Szermac 2 625 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Wpadają trofiki na NG+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Jo. Inaczej w sumie chyba się nie da bo na jednym przejściu raczej nie ulepszysz wszystkich broniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Tak, do platyny trzeba przejść jakoś 1,7 raza grę, może trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 No pewnie jeszcze zależy ile znajdziek się odkryje na pierwszym przejściu. Mi platynka wpadła po ulepszeniu wszystkich broniek gdzieś w okolicach Spoiler odprowadzenia chinoli do kontenerów przez Abby Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 No mi chodziło o minimum. Ja np. pominąłem kilka znajdziek pod koniec więc musiałem przejść pełne dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Grounded obalone panowie? Polecam. Rwanie wlosow i uczucie wychujania bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 To się nie wydarzy, nie mam cierpliwości do stealtha Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Ze stealth’em jest ciezko na Grounded, a niektore otwarte starcia powoduja wsadzenie sobie lufy do pyska. Osobiscie uwazalem, ze miec calaka w takiej grze (badz w Bloodborne) to kwestia docenienia softu, ale Grounded zdecydowanie nie jest dla kazdego. Czasem dzieja sie straszne bzdury i padamy na strzala vide poczatkowa obrona Tommy’ego targajacego wagonik linowy czy walka wrecz z grzybami po oswobodzeniu Yary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 7 minut temu, Yap napisał: Czasem dzieja sie straszne bzdury To jest domena najwyższych poziomów trudności w grach ND, nie potrafią w nie. W remasterze jedynki jak sobie przypomnę bibliotekę na Grounded to mi się zbiera na wymioty, kurwa jakieś telepirty, czy kilometrowe kije przeciwników XD. W Unchartedach na miażdżącym też się odpierdalały cyrki plus spongeboby lepsze niż bossowie w The Division Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 8 minutes ago, Figuś said: To jest domena najwyższych poziomów trudności w grach ND, nie potrafią w nie. W remasterze jedynki jak sobie przypomnę bibliotekę na Grounded to mi się zbiera na wymioty, kurwa jakieś telepirty, czy kilometrowe kije przeciwników XD. W Unchartedach na miażdżącym też się odpierdalały cyrki plus spongeboby lepsze niż bossowie w The Division Kurde, przede mna Brutal’e w trylogii. Mam nadzieje, ze nie uslyszycie o bialym ekstremiscie, ktory w akcie furii growej rozwalil pol miasta. Widzialem jedno playthrough Seraphim17 (dobry kolo nawiasem mowiac) gdzie Crushing przy tym to wyrozumialy i sprawiedliwy kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Teraz, Yap napisał: Kurde, przede mna Brutal’e w trylogii. @michu86- chyba się brał za nie, i nie polecał i to są poziomy dodane przez Bluepoint specjalnie pod remastery, ja bym olał Crushingi jak się zna mechanikę gry to do przejścia w standardowym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) w U1 na brutalnym chyba zaszedłem gdzieś do połowy. Potem olałem. Da się przejść ale 0 przyjemności. Zapamiętywanie spawnow, liczenie amunicji i przeciwnikow + same heady trzeba walić, miażdżący przy tym to nic. Edytowane 17 Maja 2022 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 (edytowane) Z tym poziomem to pochwali po bandzie, w jedynce doszedłem do wraku samolotu w 4-5 chapterze? I tyle, taki Killzone 2 na najwyższym nie stanowił problemu czy CoDy i te słynne granaty pod nogami w World at War. Ale tu to jest srogie oderwanie od rzeczywistości, gdybym nie widział gostka z kompletem w trylogi to bym sądził, że ten stopnień jest nie do skończenia. Ale to temat TLoU 2, mam pytanie, nie śledzę branży. Coś wiadomo o multi, czy to już temat martwy? Pewnie samo Sony i ND już nie wie czy będzie czy nie Edytowane 18 Maja 2022 przez Arkady Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 26 minut temu, Arkady napisał: Coś wiadomo o multi, czy to już temat martwy? Pewnie samo Sony i ND już nie wie czy będzie czy nie Tyle że niby dalej sie robi, może po dwóch latach od premiery singla w końcu w tym roku u Geofa na konfie dostaniemy jakieś szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Będzie beka jak wrzucą to za trzy i pół bomby. Ktoś tam wcześniej pisał, ze powinno być f2p i chyba tak byłoby najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Taki chuj, albo z Rimejkiem jedynki, albo z Part II Directors Cut XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Mnie się wydaje, że mogą wydać pełen pakiet, czyli remake tlou na silniku i z gameplayem dwójki, do tego tlou 2 z multi i być może singlowy dodatek z transformersami. Ewentualnie oddzielą remake od wersji GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 W sumie jakby dzięki temu że dołączą to do rimejku jedynki dostanę mapki z pierwszej części to bym kupił kruci uwielbiam to multi, niech tego nie popsują gnojki Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 multi bez fabuły to może nic nie zepsują Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Płatne multi to z automatu mniejsza baza graczy, może im się marzy gierka f2p z masą mikrotransakcji, w tym siedzi kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Ludzie, bądźmy poważni, jakie płatne multi w 2k22? xd Niech wydadzą to w modelu F2P i jest szansa na dużą bazę graczy, a z racji bycia grą jedynie na konsole przynajmniej nie będziemy mieli plagi cheaterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 23 godziny temu, Yap napisał: Kurde, przede mna Brutal’e w trylogii. Mam nadzieje, ze nie uslyszycie o bialym ekstremiscie, ktory w akcie furii growej rozwalil pol miasta. Widzialem jedno playthrough Seraphim17 (dobry kolo nawiasem mowiac) gdzie Crushing przy tym to wyrozumialy i sprawiedliwy kod. Witam "Cycu" Że sie tak wyrażę. Póki co to u mnie czasóweczki jeszcze leżą i czekają i Crush i Brutal w Uncharted. Reszta Trofków w 2 i 3 już jest na 100% LoU 1 to sobie inne odpuszczę, może drzwiczki pootwieram, Niesmiertelniki, rozmówki poodsłucham brakujące, ale to kiedyś, ale by na Hardzie lub wyższym pograć, to póki co podziękuję. A LoU 2 to gdy zakupię, to nie wiem czy od razu pyknąć Normal czy Hard Jedynie co widzę od tego studia, że mają jakieś problemy w aspektach skradankowych. Bo i Unczuś i LoU mają jakieś problemy z podkradaniem się do przeciwnika i zauważaniem nas. Raz wszystko ok, a raz to jakby z 10 metrów za grubym murem dojrzeli. Mnie wpienia to właśnie w tych tytułach. Już samo strzelanie jest średnie ale skradanie to skopane. Czasami się zastanwiałem jak komuś udało się do klikacza dojść od frontu i Stealth Kills wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Ludzie, bądźmy poważni, jakie płatne multi w 2k22? xd Niech wydadzą to w modelu F2P i jest szansa na dużą bazę graczy, a z racji bycia grą jedynie na konsole przynajmniej nie będziemy mieli plagi cheaterów. Nie bądź taki pewny. Te chłopy w 2014 sprzedawały op bronie za pieniążki do swojego płatnego remastera xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Teraz może być do kupienia kij golfowy z one shot kill Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 o wdzięcznej nazwie Abs Stick Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi