Najtmer 1 082 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) ty chyba swiatlowod na tej swojej wiosce masz od niedawna no offence poczciwi ludzie z prowincji. Edytowane 2 maja 2020 przez Najtmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 2 godziny temu, Najtmer napisał: Buhuhu jak nie tolerujesz lesbijek to (pipi)j i nie kupuj gry xD Nie dość, że nie rozumie problemu to jeszcze pogłębia to o co się sra. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 8 godzin temu, Berion napisał: @devilbot A co Ci się w nim nie podoba? Brak akceptacji dewiacji seksualnych i stygmatyzacja manifestacji fiksacji "Drunkmana" to już zbrodnia? Nie bede deliberowal o takich niewysublimowanych konfabulacjach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Po lekturze kilku stron tematu juz wiem co jest przyczyna tego bolu dupy otoz jest to umiesniona kobieta. Bo kobieta nie moze byc umiesniona, no nie, to juz jest trans, kobieta musi miec wielkie cyce i du.psko, kazde odstepstwo od normy to juz trans i degeneracja. Ja pie.rdole 2020 a polowa forum nadal poziom mentalny sebixa z Sokolowa Podlaskiego pomstujacego na zwezane spodnie. I ten sam poziom stulejarstwa co debile piszacy w temacie RE3 ze Jill brzydka ze kur.wa kijem by nie tkneli bo paskudny nos/ucho/reka, chociaz sami albo wala konia albo dziela lozko z dorodnym polskim wielorybem. 6 2 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Ludzie to wzrokowce, taka jest nasza natura, oczywiście uroda to kwestia gustu, i mnie taka postać babochłopa rodem z NRD odpycha, i tyle, tak samo byłoby z każdą inną grą, jeśli komuś to nie przeszkadza, to żaden problem, ale nie odmawiajcie prawa innym do posiadania swoich poglądów, to jest właśnie ten terroryzm LGBT o którym mówi coraz więcej osób, masz mieć takie same poglądy jak ja, bo jak nie, to w "najlepszym" przypadku czeka cię ostracyzm i napiętnowanie przez "nowoczesnych i postępowych". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) Kolejny niepełnosrytny. Wyobraź sobie , że gdyby zmienić tego babskiego czołga na Spoiler jakiegoś męskiego koxa, któremu Dżoel zabił matkę, znaczy się randoma ze sqrwiałych świetlików, który chciał uśmiercić jego przyszywaną córkę to shitstorm byłby identyczny. Tutaj dochodzi dodatkowo sarkezjanowe góówno do którego sam przyznaje się twórca, bo bardzo chce być "progresywny". Jeden wielki kwik. Edytowane 2 maja 2020 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 18:50 pięknie powiedziane o co cały ten shitstorm Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 (pipi)AĆ TA GRE!. Jestem psychofanem jedynki, uwazam ja za gre wszechczasow ale to co od(pipi)ali w dwojce to wola o pomste do nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 (edytowane) Całe szczęście ja plułem na TLOU zanim to było modne, już jedynka była dla mnie nudną sraką. Ileż sobie tym sposobem oszczędziłem nerwów i rozczarowań, uff. Edytowane 3 maja 2020 przez japco Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bastek66 51 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 (edytowane) Czy w ogóle taki nakoksowany babochłop jest możliwy w post-apokaliptycznym świecie? Przecież nawet o dobrą żywność ciężko. Edytowane 3 maja 2020 przez bastek66 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 na moje oko, to zeby chlop mial takie wymiary to by musial spokojnie zrec z 2500 kcal dziennie i z 150 gramow bialka, tez dziennie a teraz pro tip dla niewtajemniczonych. kobieta nie jest w stanie wybudowac takich mulow jakie ma abby bez sterydow. takze ten, mamy nowego FAKE NATTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 W swiecie anity i jsw wszystko jest mozliwe i moze juz zamknijcie mordy wy pier.doleni homomizotransgenderfoby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 1 minutę temu, Andżej napisał: na moje oko, to zeby chlop mial takie wymiary to by musial spokojnie zrec z 2500 kcal dziennie i z 150 gramow bialka, tez dziennie a teraz pro tip dla niewtajemniczonych. kobieta nie jest w stanie wybudowac takich mulow jakie ma abby bez sterydow. takze ten, mamy nowego FAKE NATTY. Właśnie wczoraj czytałem wyliczenia na reddicie. Po prostu muskulatura Abby jest totalnie sprzeczna z realiami Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 5 minut temu, bastek66 napisał: Czy w ogóle taki nakoksowany babochłop jest możliwy w post-apokaliptycznym świecie? Przecież nawet o dobrą żywność ciężko. Ale siłownie przynajmniej puste Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Krótka wersja jak doszło do wycieku: I bardziej szczegółowa jakby kogoś to interesowało: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Ok czyli to nie zniesmaczony lewactwem pracownik nd. Tylko co to zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 9 minut temu, Mejm napisał: W swiecie anity i jsw wszystko jest mozliwe i moze juz zamknijcie mordy wy pier.doleni homomizotransgenderfoby. Szczerze to nawet nie wiedziałem, co to za babka, ale po krótkiej lekturze już wiem. I mam teraz obawy, że w grze będą już tylko same dziwolągi, a główny zły to będzie facet 45kg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: I mam teraz obawy, że w grze będą już tylko same dziwolągi, a główny zły to będzie facet 45kg. Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 22 minuty temu, bastek66 napisał: Czy w ogóle taki nakoksowany babochłop jest możliwy w post-apokaliptycznym świecie? Przecież nawet o dobrą żywność ciężko. Spoiler =] Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 15 minut temu, Kron997 napisał: Właśnie wczoraj czytałem wyliczenia na reddicie. Po prostu muskulatura Abby jest totalnie sprzeczna z realiami Możliwe, że przyj... winstrol. A tak serio to może ktoś na niej eksperymenty robił? Do walki z zarażonymi? I uciekła z jakiegoś laboratorium? Teraz to już można się wszystkiego spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 45kg to bedzie jakas babka metr piecdziesiat, ktora w pojedynke zalatwi kilku 2m drabow i zaprawi paroma klikaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Dobrze że mam wy(pipi)ane na wszelkie homotransy itp dalej nic nie przeczytałem ze spoilerów i grę zamierzam kupić ale coś czuję że będzie niezła beka z tego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi