Lukas_AT 1 172 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Te sejfy równie dobrze by mogły stać otwarte, skoro w tym samym pokoju jest notatka z kodem. Już w remake’u RE2 jest to lepiej zrobione, bo te notatki są gdzieś do znalezienia na drugim końcu lokacji. Edytowane 24 Czerwca 2020 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Pff, marnowanie czasu. Nie mam notki o kodzie - wujek Google mi powie. I powiedział dwa razy Jedyna rzecz która pomasowała mi serduszko do tej pory to sklep muzyczny, pierwsze piętro i czynność Ellie na wiadomo czym i wiadomo dla kogo. Niestety po tym Dina zaczęła pyerdolić o roochaniu. Obrzydliwy żyd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Ja pier.dole - niech ktoś odpowie w spoilerze bo mnie zaraz hoi strzeli - akcja po molo 3 dzień teraz będą trzy dni grania tym sterydziarzem? Najgorszy pacing i skakanie po wydarzeniach od lat w grach. Edytowane 24 Czerwca 2020 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Najlepsza zagadka puzzle w Onimushy. Nie robi sie juz takich rzeczy bo gry maja byc przystepne dla wszystkich a nie dla zapalencow. Np. moj kolega jest tak glupi, ze nie grajac w GOW nie wiedzial ze mozna ulepszac itemy i kupowac skille i przeszedl tak pol gry, po czym przyszedl do mnie ze utknal bo go przeciwnik na hita zdejmowal. Patrze poziom trudnosci a tam easy. Ide na tego przeciwnika a on faktycznie jednym ciozem mnie zabija. Patrze na karte postaci a tam ani jednego skilla nie wykupil i lata z broniami i pancerzem lvl 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 3 minuty temu, XM. napisał: Ja pier.dole - niech ktoś odpowie w spoilerze bo mnie zaraz hoi strzeli - akcja po molo 3 dzień Pokaż ukrytą zawartość teraz będą trzy dni grania tym sterydziarzem? Najgorszy pacing i skakanie po wydarzeniach od lat w grach. Tak będzie. Dickmen i jego świetne pomysły w pełnej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) to fajnych masz kolegów e. pupcio musiał wyjść przed szereg Edytowane 24 Czerwca 2020 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 4 minuty temu, Pupcio napisał: Tak będzie. Dickmen i jego świetne pomysły w pełnej okazałości D R A M A T Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 6 minut temu, Lukas_AT napisał: Te sejfy równie dobrze by mogły stać otwarte, skoro w tym samym pokoju jest notatka z kodem. Już w remake’u RE2 jest to lepiej zrobione, bo te notatki są gdzieś do znalezienia na drugim końcu lokacji. Wtedy doszedł by kolejny zarzut do tej gry - backtraking. Więc, chyba lepiej jest, jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 32 minuty temu, XM. napisał: Ja pier.dole - niech ktoś odpowie w spoilerze bo mnie zaraz hoi strzeli - akcja po molo 3 dzień Ukryj zawartość teraz będą trzy dni grania tym sterydziarzem? Najgorszy pacing i skakanie po wydarzeniach od lat w grach. Tak, i te jej flashbacki, jakby to kogoś obchodziło XD 31 minut temu, Il Brutto napisał: Najlepsza zagadka puzzle w Onimushy. Nie robi sie juz takich rzeczy bo gry maja byc przystepne dla wszystkich a nie dla zapalencow. Np. moj kolega jest tak glupi, ze nie grajac w GOW nie wiedzial ze mozna ulepszac itemy i kupowac skille i przeszedl tak pol gry, po czym przyszedl do mnie ze utknal bo go przeciwnik na hita zdejmowal. Patrze poziom trudnosci a tam easy. Ide na tego przeciwnika a on faktycznie jednym ciozem mnie zabija. Patrze na karte postaci a tam ani jednego skilla nie wykupil i lata z broniami i pancerzem lvl 1 Przypomniał się tekst z basha, jak gościa ojciec przeszedł całe Call of Duty i w ostatniej misji zapytał, czy można Colta na jakąś inną broń zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) @XM. Mam cały czas problem grając tą ku.rvą i te jej nienaturalne ruchy. Najlepiej to grać będąc w stanie upojenia, bo na trzeźwo tej całej ideologii i pierdów dikmana z tymi z lewaciałymi syfami jakie w tej grze występują to ciężko grać. Edytowane 24 Czerwca 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No dickman jest na mojej czarnej liście, właśnie wysuwa się na prowadzenie przed lysego hóia- stiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 2 godziny temu, Faka napisał: Puzzle i zagadki w tlou2 XDD Co tam do logicznego myślenia jest? Patrzysz jak to wygląda i już wiesz, że to zrobiłeś XD Może Mevek natnie się z jednym sejfem, a mianowicie z rocznicą ślubu. Tutaj to mogą być za wysokie progi na niego xd Z rocznica moze nie, ale ten z sasiadami to bylo blisko 3 godziny temu, Pupcio napisał: C00rwa przestań mevek, czy dla dla Ciebie odczytanie kodu z notatki i wpisanie to naprawdę kombinowanie? Ta gra nie ma zagadek. Wiadomo, ze to nie level Silent Hilla, tylko zwyklego Kowalskiego. Ja oceniam gre przez pryzmat jedynki, wiec podtrzymuje swoja opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 16 minut temu, Rozi napisał: Tak, i te jej flashbacki, jakby to kogoś obchodziło XD Przypomniał się tekst z basha, jak gościa ojciec przeszedł całe Call of Duty i w ostatniej misji zapytał, czy można Colta na jakąś inną broń zmienić. Ja przeszedłem Wipeouta 2097 bez hamowania triggerami! I kto tu jest pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dla mnie sam czołg to nie jest problem w drugiej części gry, ale jest to tak rozwleczone że jprdl zmieniłem na średni i sobie wesoło strzelam byle do końca. Skrócili by to gdzieś o połowę to może jeszcze ale tak to nie chce mi się w to grać, mimo to zamierzam ukończyć i sprawdzić samemu co tam fabularnie wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Te flashbacki mają to do siebie, że za pierwszym podejście jeszcze się je przełknie ale za drugim i trzecim, to już tylko nuuuda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No jak robiłem speedrun po trofiki to Jezu jak te chodzonki się dłużyły xD może za 10 lat sobie przejdę jeszcze raz ale na ten moment mam c00rwa dość tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) druga część gry Spoiler seattle dzień 3 będzie coś więcej czy to już ostatni rozdział? bez kitu podziwiam cierpliwość żeby zbierać te brakujące znajdźki Edytowane 24 Czerwca 2020 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Spoiler Będzie jeszcze coś więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Coś nie brzmi to jak gra 10/10 z tego co piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 610 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 6 moze naciagane 7 na 10, ale tutaj sie tego nie pisze, bo juz dostalem minusy od idiotow. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ta gra nie ma prawa mieć nawet 95 na meta. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Podoba mi się bardzo to co zrobiło z przeciwnikami. Każdy ma własne imię, nawet psy, nawoluja się, informują, że coś zauważyli. Jeżeli ktoś zginie, to reszta zaczyna nawoływać tą osobę po imieniu. Rzecz dotąd niespotykaną w żadnej innej grze, która dodaje sporo realizmu. Również Blizny i te ich gwizdanie, także coś nowego, bo wprowadza do rozgrywki pewnie niepokój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Godzinę temu, Rozi napisał: Tak, i te jej flashbacki, jakby to kogoś obchodziło XD No mnie obchodziło bo takie sekwencje mają na celu przybliżyć dokładnie postać graczowi, pokazać historię danej postaci, być może jej wierzenia czy cele. A to że ciebie to nie obchodzi bo byles od początku do niej uprzedzony bo ma mięśnie większe od ciebie to inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No nawołują, krzyczą jak im psa zabijesz i są głupi jak but. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 1 minutę temu, areka napisał: Tak, bo niektórzy na forum PE tak mówią xd Wyjdz czasem poza forum xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi