Opublikowano 29 czerwca 20204 l No faktycznie, nigdy bym na to nie wpadł. No to będzie eleganckie unikanie wrogów w krzaki. Doskonały gameplay właśnie jeszcze więcej zyskał.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 52 minuty temu, Figuś napisał: Montaż od kolesia co pewną królową w GoWie robił w 50sek na najwyższym poziomie trudności Bez jaj tak się nie da grać bez HUDa. Niektórzy mają zbyt dużego skila
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Godzinę temu, - V - napisał: Bez jaj tak się nie da grać bez HUDa. Niektórzy mają zbyt dużego skila Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Spoiler
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 4 minuty temu, Figuś napisał: Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Ukryj zawartość Miejscówka z trailera z pierwszym gameplay sprzed roku - dwóch.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Na E3 pokazali tylko fragment tego. Tutaj już masz rozszerzoną lokację.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Zdecydowanie najlepszy fragment/potyczka z pierwszej czesci gry, bardzo mi sie podobal motyw sekty, tak samo zreszta jak motyw Ripperow w DG.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 17 minut temu, Figuś napisał: Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Pokaż ukrytą zawartość Fajne te filmiki, ale ten tutaj to jest masakra: 2:08 Nie wiedziałem, że tak można. Jak ktoś nie skończył, to niech nie wchodzi. Edytowane 29 czerwca 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 40 minut temu, Ludwes napisał: Fajne te filmiki, ale ten tutaj to jest masakra: Ukryj zawartość 2:08 Nie wiedziałem, że tak można. Jak ktoś nie skończył, to niech nie wchodzi. No pan Żanklod van Damme sie chowa 2:08 zaje,bista zagrywka nie wpadlbym na to.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Godzinę temu, Figuś napisał: Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Ukryj zawartość Mega klimatyczna miejscówka, wisielce i te blizny z pochodniami pogwizdujące. Sam gameplay miazga. Edytowane 29 czerwca 20204 l przez YETI
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Kurła, nie wiedziałem, że jest obrót o 180 stopni, chryste XD Tyle czasu grać i nie odkryć tego patentu
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Podstawa tank controls, jeszcze z czasow chyba Resident Evil 4 A to rzucanie pochwyconym wrogiem to co bylo, L1?
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Skończyłem! Jestem bardzo zadowolony. Giera mi podeszła, jak w mordę strzelił. Świetny scenariusz juz od pierwszych chwil. Jest kontrowersyjny, ale jaki miałby byc, po fenomenalnej jedynce? Musieli czymś zaskoczyć, co moim zdanie wyszło świetnie. Wiele emocji sięgających zenitu - mocne sceny przemocy na ktore ciężko sie przygotować. Tak samo jak na Abby. Ale koniec końców i ją polubiłem, kiedy jej historia nabrała rozpędu. Także scenariusze imo na duży plus. Milo bylo poznać wydarzenia z innej strony barykady. Dzięki czemu łatwiej jest sie zżyć z bohaterami i zrozumieć, co czuja protagoniści. Dla mnie solidnie wydaje pieniążki Pozdrawiam niezadowolonych Edytowane 29 czerwca 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 46 minut temu, Faka napisał: Kurła, nie wiedziałem, że jest obrót o 180 stopni, chryste XD Tyle czasu grać i nie odkryć tego patentu Pewnie jest w podpowiedziach, ale kto by czytał jak loading po śmierci jest prawie że błyskawiczny, swoją drogą jak oni to zrobili? Kolo ma jeszcze jeden filmik z tlou Spoilery Spoiler
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 33 minuty temu, Shen napisał: Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie Za chwilę będę kupował ten upgrade Piękna gra.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Zaczynam drugą część gry jako karczycho. Czy wyjaśni się niebawem Spoiler w jaki sposób mnie tak szybko znalazła w kinie po powrocie z akwarium? Przecież nie zostawiłem żadnych świadków (Owen, Mel).
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Czemu Ty znowu chcesz z wyprzedzeniem wiedzieć co się wydarzy? No ale jak tak chcesz wiedzieć Tak, będzie to wyjaśnione Edytowane 29 czerwca 20204 l przez - V -
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Bo potem zapomnę o tym, a od razu chcę wiedzieć, czy jest dziura w fabule, czy się wyjaśni. Inaczej będzie mnie to męczyć xd Ogólnie fajnie, że od razu w wątku Abby splatają się wydarzenia z końcówki jedynki, układając w całość. Chcę dalej grac, wcale mnie nie odrzuciło granie inną postacia. Edytowane 29 czerwca 20204 l przez _Red_
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 21 minut temu, _Red_ napisał: Zaczynam drugą część gry jako karczycho. Czy wyjaśni się niebawem Ukryj zawartość w jaki sposób mnie tak szybko znalazła w kinie po powrocie z akwarium? Przecież nie zostawiłem żadnych świadków (Owen, Mel). W sumie to było dość mocno zasugerowane co i jak na koniec tej sceny
Opublikowano 30 czerwca 20204 l Je.ba.niutki Walka w tej grze jest niczym taniec na lodzie, takie to płynne piękne Edytowane 30 czerwca 20204 l przez YETI
Opublikowano 30 czerwca 20204 l 9 godzin temu, Shen napisał: Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie Ja dzis zaczynam ng+, i wlasnie biore poziom trudnosci dla retardow , zero myslenia o oszczedzaniu amunicji i wjezdzam w nich jak w maslo
Opublikowano 30 czerwca 20204 l 2 godziny temu, kanabis napisał: Ja dzis zaczynam ng+, i wlasnie biore poziom trudnosci dla retardow , zero myslenia o oszczedzaniu amunicji i wjezdzam w nich jak w maslo Wcześniej to były tylko podchody. Teraz dopiero zabawa rzeź sie zaczyna Edytowane 30 czerwca 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 30 czerwca 20204 l 34 minuty temu, MEVEK napisał: Wcześniej to były tylko podchowy. Teraz dopiero zabawa rzeź sie zaczyna Co?