Figuś 21 250 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 Teraz, LukeSpidey napisał: Wiesz Figuś, liczyłem na jakąś inteligentą dyskusję, gdzie stanowiska popierane będą argumentami, ale nie. Po co? Przecież można, napisać krótkiego posta, którego pewnie skonsultowałeś wcześniej ze swoją kryształową kulą a na dobitekę powtarzasz się wlepiając kolejny pościk z gifem, aby twoje było na wierzchu. Żenada. Myślałem, że mam doczynienia z dorosłą osobą, ale widzę, żeś jeszcze dziecko. Z dyskusja masz temat spoilerowy i tam juz zostało wszystko napisane. Lubie też jak łatwo fanów cuckmana zbaitować. Napisz mi PM jak siusiek doda multi do tej gry 7/10 to może ocena wzrośnie 1 minutę temu, schabek napisał: lesbijskie historie czy silne kobiety Wiele razy zostało wspomniane, że to nie jest problem i mnie w ogóle nie ruszał. Gra ma wiele innych problemów I nie zamierzam się też już produkować pewnie tak samo jak i reszta. Wole w tym czasie wpaść w odwiedziny do hostess clubu z Akiyamą Cytuj
Pupcio 18 616 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 Jeśli to jedynka zdobyłaby tyle nagród to jeszcze bym zrozumiał, nowe ip, fajny gameplay i historia, ale dwójka? Za co? Chyba większa beka to goty dla gowa zamiast rdr2 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 mamy tu jeden z ciekawszych tematów na forum z jednej strony pomylency cieszący się z 235 nagród dla gry roku, a z drugiej klauny z console wars, którzy od premiery wbijaja do tematu i po raz 10 piszą to samo Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 31 minut temu, Figuś napisał: Z dyskusja masz temat spoilerowy i tam juz zostało wszystko napisane. Lubie też jak łatwo fanów cuckmana zbaitować. Napisz mi PM jak siusiek doda multi do tej gry 7/10 to może ocena wzrośnie Wiele razy zostało wspomniane, że to nie jest problem i mnie w ogóle nie ruszał. Gra ma wiele innych problemów I nie zamierzam się też już produkować pewnie tak samo jak i reszta. Wole w tym czasie wpaść w odwiedziny do hostess clubu z Akiyamą Was jest dwóch? Dwóch figusiow? Jeden pisze ze gra dostała cześć nagród w związku z tym ze był wyciek fabuły. Drugi zaraz po 3 słabych postach pisze ze gra mu się nie podobała ale dlaczego to już wcześniej pisał. Gra może ci się nie podobać, ty byś nagrody nie przyznał ale jakaś z dupy teoria ze nagrody = wyciek? No gratuluje. Jest na to gif? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 6 minut temu, LiŚciu napisał: Was jest dwóch? Dwóch figusiow? Jeden pisze ze gra dostała cześć nagród w związku z tym ze był wyciek fabuły. Drugi zaraz po 3 słabych postach pisze ze gra mu się nie podobała ale dlaczego to już wcześniej pisał. Gra może ci się nie podobać, ty byś nagrody nie przyznał ale jakaś z dupy teoria ze nagrody = wyciek? No gratuluje. Jest na to gif? JA pierdole ty serio jesteś głupszy niż ustawa przewiduje i nie mam zamiaru nawet z tobą dyskutować. Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 (edytowane) Typ nawet nie rozumie co napisał. Jprdl. I nie, nie chce żebyś ze mną dyskutował. Ważne ze wiesz ze jesteś de.bil. Edytowane 17 lutego 2021 przez LiŚciu Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 No kto by pomyślał że gra pokazująca jak bardzo silne są kobiety, z mnóstwem wątków homo dostanie tyle nagród. Jestem zaskoczony. 1 Cytuj
Figaro 8 283 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 6 minut temu, GSPdibbler napisał: No kto by pomyślał że gra pokazująca jak bardzo silne są kobiety, z mnóstwem wątków homo dostanie tyle nagród. Jestem zaskoczony. Imponujące, że po tylu miesiącach ta gra wciąż wywołuje głupotę u ludzi. 3 1 Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 9 minut temu, GSPdibbler napisał: No kto by pomyślał że gra pokazująca jak bardzo silne są kobiety, z mnóstwem wątków homo dostanie tyle nagród. Jestem zaskoczony. + to, że do głosu doszło nowe pokolenie dziennikarzy growych, którzy nie zaznali zajebistości gierek z szaraka, czarnuli czy nawet ps3 i nie mają punktu odniesienia. 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Nie grałem jeszcze w gierkę ale co wy macie do silnych kobiecych bohaterek? W gierczkowie znane są już od lat 80. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 5 minut temu, Ukukuki napisał: Nie grałem jeszcze w gierkę ale co wy macie do silnych kobiecych bohaterek? W gierczkowie znane są już od lat 80. Zapytam niezlosliwie: pierwszy raz w tym temacie? Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 No nie śledziłem tematu zbyt dokładnie xd ale widzę ,że ta drama co do bohaterek cały czas wraca. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Powiem tak. Musisz zagrac plus nie zaszkodzi poogladac troche filmow rozrywkowych tak mniej wiecej od 2016 do teraz (glownie od Disneya i Netflixa, jakis jeden od MCU) i na tej podstawie porownac bohaterki lat 80 i AD 2020. 1 Cytuj
Pupcio 18 616 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 21 minut temu, Ukukuki napisał: Nie grałem jeszcze w gierkę ale co wy macie do silnych kobiecych bohaterek? W gierczkowie znane są już od lat 80. Tamte kobiety dało się lubić. Abby? No dickmen stara się z całych sił żebyśmy znienawidzili ellie A abby pokochali tylko problem polega na tym że jej się nie da się polubić 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Muszę w końcu zagrać żeby zrozumieć ten temat. Tak swoją drogą ponad 250 stron o gierce, nieźle. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Dobra obiecalem sobie ze nie bede sobie psul odbioru jedynki i nie zagram w niepotrzebna dwojke. Ale walic ,stowke za nowke dam i w weekend sam sprawdze o co gownoburza Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Mi akurat odbior jedynki sie poprawil po zagraniu w ta spierdoline 2 1 4 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Przynajmniej nie znam zadnych spoilerow oprocz kija golfowego wiec tym bardziej ciekaw jestem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 638 Opublikowano 18 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego 2021 57 minut temu, Ukukuki napisał: Nie grałem jeszcze w gierkę ale co wy macie do silnych kobiecych bohaterek? W gierczkowie znane są już od lat 80. Do nich nikt nie ma pretensji - a przynajmniej mieć nie powinien. Taka panna Croft, czy wiedźma Bayonetta Natomiast w TLoU II problem dla niektórych może być to, że kobiety zostały przedstawione jako supersilne jednostki radzące sobie zawsze i wszędzie, kompletnie spychając rolę facetów na margines. I wiesz, nie ma w tym jeszcze nic złego, bowiem nie zawsze schemat musi wyglądać tak - Mario ratuje księżniczkę - ale.... Grałem jakiś czas temu w Days Gone. Fabularnie to nic wybitnego, jednak tam lekarz - zabijaka (młody facet), który potrafi dobrze walczyć, nie otrzymuje od swojego pułkownika pozwolenia na zwiad, bo jest dla bazy zbyt cenny. Dowódca miejscówki mówi, że wojskowych ma pod dostatkiem, a jego ma tylko jednego. Natomiast w TLoU II dla przykładu nikt nie widzi niczego złego, by silne byczki zajadały burito, a dziewczyna w zaawansowanej ciąży bujała się na linach podczas patrolu. Neil to łebski facet. Zarabia grube miliony, więc wie, że jak jakby Mel (wspomniana ciężarna) przedstawił jako osobę, która nic nie robi, tylko leży na łóżku i woła "Owen, podaj proszę herbatę", to spotkałoby się to z krytyką, a tak .... Ktoś tam psioczy, ludzie dyskutują o grze i jest jak z zakończeniem kultowej Rodziny Soprano - jedni chwalą, inni niekoniecznie, jednak lata po zakończeniu emisji przygód Anthotengo widzowie wciąż rozmawiali tym co się wydarzyło na końcu. Natomiast rola mężczyzna w produkcji Naugty Dog jest mocno spłycona. Dodatkowo dają się manipulować, podejmują fatalne decyzje, nierzadko robią jako worek treningowy. Owen Moore - szkoda słów. Joel Miller w jedynce jawił się jako taki Kratos w wersji świat rzeczywisty. Silny, charyzmatyczny jegomość, co to w kaszę nie da sobie dmuchać i generalnie nie patyczkuje się z nikim. Przypomnę tylko scenę, gdzie Elka zauważyła na drodze niby ranną, wołająca o pomoc osobę.. Zapytała, czy mu pomogą. Joel na to "zapnij pasy" Takie miał podejście do innych. Takie podejście pozwalało mu przetrwać w tym szalenie niebezpiecznym świecie. W kontynuacji niemal zupełnie inny chłop. To jednak już ocenisz po zagraniu. Osobiście daleki jestem od nazywania tej gry moim GOTY za ub. r. Inne gry (Nioszek, Cuszima) podobały mi się bardziej, ale też nie mam problemu z tym, że dla kogoś to nawet nie gra roku, a gra generacji. Niby dlaczego mam drwić z kogoś, że dla niego ta gra to 10/10. Odmienne zdanie innej osoby, tyle. Z drugiej strony niezwykle przyjemnie czytało mi się posty Wrednego, czy Kmiota, którzy ładnie potrafili przedstawić swoją opinię. Bo, jak przed ekranem widzę farmazony w deseń "Żeby zrozumieć GENIUSZ Druckmanna, to należy wykazać się dojrzałością grową i życiową", to Oczywiście przeczytałem niemal wszystkie strony w temacie spoilerowym i Observer też miał sporo racji i ładnie punktował niektórych. Zasadniczo grę najlepiej chyba Yap opisał kilkanaście stron temu. Nieprawdopodobna jakość grafiki, a sam scenariusz jednemu się spodoba, innemu niekoniecznie. Nie pozostaje nic innego, jak dyskutować. Co do tych wszystkich nagród.... Cóż, coś tam musi być na rzeczy. Z decyzją co najwyżej można się nie zgodzić i tyle, ale żaby zaraz obrażać innych za odmienne zdanie.... No, niekoniecznie. Zdaję sobie sprawę, że w takich, a nie innych czasach żyjemy, że za przedstawienie pewnych treści już leci uznanie niektórych środowisk. Śledziłem też temat Gry Roku. Niektórzy głosowani niekoniecznie ze stanem faktycznym swoich odczuć, ale wierzę i zdaję sobie sprawę, ze dla wielu użytkowników, to naprawdę była najlepsza ubiegłoroczna pozycja. W każdym razie jestem ciekaw, jak ty oraz Ma_niek ocenicie tę produkcję. Jakby nie było, udanej zabawy 11 3 2 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Mam już 2h nabite, gram na średnim. Kurcze szkoda ,że takich gier jest tak mało, mnóstwo detali, świetna grafika. Gierka dopracowana w każdym calu, na mijającej generacji takim bogactwem detali to mnie tylko RDR2 zachwycił. Reżyseria i naturalne dialogi też robią. No nie mogę się doczekać aż skończę pracę i pogram, a tu jeszcze dzień treningowy 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 No mi się nastroje trochę zmieniły. Mam 6h na liczniku i kurde nie chce mi się do gierki wracać. Wszystko jest cudne jak na możliwości sprzętu na którym powstało. Grafika, reżyseria, dialogi, fabuła ale mało w tej grze gry. A ta walka to jedno wielkie xde. No nie wiem może nie mam teraz klimatu na taki tytuł Wolę na switchu w galaxy pykać. Cytuj
Square 8 707 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Może zależy od podejścia, jak np. eliminacja po cichu ci nie pasuje to spróbuj bardziej agresywnej rozgrywki. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Gram na średnim, nie mam za bardzo nawet czym bo przy pierwszej większej walce pozbędę się zapasów ;p Wydaje mi się ,że na ten moment zagram w coś bardziej agresywnego a do gierki wrócę jak będę miał ochotę na coś z elementami skradanki. Cytuj
łom 2 022 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Też grałem na średnim (wczoraj ukończyłem) i nigdy nie miałem problemów z zapasami, no i rozgrywka mi bardzo przypasowała ale ja lubię skradanki. Z innej beczki właśnie obejrzałem recenzję ACG i patrzę na gameplay a tam jakieś wskaźniki i strzałki których nie miałem, chwilę później chamski autoaim (jak w GTA SA na konsolach), koleś chyba ogrywał na najniższym poziomie trudności i jako jeden z minusów wskazał AI 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi