Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Figuś napisał:

Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze

Pokaż ukrytą zawartość

Fajne te filmiki, ale ten tutaj to jest masakra:

2:08 :obama: Nie wiedziałem, że tak można. 

Jak ktoś nie skończył, to niech nie wchodzi. 

Edytowane przez Ludwes
  • Plusik 1
  • Dzięki 2
Godzinę temu, Figuś napisał:

Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze

Ukryj zawartość

Mega klimatyczna miejscówka, wisielce i te blizny z pochodniami pogwizdujące. Sam gameplay miazga. 

Edytowane przez YETI

Skończyłem!

Jestem bardzo zadowolony. Giera mi podeszła, jak w mordę strzelił. Świetny scenariusz juz od pierwszych chwil. Jest kontrowersyjny, ale jaki miałby byc, po fenomenalnej jedynce? Musieli czymś zaskoczyć, co moim zdanie wyszło świetnie. Wiele emocji sięgających zenitu - mocne sceny przemocy na ktore ciężko sie przygotować. Tak samo jak na Abby. Ale koniec końców i ją polubiłem, kiedy jej historia nabrała rozpędu. 

Także scenariusze imo na duży plus. Milo bylo poznać wydarzenia z innej strony barykady. Dzięki czemu łatwiej jest sie zżyć z bohaterami i zrozumieć, co czuja protagoniści. Dla mnie solidnie wydaje pieniążki :obama:

Pozdrawiam niezadowolonych :lapka: 

Edytowane przez MEVEK
  • Plusik 4
46 minut temu, Faka napisał:

Kurła, nie wiedziałem, że jest obrót o 180 stopni, chryste XD Tyle czasu grać i nie odkryć tego patentu :shieeet:

Pewnie jest w podpowiedziach, ale kto by czytał jak loading po śmierci jest prawie że błyskawiczny, swoją drogą jak oni to zrobili? :obama:

Kolo ma jeszcze jeden filmik z tlou

Spoilery

Spoiler

Bo potem zapomnę o tym, a od razu chcę wiedzieć, czy jest dziura w fabule, czy się wyjaśni. Inaczej będzie mnie to męczyć xd

Ogólnie fajnie, że od razu w wątku Abby splatają się wydarzenia z końcówki jedynki, układając w całość. Chcę dalej grac, wcale mnie nie odrzuciło granie inną postacia.

Edytowane przez _Red_
21 minut temu, _Red_ napisał:

Zaczynam drugą część gry jako karczycho. Czy wyjaśni się niebawem 

Ukryj zawartość

w jaki sposób mnie tak szybko znalazła w kinie po powrocie z akwarium? Przecież nie zostawiłem żadnych świadków (Owen, Mel).

W sumie to było dość mocno zasugerowane co i jak na koniec tej sceny

9 godzin temu, Shen napisał:

Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie :banderas:

Ja dzis zaczynam ng+, i wlasnie biore poziom trudnosci dla retardow , zero myslenia o oszczedzaniu amunicji i wjezdzam w nich jak w maslo :banderas: