walek 96 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Zabrzmi to dość dziwnie, ale przestałem grać, bo czekam na patch dający możliwość wyłączenia ziarnistego filtru. Autentycznie mi to przeszkadza. Mam wrażenie, ze gra była robiona pod PS5. Bo grając w wersje na ps4, w tych 30fps, wszystko w ruchu wydaje się rozmazane, niewyraźne. Oczy strasznie bolą po dłuższej sesji. Tak jakby suwaki graficzne obniżona na „low”. Jeśli w kolejnej aktualIzacji nie dają opcji grain filter off, to niestety, trzeba się przemęczyć. Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 7 minut temu, walek napisał: wszystko w ruchu wydaje się rozmazane, niewyraźne. Jest opcja wyłączenia rozmycia w ruchu i było pisane żeby dać to na 0 i jest dużo lepiej. Nie eliminuje to ziarna. Cytuj
mr.Zajac 35 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Abby z grafik koncepcyjnych wydaje sie mniej kontrowersyjna Spoiler Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 I wtedy Anita wchodzi do studia. 1 Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) 14 minut temu, mr.Zajac napisał: Abby z grafik koncepcyjnych wydaje sie mniej kontrowersyjna Pokaż ukrytą zawartość No co ty, jak dwie krople wody: Spoiler Edytowane 26 czerwca 2020 przez Ins 9 Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Cytat The Last of Us Part 2: 'No Plans' for DLC Although that doesn't mean no multiplayer mode. The Last of Us Part 2's director, Neil Druckmann has made clear that there are 'no plans' for DLC after the game's launch. Speaking during a spoilercast for the game on the Kinda Funny Gamescast, Druckmann was asked about whether the new game would follow the original's lead with a Left Behind-style story DLC. "No, with Last of Us I think we had some season pass or something that said ahead of time we have some story DLC - no there's no plans for that." This doesn't discount a multiplayer take on the game, like The Last of Us' Factions mode, as we've previously heard that that will be released as a standalone game of some kind. The wording of the original announcement - which said "when and where it will be realized is still to be determined" - could suggest the mode will arrive on PS5. https://www.ign.com/articles/last-of-us-2-dlc-no-plans-multiplayer Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 3 godziny temu, Figuś napisał: Szkoda że się nie dowiemy ile stracili. W sumie nawet na forum jest kilka osób które nie kupiły. Sam bym się naciął gdyby nie przecieki, a tak to wleci jakaś uzyweczka kiedyś tam 1 Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Myślę że koniec końców cała ta burza jedynie nakręciła więcej sprzedanych kopii. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 A to też możliwe. Przydaloby się jakieś info z alternatywnej rzeczywistości bez przecieków Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 ListuniO w takiej zyje, zapytaj go, jak tam gra generacji sie sprzedaje u nich. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 4 godziny temu, - V - napisał: Muszę zweryfikować. Myślisz że na wrzuconym gameplayu prze Yetiego gra on sam? Poza tym, odwalić taka akcje jak na tym gameplayu na survivalu to jest cymesik i wielki szacuneczek. Pewnie, ze nie on. Skad u niego niby taki skill Zgadzam sie. Kozak akcja wymagajaca wiele prob i bledow Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Muszę sobie nicki tych trolli zapisac co na YT gre przechodzili i wyrok wydawali żeby przez następne lata z nich polew mieć... 3 minuty temu, Andżej napisał: ListuniO w takiej zyje, zapytaj go, jak tam gra generacji sie sprzedaje u nich. O Andruszo!!! Żyjesz osiołku ? Myślałem ze już Ci usta zamknąłem i się udławiłes swoim slangiem! Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Przeszedłem. Ostatnia lokacja zakończenie jakby mi ktoś napluł w twarz. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Na zakonczenie powinien byc Spoiler wybor czy chcesz zabic czy nie Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) 24 minuty temu, Il Brutto napisał: Na zakonczenie powinien byc Ukryj zawartość wybor czy chcesz zabic czy nie Tak, ale wtedy nie byłoby Part III, które zapewne pojawi się za kilka lat i zapewne już jest w produkcji. Przewiduje, że tym razem głównym wątkiem będzie Spoiler Nie motyw zemsty, ale motyw odkupienia, czyli szczepionka... I fajnie jakby na Part III zakończyła się przygoda z Ellie i być może całym uniwersum, co by nie rozmieniać tego na drobne. Edytowane 26 czerwca 2020 przez KrYcHu_89 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) 45 minut temu, Il Brutto napisał: Na zakonczenie powinien byc Ukryj zawartość wybor czy chcesz zabic czy nie Na zakończeniu w domu na farmie powinien wyjść Joel z tekstem 'it's a prank bro' byłoby 10/10 Edytowane 26 czerwca 2020 przez suteq Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Drugi dzien w seattle skonczony. Druga polowa gry pokazuje jak pierwsza byla slaba. Mam nadzieje ze w nastepnej czesci mocniej nd pojdzie w horror bo wychodzi im to mega. W odroznieniu od jakiegos zje,banego kina dla mlodziezy ktore jest w wiekszosci pierwszej polowy gry. Pytanko. Zaczynam 3 dzien wiadomokim ile mniej wiecej godzin do konca? Zdaze jutro w 4h zobaczyc to mityczne zakonczenie ktore urwie mi portki Edytowane 26 czerwca 2020 przez kanabis Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 4h myślę, że jest do zrobienia chociaż to zależy jak grasz. Więcej jak 5 przy eksploracji wszystkiego nie powinno zająć. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 14 minut temu, kanabis napisał: Drugi dzien w seattle skonczony. Druga polowa gry pokazuje jak pierwsza byla slaba. Mam nadzieje ze w nastepnej czesci mocniej nd pojdzie w horror bo wychodzi im to mega. W odroznieniu od jakiegos zje,banego kina dla mlodziezy ktore jest w wiekszosci pierwszej polowy gry. Pytanko. Zaczynam 3 dzien wiadomokim ile mniej wiecej godzin do konca? Zdaze jutro w 4h zobaczyc to mityczne zakonczenie ktore urwie mi portki 4h bez szans moim zdaniem. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Kur.de ten 3 dzien grajac Ellie poszedl dosc sprawnie myslalem ze tutaj tez nie bedzie za dlugi. No chyba ze potem jest jeszcze dobrze do pogrania. Trudno zostawie finał w ustach na poniedzialek najwyzej Edytowane 26 czerwca 2020 przez kanabis Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Dajesz na easy i lecisz jak przecinak. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 22 minuty temu, kanabis napisał: Drugi dzien w seattle skonczony. Druga polowa gry pokazuje jak pierwsza byla slaba. Mam nadzieje ze w nastepnej czesci mocniej nd pojdzie w horror bo wychodzi im to mega. Mi akurat ta pierwsza czesc i przeszukiwanie budynków bardzo podeszło, jak bede chciał korytarzyk i horror to sobie Residenta odpale. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Skończyłem Osz kur.wa jaki ten ostatni chapter jest dobry! Jakby to napisali kiedyś w PE - zakończenie ryje beret i targa mosznę Tak mnie rozpieprzyło zakończenie że nie jestem w stanie nic więcej napisać. Fajnie powiedział jeden YouTuber - ta gra ma swoje wady, miejscami jest nieporadna, ale i tak jest genialna. Spoiler Abby na końcu niezłe ciacho, rukałbym! I w końcu się wyjaśniło co to za cholerna łódka w menu. Ellie została sama jak palec. Spełnił się jej koszmar o którym mówiła w jedynce... A jednak 10/10 3 2 1 1 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 tak cie to zakończenie zdemolowało mentalnie, że jedyne, co możesz napisać to to, że ci trochę stanął bo jedna z bohaterek schudła w wyniku okoliczności tak pociągających, jak uwięzienie, głód i tortury. no nieźle.... 4 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 26 czerwca 2020 Opublikowano 26 czerwca 2020 Dokładnie tak, jestem podłym białym erotomanem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi