Wredny 9 464 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 7 godzin temu, Figuś napisał: No i zajebiście Lubię formułę BR o wiele bardziej niż klasyczny TDM z respawnami i zmianą stron. Battle Royale elegancko podnosi adrenalinkę przy każdym starciu, a z wygranej płynie dużo większa satysfakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Co by nie zrobili to będzie trzeba spróbować. Br + zarażeni łażący po świecie? No może być to bardzo fajne połączenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 W tlou może się fajnie sprawdzić ten tryb, już na ocalonych w jedynce gdzie zostawało się samemu na 4 typa adrenalinka potrafiła wyjebać w kosmos xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Ufff, właśnie skończyłem pierwsze przejście i muszę przyznać, że to najlepsza gra, w jaką do tej pory grałem. Zajebisty gameplay, meeega klimat, kapitalna grafika (PS5 + 60 klatek - wymiata). Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to postać głównej bohaterki, która dla mnie była irytująca. Zdecydowanie bardziej polubiłem tę drugą. Ta gra, jak nic zasługuje na drugie przejście, więc lecimy od razu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Czyli za szybko nie wyjdą Frakcje XD Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Cooooooo, czyli oni od roku dłubią już nad nowym projektem czy zrobili tylko patcha pod ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Robią jeszcze remake pierwszego TLOU. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ja pierdole. Zamiast robic jakies nowe kozackie ip to beda robic remake tlou i jakies multi obesrane.Jeszcze niech tylko dickman podoklada jakies pierdoly od siebie do fabuly tlou Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) Wolałbym, żeby wzięli się za te S-F(co równałoby się z brakiem ograniczeń), które przemycają w komiksach TLoU. Wcześniej w gazecie z prologu U3 "zapowiedzieli" grzybiarzy. Edytowane 28 sierpnia 2021 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 jak się okaże, że ciągną dalej to The Last of Us, zamiast wyskoczyć z czymś nowym, to będę mocno zawiedziony jak już mają robić coś, co już wcześniej robili, to niech dają Jaka 4, ale TLoU? Nah Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 17 godzin temu, Paolo1986 napisał: Ufff, właśnie skończyłem pierwsze przejście i muszę przyznać, że to najlepsza gra, w jaką do tej pory grałem. Zajebisty gameplay, meeega klimat, kapitalna grafika (PS5 + 60 klatek - wymiata). Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to postać głównej bohaterki, która dla mnie była irytująca. Zdecydowanie bardziej polubiłem tę drugą. Ta gra, jak nic zasługuje na drugie przejście, więc lecimy od razu xD Ja skończyłem właśnie rozrywkę Ellie i zacząłem Abby i na razie mam mieszane uczucia co do Abby, trochę się sytuacja w fabule rozjaśniła co i jak ale jednak dla mnie Ellie i Joel to trzon tej gry, a Ellie mi się grało do tej pory doskonale. Co do działań ND to kolejna części TLOU bym przytulił, ale remake pierwszej części no nie wiem czy jest potrzebny, to w miarę świeża gra i nawet graficznie remaster wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Robią jeszcze remake pierwszego TLOU. Serio to nd się tym zajmuje A nie jakieś randomy? Sony xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 No, Shfrajer pisał kilka miesięcy temu. Na multi powoli zaczynam mieć wyjebane bo za szybko nie wyjdzie tak czy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 2 godziny temu, Ludwes napisał: jak się okaże, że ciągną dalej to The Last of Us, zamiast wyskoczyć z czymś nowym, to będę mocno zawiedziony jak już mają robić coś, co już wcześniej robili, to niech dają Jaka 4, ale TLoU? Nah Przypomnę, że Uncharted na PS3 i PS4 robili praktycznie ciągiem (trzy części na PS3 i dwie na PS4). Pewnie tutaj będzie podobnie, zrobią trójkę na koniec generacji przy okazji wypuszczając jakiś inny projekt (requel do Uncharted czy coś). Jak dla mnie bomba, bo TLOU to jedna z gier życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Druckmann ponoć nienawidzi uncharted więc psiaki chyba zrobią coś innego. Coś było o grze scfi. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) Magicy z nd + sci-fi? No kurwa jeszcze jak chociaż nie obraził bym się aby dalej ciągnęli tlou. Sam wątek Abby pokazuje, że tu jest wielkie pole do popisu scenarzystów. Inne obozy, tragedię innych ludzi, początek epidemii i walka o przetrwanie. Uniwersum ma wielki potencjał. Edytowane 28 sierpnia 2021 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Nie no TLoU Part III to yebany mus, ale może być pod koniec generacji, a w międzyczasie ten cały Savage Starlight, czy jak tam miałoby sie to SF nazywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Sam wątek Anny pokazuje, że tu jest wielkie pole do popisu Kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Niech dodadzą do tego remake'a TLOU1 prolog i epilog (wydarzenia między TLOU 1 a 2) każdy na 3h i tyle by mi starczyło na kolejne 7 lat z tego uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Square napisał: Kogo? Chodziło o Abby, poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Niech wyrzucą Cuckmanna i zrobią wersję reżyserską bez części z It's Ma'am, dorobią nowe zakończenie i będzie grała gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Cały ten ostatni chapter jak Spoiler ruszyła z farmy szukać Abby sprawiał na mnie wrazenie dodanego na siłe i pasował mi do całości jak pięść do nosa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 18 godzin temu, mario10 napisał: Ja skończyłem właśnie rozrywkę Ellie i zacząłem Abby i na razie mam mieszane uczucia co do Abby, trochę się sytuacja w fabule rozjaśniła co i jak ale jednak dla mnie Ellie i Joel to trzon tej gry, a Ellie mi się grało do tej pory doskonale. Co do działań ND to kolejna części TLOU bym przytulił, ale remake pierwszej części no nie wiem czy jest potrzebny, to w miarę świeża gra i nawet graficznie remaster wygląda ładnie. Przyznam, że moje odczucia co do kreacji postaci obu bohaterek wynikają z tego, że momentami czułem się, jakbym oglądał dobry film. Być może też dlatego, że nie grałem do tej pory w 1 część (pewnie prędzej czy później to nadrobie). W każdym razie kolejną część na pewno też będę chciał ograć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 3 minuty temu, Paolo1986 napisał: Przyznam, że moje odczucia co do kreacji postaci obu bohaterek wynikają z tego, że momentami czułem się, jakbym oglądał dobry film. Być może też dlatego, że nie grałem do tej pory w 1 część (pewnie prędzej czy później to nadrobie). W każdym razie kolejną część na pewno też będę chciał ograć. Zabieranie się za Part 2 bez ukończenia pierwszej części jest słabym pomysłem. Powinieneś czym prędzej nadrobić bo TLOU1 ma jedne z najlepiej napisanych postaci (moim zdaniem o wiele lepiej to wypada niż w 2) i jest integralną częścią Part 2. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi