XM. 10 826 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 2 godziny temu, Pupcio napisał: Tak będzie. Dickmen i jego świetne pomysły w pełnej okazałości A dużo jeszcze mi gry zostało? Drugie tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Myślę że tak, ile masz teraz na liczniku? Jeśli starasz się czyścić miejscówki w miarę dokładnie to będziesz miał te okolice 30h na koniec gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 19h mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 3 minuty temu, XM. napisał: A dużo jeszcze mi gry zostało? Drugie tyle? no plus minus. Spoiler nie wiem jak daleko jestem ale abby ma też duże mapy i dużo rzeczy na nich do znalezienia. Plus o wiele trudniejsze (dla mnie) potyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Kto już czeka na trójeczkę z wypiekami na twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Prosta ale dobrze napisana historia z wyrazistymi postaciami cos czego o tlou 2 napisac nie mozna niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Wy(pipi)ac Dickmanna, zrobic prequel z Joelem i jego bratem, maja 20 letnie okno pomiedzy wybuchem epidemii a jedynka i bedzie cacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 I na hoi Ci Joel znowu jak można zrobić po prostu oddzielna, nowa historię? Już niech lepiej nie tykaja starych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 31 minut temu, zdrowywariat napisał: Kto już czeka na trójeczkę z wypiekami na twarzy? Oczywiscie ze czekam, ale jak nie bedzie to jakis ostry prequel z jak ktos wspominal meskimi przygodami samcow alfa Joela i braciszka i to odpadam. Trojka to ma byc ekranicazja Drwalow opowiesci bieszczadu. Albo w przygode samego braciaka tez bym pogral. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 19 minut temu, Shen napisał: Wy(pipi)ac Dickmanna, zrobic prequel z Joelem i jego bratem, maja 20 letnie okno pomiedzy wybuchem epidemii a jedynka i bedzie cacy. Oby nigdy tego nie zrobili bo całe to uniwersum to jest jego pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Zgodziłbym się z jednym z przedmówców - tak naprawdę burza jest o to, że historia z The Last Of Us 2 nie jest historią o ratowaniu ludzkości, lecz intymną opowieścią o emocjach i poszukiwaniu siebie. I to jest jak najbardziej zgodne z przesłaniem jedynki, gdyż w jedynce Joel uznał, że nie warto poświęcić jednej osoby, by uratować całą ludzkość, że to, co dzieje się w nim jest najważniejsze. I tym razem podobnie ma Eliie, i to jest piękne. I ja bardzo, ale to bardzo szanuję Druckmanna że poszedł w tym kierunku, a nie dał się uwieźć wszystkim postapo trendom (choćby dlatego nie mogę grać w Dying Light - zombie same w sobie mnie nudzą). 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 (edytowane) 12 minut temu, kanabis napisał: Oczywiscie ze czekam, ale jak nie bedzie to jakis ostry prequel z jak ktos wspominal meskimi przygodami samcow alfa Joela i braciszka i to odpadam. Trojka to ma byc ekranicazja Drwalow opowiesci bieszczadu. Albo w przygode samego braciaka tez bym pogral. Niech już zostawią tą "serię" w spokoju. Albo nie wyj Neila i niech wróci Amy z Brucem i niech zrobią TLOUPII z ich wizją. 8 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Zgodziłbym się z jednym z przedmówców - tak naprawdę burza jest o to, że historia z The Last Of Us 2 nie jest historią o ratowaniu ludzkości, lecz intymną opowieścią o emocjach i poszukiwaniu siebie. I to jest jak najbardziej zgodne z przesłaniem jedynki, gdyż w jedynce Joel uznał, że nie warto poświęcić jednej osoby, by uratować całą ludzkość, że to, co dzieje się w nim jest najważniejsze. I tym razem podobnie ma Eliie, i to jest piękne. I ja bardzo, ale to bardzo szanuję Druckmanna że poszedł w tym kierunku, a nie dał się uwieźć wszystkim postapo trendom (choćby dlatego nie mogę grać w Dying Light - zombie same w sobie mnie nudzą). Pierwsze co powinno paść przy stole: robimy grę dla fanów, nie dla Anity, czy jakichś durnych ideologii. Ta gra to plaskacz z otwartej ręki w twarz każdego fana jedynki. Żałośnie tania historia oparta na kontrowersjach, która się nawet kupy nie trzyma. Panu Neilowi już podziękujemy. Edytowane 24 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Niech już zostawią tą "serię" w spokoju. Albo nie wyj Neila i niech wróci Amy z Brucem i niech zrobią TLOUPII z ich wizją. Wiesz o tym, że fabuła i strona artystyczna z mistycznej już jedynki to nie to za czym stał Bruce Straley? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, - V - napisał: Wiesz o tym, że fabuła i strona artystyczna z mistycznej już jedynki to nie to za czym stał Bruce Straley? Nawet jakby, widocznie był tym, który powstrzymywał chore zapędy Neila, bo ten drugi ponoć U4 też chciał zrobić mroczne. Bruce dalej ma tapetę z TLOU na twitterze :). Zresztą mój post to takie wołanie o inną, lepszą drugą część. Edytowane 24 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 18 minut temu, XM. napisał: I na hoi Ci Joel znowu jak można zrobić po prostu oddzielna, nowa historię? Już niech lepiej nie tykaja starych postaci. Tego chcialem dla dwojki, jedynka to była dla mnie zamknieta historia, ale musieli z(pipi)ac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Naprawdę współczuję tym osobom, którym nie podoba się dwójka. Tyle się naczekaliście, naczytaliście wychwalających recenzji a tu bęc, nie spełniło Waszych oczekiwań. Też bym się w(pipi)ił:) To tak jak ja czułem zawód przy ostatnim GOWie. No ale nic na to nie poradzicie, nie w każde gusta da się trafić.. cieszę się, że tym razem jestem po stronie tych, którzy bawią się wyśmienicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 W ogóle to ta gra wspaniale zgrała się z aurą czerwcową. I... aurą polityczną Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 ja czekam teraz na remake dwójki albo twitta od cuckmana że ta część to taki jego spin-off z dvpy i prawdziwa druga część wyląduje na ps5, a jak mają się zabierać za następną część to nie z nim na pokładzie naughty doggystyles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 5 godzin temu, kanabis napisał: No na finaliste 1 z 10 to nie wygląda 6 godzin temu, maciucha napisał: jezu przypomnijcie sobie jak mevek wygląda i przestańcie się nad nim znęcać Mendy jedne beda mnie oceniac, po wygladzie. To lapcie! Przed premiera gry.. Dzisiaj.. Spoiler Ruchal by 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Mevek, a weź sobie ryj potnij i wytatuuj gałki oczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 2 minuty temu, MEVEK napisał: Ruchal by Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Mevek no jako kobieta wyglądasz jako taka lampucera co nogi trzyma zbyt często na 10:10 i w 25rz się nadaje już tylko na recykling. Jako facet... No cóż jaki koń jest każdy widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Mevek jaka Abby xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Ta gra ma tyle za(pipi)istych momentów, że w sumie mogłaby obsadzić całą generacje gier. Gra ma w sobie dużo ciemności, to prawda, zupełnie jak za oknem:) ale mój Boże jak tylko pojawia się światło, to jest pięknie:). Chyba tylko RDR2 może się pod względem fabularnej otoczki i ilości za(pipi)istych cutscenek i gry aktorskiej z Tlou2 równać. Tutaj widać włożoną kasę i serce. Nie mogę się juz doczekać zakończenia (20h+, więc pewnie powoli się zbliżam), bo wreszcie będę mógł znów bez problemu odpalić Youtube, bez obaw że na głównej wyskoczy mi ending . Gdyby nie praca, to już by było po sprawie, ale niestety Swoją drogą ciekawe czy będzie jakieś fabularne dlc. Obie ostatnie gry ND Tlou i U4 takie otrzymały, czy jednak będzie to tylko i wyłącznie Multi, które zapewne się pojawi już na ps5 jako produkt standalone. Fajnie by było zobaczyć fabularne standalone DLC na ps5, nawet krotkie i niepowiazane z fabuła jedynki i dwójki. Coś jak U: Lost Legacy, moze tym razem dla odmiany z jakimś męskim heteroseksualnym bohaterem, żeby zamknąć jadaczki największych internetowych "skrzekaczy" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi