i zagadki w tlou2 XDD Co tam do logicznego myślenia jest? Patrzysz jak to wygląda i już wiesz, że to zrobiłeś XD Może Mevek natnie się z jednym sejfem, a mianowicie z rocznicą ślubu. Tutaj to mogą być za wysokie progi na niego xd Edytowane 24 czerwca 2020 przez Faka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 jezu przypomnijcie sobie jak mevek wygląda i przestańcie się nad nim znęcać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 1 minutę temu, Faka napisał: Puzzle i zagadki w tlou2 XDD Co tam do logicznego myślenia jest? Patrzysz jak to wygląda i już wiesz, że to zrobiłeś XD Może Mevek natnie się z jednym sejfem, a mianowicie z rocznicą ślubu. Tutaj to mogą być za wysokie progi na niego xd Może już korzystał z opisu przy pracowniku roku :). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 z numerami mieszkań to też jest całkiem zmyślna zagadka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 5 minut temu, Faka napisał: Może Mevek natnie się z jednym sejfem, a mianowicie z rocznicą ślubu. Tutaj to mogą być za wysokie progi na niego xd Pewnie będzie wpisywał datę swojego i się dziwił czemu nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Może przy 2 czy 3 sejfach trzeba było pokombinować z kodem a reszta to notatki. Wiem bo mam trofik za wszystkie sejfy. Trudno je pominąć i jak już jestem przy sejfie to wiem że mam szukać w pobliżu jakiejś notatki albo z kodem albo ze wskazówką. No ale co się dziwicie jak tu ktoś zachwalał zagadki w spider manie Chyba niektórzy nigdy nie grali w przygodówki z lat 90'tych tam to były ZAGADKI. Czasem tak po(pipi)one że bez poradnika nie dało rady dalej. Pamiętam jak w tamtych latach w dobie przed netem sdi czekało się na pomocną dłoń czy inny kącik z poradami w gazetach. Albo na giełdzie wymieniało się info o gierce. Czasem ziomuś pomógł mi z czymś a czasem ja miałem info dla niego. Ehhh dobre czasy. A teraz ludzie wszystko z poradnikami i youtube przechodzą. Więc tracą zdolność do logicznego myślenia i samemu dochodzenia nawet do najprostszych wniosków. Jest nawet gorzej niektórzy młodzi ludzie jakich poznałem u siebie w pracy (szczególnie praktykanci - studenci i z technikum) nie umieją wyszukiwać właściwych informacji w necie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi