Mejm 15 291 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 2 godziny temu, aux napisał: Faktycznie syf się zrobił i nawet się dziwię że moderacja tego nie zamknęła. Z drugiej strony po to jest wolność wypowiedzi żeby każdy mógł wyrzucić z siebie co myśli Jesli temat ma slyzyc tylko temu, ze deskutuje sie o finalnym produkcie to po co zakladac temat przy pierwszym trailerze. Wiadomo, ze dyskusje beda toczyly sie odnosnie tego co akurat ujawniaja tworcy. A ze jest to jakies lgbt to chyba niedziwne, ze i na ten temat sie tu pisze. Troche irytuja mnie posty szeryfow internetu bez papierow (nie mowie o tobie aux), ktorzy placza do moderacji zeby chwile przed premiera pisac o kurierze, ktory nie dojechal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Dlatego cybrpunk od redów będzie bezpieczniejszą opcją jesli chodzi o sexualność. chcesz być babą? nie ma problemu - włożymy Ci psioche. chcesz być facetem? wkładasz sobie benisa chcesz być hybrydą? mamy specjalną ofertę do kupienia w sklepiku PSN/xbox storze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 2 godziny temu, aux napisał: Faktycznie syf się zrobił i nawet się dziwię że moderacja tego nie zamknęła. Z drugiej strony po to jest wolność wypowiedzi żeby każdy mógł wyrzucić z siebie co myśli Wiem jedno, 19.06 będzie zbiorowy spust nad gierką, dyszki będą się sypać i kilka negatywnych głosów przepadnie w oceanie zachwytu. Etap pierwszy - wyparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 (edytowane) W dniu 30.04.2020 o 23:56, Rozi napisał: A to tam wchodzę codziennie prawie: Pokaż ukrytą zawartość Ewidentny plagiat mojego mema :-/ Edytowane 4 maja 2020 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Ja cie krece. Powaznie!? Przelecialem cala strone w 2 sekundy Tu nie ma po co wchodzic, jak sie nie czytalo tych zasr.anych spoilerow Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Ojj jak zapachniało Raidenem i minus osiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Raiden to płotka przy czymś takim tworze jak tlou2 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Z Raidena zrobili kozaka dopiero w czwórce tu macie od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Raiden ? do tej pory nie szanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Kim jest ten pedzio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Kolega człowieka pszczoły. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Mejm napisał: Jesli temat ma slyzyc tylko temu, ze deskutuje sie o finalnym produkcie to po co zakladac temat przy pierwszym trailerze. Wiadomo, ze dyskusje beda toczyly sie odnosnie tego co akurat ujawniaja tworcy. A ze jest to jakies lgbt to chyba niedziwne, ze i na ten temat sie tu pisze. Troche irytuja mnie posty szeryfow internetu bez papierow (nie mowie o tobie aux), ktorzy placza do moderacji zeby chwile przed premiera pisac o kurierze, ktory nie dojechal. Nie no, dyskusja przed premierą normalna rzecz. Tylko że ostatnie strony to niekończące się heheszki (sam brałem w tym udział) i nie zawsze ukryte spojlery. Mam wrażenie że troche nas tu poniosło. A to tylko wideo gierka Dla mnie kurier który nie dojechał, kasowanie preordera i inne takie to stały element gejmingowego forumingu To mówicie że HIV powinien napisać recenzję? Edytowane 1 maja 2020 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Rzeczywiście widać w tej chwili te „kilka negatywnych głosów”. ja bardziej sobie cenie te głosy niż osób które przed premiera zaczęli pisać o zachwytach i goty. Wielu się zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 11 godzin temu, Berion napisał: Jeśli popierasz dewiacje to jesteś nowoczesny i masz otwarty umysł, jeśli ich nie akceptujesz to płaska ziemia, 5g od korony i ciemnogród w zaścianku. Nie no, niektórzy serio już zje.banie się zachowują. Wymyślone fejki, puste piany bicie itp. Nie koloryzuj. 11 godzin temu, Berion napisał: No i obejrzałem wszystko, przeczytałem wszystko. Nawet nie wiem co powiedzieć. Aż mnie zatkało... Od wyparcia, że to przecież niemożliwe, że to nie dzieje się naprawdę, na w(pipi)ieniu kończąc. Jeszcze mną wozi od drzwi do okna, muszę to rozchodzić... Czyli fabuła zrobiła to co miała zrobić 10/10. 9 minut temu, MaZZeo napisał: Wielu się zdziwi. Już się wielu zdziwiło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 musze przeczytac, bo nie wiem czy sie sprzeda az tak jak przewidywalem ;/ Poratuje ktos linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 damage control sony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Dobra, przeczytalem, czyli hejt jest o to, ze gracze wola patrzec na tylek faceta podczas grania, niz na tylek wysportowanej laski? Aha. Czyli gracze to w wiekszosci geje ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 No chyba tak po łebkach to przeczytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Jak bardzo slabo heteroseksualnym trzeba byc, zeby cos takiego psulo gre? xD Nie znudzil sie wam ten jeden archetyp bohatera, ktory przewala sie w kazdej grze? I jeszcze ta EPICKA akcja jak shehulk zabija swietego dziada jak PSA kijem od golfa. Boze, Neil ty genialny trollu Tak jakby wszystkich insecure lalusiow stereotypowych pryszczatych gejmerow chowajacych sie po piwnicach i wylewajacych swoje gorzkie zale na forach, bo w zyciu sa zbyt chuyowi, zeby sie komus postawic - jednym strzalem za ye bal xD Alez akcja! Szkoda, ze raczej juz czegos takiego nie bedzie mu dane powtorzyc i skonczy jak cliffy b xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 323 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Myślę że steelbooki lekko za tysiaczka możesz sprzedawać z taką epicką historią! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Oby w multi mozna bylo wybrac jakiegos seksownego przystojniaczka! i gracze beda zadowoleni! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 1 minutę temu, Dave Czezky napisał: Oby w multi mozna bylo wybrac jakiegos Ukryj zawartość seksownego przystojniaczka! i gracze beda zadowoleni! W multi nie ma fabuły wywróconej do góry nogami więc zapewne będzie sztosik. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 a jakby byla przewidywalna, to by byl hejt ze przewidywalna. Niektorzy chyba za bardzo sie nudza, ze cos takiego ich uruchamia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi