Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Zawsze można grać w jedną grę przez cały rok i wtedy w ogóle człowiek zaoszczędzi na nowościach. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 no i masa pieniążków w portfelu Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Gość się zayebiscie bawi z grą i cieszy się, że spędzi przy niej 100h, ale już zaraz musi się pojawić jakiś zgryzliwy komentarz. Niekiedy nie potrafię zrozumieć, jakim cudem takie rzeczy dzieją się na forum o gierkach. 4 Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Paolo uprawia cw w każdym temacie ot co, dziwne że nie dostał jeszcze bana na działy poza betonarnią. W dziale Xboxa zachwyty nad graniem od premiery w sea of thieves, gearsy czy halo bo najlepsze są "gry na lata" natomiast w dziale Sony dopierdółki że ktoś z grą spędzi 100 godzin. Logiki się tu nie doszukuj. 5 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Zawsze można grać w jedną grę przez cały rok i wtedy w ogóle człowiek zaoszczędzi na nowościach. Dodaj jeszcze multi, a wyjdzie spokojnie dwa lata. A uważaj jak najdzie mnie jeszcze ochota na speed-running. Na gierkach oszczędzać nie muszę, o to się nie martw. Gameplay i setting idealnie trafiają w mój gust, ot co. Edytowane 10 sierpnia 2020 przez Lukas_AT 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Multi? No jest grane od 7 lat w jedyneczkę, czekać aż wyjdzie Frakcje Part II, to znów będzie 7 lat grania. No nic, wracam do multiplayera, bo właśnie gram. Niesamowity tytuł Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) Wiadomo, że sobie smieszkuję. Gra na pewno warta jest czasu, ale jakos tak z tymi exami jest chyba jak z fujarą gracza, nie wolno z nich żartować. Gierki to w końcu poważny biznes. a @Observer mógłby zamknąć mordę, bo poucza mnie od CW a asaxowi który tez pisał o grze która lubi wygarniał coś o tym że (parafrazując) lubi jak „s,ra się mu do ryja” . Oczywiście plusami wtóruje mu YETI czyli, o ironio, kolega z działu CW. Konczac ten offtop (wciąż nie poruszyłem w tym temacie nic na temat samej gry, nie krytykowałem jej ani nie wyśmiewałem) najzabawniejsze jest że ci sami jednoplatformowcy którzy zarzucają mi wojenkowanie po tematach sami robią burdel w tematach o Xboxie czy nawet statusach pisząc potem że brzydzą się CW. Nie no ale wiadomo, CW to tylko jak piszesz coś niepochlebnego Sony. Edytowane 10 sierpnia 2020 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Nie pisz tu jakiś fikołoreferatów, że ktokolwiek poza tobą robi CW poza CW, a o grach Sony nie można pisać niepochlebnie, bo mam w tym temacie przynajmniej kilkanaście postów niepochlebnych o TLoU II - jak coś mi się nie podoba to o tym pisze, nawet jak to największy ex roku. Zresztą dobrze o tym wiesz bo mi za to dawałeś plusy z przyczajki. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Wezyr słabiutki foruming ostatnio, gdzie nie wejde to wojenki probuje rozkrecac. Jeszcze te przytyki o granie w jedna gre, gdzie napierdala od lat w mmo Moderacja to juz chyba nie dziala na tym forum. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 To napisz że horizon chuy w statusach, no napisz cwaniaczku 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Shen napisał: Moderacja to juz chyba nie dziala na tym forum. Chyba działa, bo od niedzieli wpisu tego pana nie widziałem nigdzie Edytowane 11 sierpnia 2020 przez Figuś Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Akurat jadłem makowca wtedy, a nie, sorry, to był ktoś inny. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 16 godzin temu, YETI napisał: Multi? No jest grane od 7 lat w jedyneczkę, czekać aż wyjdzie Frakcje Part II, to znów będzie 7 lat grania. No nic, wracam do multiplayera, bo właśnie gram. Niesamowity tytuł No żeby tylko nie skończyło się jak w U4 i przedkładaniem fatałaszków oraz pierdółek nad gameplay. Osobiście chciałbym, żeby multi dostarczyło bo swego czasu świetnie się siekało z ekipą w jedynce. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Multi w U4 bardzo dobry, skillowy kawałek kodu, @Kazubpotwierdzi. Gram do tej pory raz na jakiś czas. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 To, że Kazub potwierdzi to pewniak Multi U4 było na premierę niczym rozmazana kupa z masą (wg mnie) niepotrzebnych rzeczy ale co człowiek to opinia Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Ok, cofam co napisalem wyzej. Zagram na Grounded bez mrugniecia (z cell-yebanym-shadingiem ). Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Całkiem niezły update Cytat Alongside these new modes, we’re excited to introduce a number of frequently requested improvements to the game, including the option to disable Listen Mode, adjust Film Grain levels, additional display options, improvements to accessibility features, and more. For our friends in the speedrunning community, we’re also adding the ability to see playtime up to the second in the saves menu, making it easier to track and verify your runs. Here’s a quick overview of the new features that will be added with the Grounded update: Saves now display playtime up to the second Film Grain Adjustment option Disable Listen Mode option Motion Sensor Function Aiming option Arc Throw HUD Display option Aiming Acceleration Scale option Aiming Ramp Power Scale option Accessibility improvements to Ground Zero encounter, collectible tracking, Enhanced Listen Mode for collectibles, and rope gameplay 1 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Bez ziarenka? To może już na PS5 sobie ogram ten Grounded 2 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Też o tym pomyślałem Filmiki z przyjemnością przerwę bo historia dla mnie jest głupia i nie będę o tym dyskutować. Do gameplay'a się nie czepiam bo jest mistrzowski i brakowało mi tego poczucia zaszczucia właśnie dzięki Grounded. Gdy kończyłem grę to nie mogłem od połowy już zbierać zasobów bo wszystkiego maiłem w plecaku na maks. A to trofeum za przejście gry bez zginięcia jest banalne i nic dziwnego że brązowe. Wystarczy co jakiś czas kopiować save game na pen drive i wgrywać gdy zginiemy. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 to ku.rwa faktycznie banalne, trzeba tylko robic z siebie pajaca xd Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 1 godzinę temu, Wredny napisał: Bez ziarenka? To może już na PS5 sobie ogram ten Grounded Tak będzie Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 26 minut temu, u55r napisał: A to trofeum za przejście gry bez zginięcia jest banalne i nic dziwnego że brązowe. Wystarczy co jakiś czas kopiować save game na pen drive i wgrywać gdy zginiemy. XDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi