Homelander 2 209 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 8 minutes ago, Pupcio said: Homelander zaraz napisze że 99,9% posiadaczy ps5 nie wie że ta konsola posiada wsteczną bo się nie interesują!!1 Bo dokładnie tak jest Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia To całe No Return ktoś przeszedł? Bo takiej ciszy w temacie to dawno nie było. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Ja dzisiaj zacząłem. Większość opiera się na robieniu wyzwań dla każdej postaci, co odkrywa jakieś tam pierdoły. Sama gra to typowy rogal, czyli kolejne encountery, potem baza i ulepszenia postaci i kolejny encounter, a na końcu boss. Ogólnie brakuje mi tu jakiś lepszych nagród, bo nawet za ukończenie nie dostajemy nic poza kolejnymi wyzwaniami.Nowe postacie to tak naprawdę tylko reskiny Ellie i Abby, każda z różnym zestawem umiejętności, które znamy z głównej gry. Podobnie z broniami, chyba tylko Tommy i Joel mają swoją unikatową broń. No i rzecz jasna każda postać ma jakieś inne wyzwania. Mapki, a raczej arenki to dokładnie te z singla, tyle że może wylosować dowolną frakcje przeciwników + tryb. Tych są 4, od standardowego eliminowania, poprzez przeżycie kilku minut hordy, aż po bieganie do sejfu i ochronę kompana. No nie ma tu nic nadzwyczajnego. Za cenę 50 zł (ulepszenie) powiedzmy, że jest znośnie. Ale nie robiłbym sobie dużej nadzieji na jakiś giga tryb. Pewnie temu nikt o nim nie gada, bo zbytnio nie ma o czym. Powycinali rzeczy z singla, dodali kilka drobiazgów, jakieś wyzwania i gotowe. 1 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Biorąc pod uwagę, że każdy komu TLoU2 się podoba jest wyszydzany przez forumowych "expertów" to raczej nie ma się co dziwić ciszy Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 16 minut temu, Square napisał: To całe No Return ktoś przeszedł? Bo takiej ciszy w temacie to dawno nie było. Ja się najpierw obraziłem na No return, później przeszedłem te 3 niedokończone poziomy i obraziłem się totalnie, jak można taki badziew komuś sprzedawać nawet dawać za darmo. Nie wiem czy kiedyś to przejdę, z tymi idiotycznymi wariacjami, filtrami i brakiem rozwijania na stałe czegokolwiek to mnie nie jara. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Baa, nawet obstawiam, że ten tryb to pewnie w ogóle nie będzie miał łatek w celu nowych broni czy tam lokacji. Jednorazowa akcja i nara, dajcie nam wszyscy święty spokój, żryjcie gówno, to wam wystarczy. Taka postawa nd woła o pomstę do nieba. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Skoro największy forumowy fan tlou 2 @LiŚciu nie gra to znaczy że taki sobie ten pacz. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Godzinę temu, Square napisał: To całe No Return ktoś przeszedł? Bo takiej ciszy w temacie to dawno nie było. Pisałem jakieś kilkanaście dni temu, a co 3 lata doczepiany na siłę tryb rogalikowy mamy przechodzić xD? 48 minut temu, Faka napisał: Baa, nawet obstawiam, że ten tryb to pewnie w ogóle nie będzie miał łatek w celu nowych broni czy tam lokacji. Jednorazowa akcja i nara, dajcie nam wszyscy święty spokój, żryjcie gówno, to wam wystarczy. Taka postawa nd woła o pomstę do nieba. Oczywiście, że nie będzie już nic, to było wiadomo od samej jego zapowiedzi. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Ciężko uwierzyć że komuś się chciało wsadzać 3 minutowy kawałek niedokończonej gry w której się łazi po kanałach, i dograć do tego przedmowę o tym że wycinek ten jest bardzo niedokończony, w zasadzie na granicy grywalności, nie ma dźwięków, dialogów, części animacji - ALE ZAPRASZAMY DO GRANIA!!!!!! i tak 3 razy. Oczywiście pomijam już samą grę która jest czołówką tego co może zaoferować elektroniczna rozrywka. Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Bo to powinno byc dodane jako darmowy tryb w aktualizacji a nie dlc(chociaz za ta cene mozna by przymknac oko) a tym bardziej jako remaster! To juz chyba bardziej bym wolal ulepszona grafe jak w remasterze jedynki niz te dodatki. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Mi tryb bez odwrotu bardzo się podoba, taka fajna odskocznia. Natomiast wersja Remastered bardzo spoko i wciąga tak samo jak 4 lata temu kiedy kończyłem tą przygodę. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Part 3 soon, btw dokument jest fenomenalny. 3 Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Zdecydowanie, miałem nadzieję cały czas, że zrobią coś takiego też jak z part 1. Obowiazkowo do obejrzenia dla każdego fana serii. Cytuj
mario10 547 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Kurde 2 godziny grubo, ale trzeba oglądnąć Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Jak ktoś jest fanem artbooków to tutaj widzę w fajnej cenie wersja deluxe, na amazon ponad 100zł drozej https://azylkomiksu.pl/p/4847/445291/art-of-the-last-of-us-part-ii-deluxe-edition-hc-9781506716985--dostawa-z-usa-2024-04.html Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Z tym, że ma jakieś defekty, stan dobry Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Też macie ten problem, że gra z płytą tlou2 próbuje zainstalować wersję p4 mając zainstalowane remaster? Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 2.02.2024 o 22:41, KrYcHu_89 napisał: Obejrzałem póki co godzinę i chyba trzeba przeprosić pana Druckmanna, bo z tego wynika, że te wszystkie pomysły na rozwinięcie wątków miłosnych i zrobienie małego transa to wyszły od tej "współscenarzystki", którą dokoptowali do projektu - strasznie wk#rwiająca, emocjonalnie rozchwiana baba z tego co widzę, zwłaszcza ten fragment, jak się wkurzała na artykuły, że TLoU Part II jest tak brutalne pewnie dlatego, ze nie pracują przy nim kobiety. 1 Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Przy okazji premiery na PC mam nadzieję że wydadzą też jakiś patchyk za max 20$ na PS5. Przydałoby się jakieś odmalowanko tego hiciora. 2 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Mówisz o tym paczyku, który nazywa się TLoU2 Remastered i jest do kupienia za 40zł jeśli posiada się oryginał czy jeszcze jakimś nowszym (Reremastered Final Mix 1.5)? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Bzduras ostatni płatny patch był w styczniu, może tym razem za kolejną opłatą będzie coś więcej niż brak zmian w singlu. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 8 minut temu, Square napisał: Bzduras ostatni płatny patch był w styczniu, może tym razem za kolejną opłatą będzie coś więcej niż brak zmian w singlu. Tak zapytałem, bo kojarzę, że można sobie wykupić tanio upgrade do Remastered. Nie wiem czy Rtooj pisał ironicznie czy na serio, założyłem to drugie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi