MEVEK 3 443 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) Taka zabawa - podchody. Nie pamietasz z dziecinstwa ? Gdzies ty sie chowal Edytowane 30 czerwca 2020 przez MEVEK 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Ja tam gram dalej na NG+ survival ale z opcją ustawienia pojawiania się częstych surowców, naboi. No nie ukrywam, przydałby się patch z grounded, teraz survival to jakaś kpina jak masz dopakowaną postać, ulepszone bronie, to tak ai leży i kwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 34 minuty temu, mozi napisał: Co? To jakis mix pochwy i odchodow chyba Brzmi kontrowersyjnie i hardkorowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 26 minut temu, MEVEK napisał: Taka zabawa - podchody. Nie pamietasz z dziecinstwa ? Gdzies ty sie chowal Ten jak gościa w konia robi xd Napisał coś o hodowli zwierząt, a później, gdy tamten zareagował, to teraz z niego debila robi Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 1 godzinę temu, MEVEK napisał: Taka zabawa - podchody. Nie pamietasz z dziecinstwa ? Gdzies ty sie chowal Ty kurła debilu - robisz edyte a potem sciemniasz. Nie dosc ze debil to jeszcze oszust. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Co tu się odwala? Ale myślę, że jedna ze stron w końcu się opamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, mozi napisał: Ty kurła debilu - robisz edyte a potem sciemniasz. Nie dosc ze debil to jeszcze oszust. Od razu widac, zes chowany w stresie. Ja cie nie obrazam, wiec nir pajacuj i sie opamietaj, bo przez takich jak ty nie chce sie tu w ogole zagladac. Zrobilem edyte, by poprawic post. Po to jest ta opcja, czyz nie? Edytowane 30 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 > dyskutowanie o obiektywnych ocenach user-score na mecie w porównaniu do przekupionych recenzentów > tysiące zer i jedynek, bo Anita Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 566 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) zera i jedynki dla tej wiedźmy to całkiem trafna i obiektywna opinia Edytowane 30 czerwca 2020 przez Sebas Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Nijak się mają do jakości końcowego produktu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 o tych 10 od portali można to samo powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Nie zaprzeczam, sam bym pełnej oceny nie dał. Mocno za to bawi mnie brandzlowanie się na forumku do tego niskiego user-score'a, traktowanie go jako wyroczni, kiedy większość tych ocen to ból dupy o cos, co nie jest nawet specjalnie związane z grą. Bo Anita. Bo tęcza. Bo za dużo koksu w mięsniach. Pier.dolenie o wszystkim, tylko nie o grze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Juz kurz opadl, wszyscy sobie fajnie grali i sie cieszyli dobrymi momentami to musicie znowu wracac i walkowac to pier.dolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mozi 1 977 Opublikowano 30 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 3 godziny temu, MEVEK napisał: wiec nir pajacuj 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Zaje.bista przerobka, gdybym byl mevosem to bym sobie fototapete w chalupie z tego zrobil. A co do gierki, uzupelnianie znajdziek w wyborze rozdzialow a potem jechanie new game + bardzo przyjemne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Dokładnie tak! Właśnie zasiadam do Channel 13 gdzie mi brakuje notatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 18 minut temu, kanabis napisał: Zaje.bista przerobka, gdybym byl mevosem to bym sobie fototapete w chalupie z tego zrobil. A co do gierki, uzupelnianie znajdziek w wyborze rozdzialow a potem jechanie new game + bardzo przyjemne Przeróbka jest świetna i na pewno nie autorstwa moziego. Ma co najmniej kilka miesięcy i juz dawno leży na profilu. A ty @mozi juz sie tak nie tasuj. Odsłoniłeś karty, wiec pozostaje ci juz tylko spasować trollu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 A propos przeróbek: Gitarka to jeden z fajniejszych ficzerów - lubię takie mini gierki w grach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) Spoiler Jestem w 1 dniu Abby, i kuzwa nie wiem o co był jak na razie na nią pojazd. Wogóle ten zabieg w którym jest jej retrospekcja i poznajemy powód jej vendetty i to wszystko jest w połowie gry to super sprawa. Przecież 99% gier właśnie tutaj by się skończyła. Wiemy czemu, ostatnia jatka i do domu. A tu własnie dostajemy laske której mamy przecież nienawidzić. Naprawde ciężko zauważyć że scenarzyści nie szli po najmniejszej lini oporu? Skoro lubie główna antagonistke która jest się główną suką gry to chyba zabieg się udał? Na razie jest z.a.j.e.b.i.s.c.i.e!!! Edytowane 30 czerwca 2020 przez ListuniO ortografia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Nie no, granie w tę gierkę na łatwym poziomie lub normalnym, całkowicie się mija z celem. Nie dość, że eksploracja gry wtedy leży, bo nie ma sensu niczego szperać, bo plecak już tak zayebany materiałami masz, wszystko wycraftowane. No zero wczucia i klimatu. Tutaj tylko survival ma rację bytu, bo wtedy wszystko działa tak jak pan bóg przykazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 18 minut temu, ListuniO napisał: Ukryj zawartość Jestem w 1 dniu Abby, i kuzwa nie wiem o co był jak na razie na nią pojazd. Wogóle ten zabieg w którym jest jej retrospekcja i poznajemy powód jej vendetty i to wszystko jest w połowie gry to super sprawa. Przecież 99% gier właśnie tutaj by się skończyła. Wiemy czemu, ostatnia jatka i do domu. A tu własnie dostajemy laske której mamy przecież nienawidzić. Naprawde ciężko zauważyć że scenarzyści nie szli po najmniejszej lini oporu? Skoro lubie główna antagonistke która jest się główną suką gry to chyba zabieg się udał? Na razie jest z.a.j.e.b.i.s.c.i.e!!! Z tlou part 2 to jest trochę jak z pewnym albumem Rolling Stonesów, który był za(pipi)iscie odmienny od ich poprzednich dzieł, został po premierze zjechany przez fanów (oczywiście nie wszystkich), bo przecież czekali znowu na to samo, by po 10 latach zostać okrzyknięty albumem dziesięciolecia xD. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 34 minuty temu, Wredny napisał: A propos przeróbek: Gitarka to jeden z fajniejszych ficzerów - lubię takie mini gierki w grach. Najlepsze co dzisiaj zobaczyłem. Już drugi raz To jest absolutnie niesamowite jak niektórzy grają na tej gitarze Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 A ja jestem w szpitalu Spoiler jako Abby i po mocno zawałowej przeprawie przez wieżowiec teraz tutaj pikawa pracuje na granicy - kuźwa, żaden z remake'owanych Residentów nie dawał takiego napięcia. No i kurde, jak to wygląda - poziom detali, gra światła i cienia - niech oni już robią to swoje upragnione SF, bo z takim kunsztem to mógłby być niezły następca Dead Space. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Wredny napisał: A ja jestem w szpitalu Pokaż ukrytą zawartość jako Abby i po mocno zawałowej przeprawie przez wieżowiec teraz tutaj pikawa pracuje na granicy - kuźwa, żaden z remake'owanych Residentów nie dawał takiego napięcia. No i kurde, jak to wygląda - poziom detali, gra światła i cienia - niech oni już robią to swoje upragnione SF, bo z takim kunsztem to mógłby być niezły następca Dead Space. Chłopie skończ szpital i dopiero potem gadaj Edytowane 30 czerwca 2020 przez - V - Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Z tlou part 2 to jest trochę jak z pewnym albumem Rolling Stonesów, który był za(pipi)iscie odmienny od ich poprzednich dzieł, został po premierze zjechany przez fanów (oczywiście nie wszystkich), bo przecież czekali znowu na to samo, by po 10 latach zostać okrzyknięty albumem dziesięciolecia xD. Tylko że tlou 2 to jest to samo co pierwsza część tylko że z dzurawą fabułą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi