bastek66 51 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 (edytowane) Podobno laska na podstawie której wzorowano design Abby nazywa się Colleen Fotsch Edytowane 3 maja 2020 przez bastek66 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 317 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Godzinę temu, bastek66 napisał: laska Troche cię poniosło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Właśnie widziałem cały leak i o borze. Ogram jak używka będzie za 80 zł xD Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 (edytowane) @Berion Używaj spoilera, naciśnij na te oczko, jak nie wiesz jak, to że napiszesz u góry spoiler nic nie daje, bo wystarczy rzucić okiem w złe miejsce. Spoiler Piszesz, że Joel dobrze zrobił, że też byś tak zrobił, ja również, ale jak to nie ma żadnego usprawiedliwienia, że zginął? Zabija go babka, której on zabił ojca, OJCA. Dalej piszesz, że to bohater, który podejmuje decyzje i przyjmuje ich konsekwencje. Zatem wiedział, że ryzykuje, że Świetliki mogą go dopaść, ale dopadł kto inny. Zabijał tak samo jak inni, różnica jest taka, że nim grałeś i się z nim związałeś. Ale takich jak on w tym świecie jest zapewne wielu. Edytowane 4 maja 2020 przez zdrowywariat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Przed trofeowymi dziwożonami prawdziwy dylemat: brać tlou ii na premierę w trzech regionach dla zdobycia trzech dzbanów czy bojkotować po całości (wbić tylko europejskiego dzbana), bo postać w grze ma za duże muskuły, które wymagałyby nierealistycznej podaży protein jak na postapokaliptyczny kontekst, co rujnuje immersję. Jest też kwestia benisa. Jeśli bohaterka ma większego od białego heteroseksualnego operatora kontrolera bezprzewodowego to ten ostatni ma prawo czuć się jak ofiara body shamingu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Proponowałbym nie pisać po używkach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 16 godzin temu, bastek66 napisał: Podobno laska na podstawie której wzorowano design Abby nazywa się Colleen Fotsch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Śliczna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 (edytowane) Nie chcę czytać spoilerów, ale jestem ciekaw: 1. Spoiler Czy Ellie dorobiła się kutacha? Aż głupio pytać, ale sam już nie wiem co myśleć. 2. Spoiler Czy to jest starsza Ellie? 3. Spoiler Czy spoilery rzeczywiście sugerują chamskie SJW typu "biali mężczyźni to najgorsza zaraza" itp. feministyczne bzdury? Edytowane 4 maja 2020 przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 (edytowane) Spoiler Ellie nie ma knagi. To jest Abby. Tak, jest mocne sjw przesiąknięte sarkazjanizmem. @Wojtq Edytowane 4 maja 2020 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 OK, dzięki. Polecam 33 minutę tego nagrania, w który Amy Hennig wspomina o pracy nad Uncharted 1-3. Brzmi to jak całkowite przeciwieństwo tego, co się dzieje teraz wokół TLoU2. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 (edytowane) Amy? To ta co została wywalona przez skopanie prac przy U4 i sytuację musiał ratować Druckmann i Straley? Ona w ogóle coś zrobiła od czasu U3? TLoU 2 w złocie, nareszcie. Edytowane 4 maja 2020 przez YETI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Wg wiki scenariusz do Batlefild Hardline ALe cos mi sie kiedys zdawalo ze przy gwiezdnych wojnach od ea tez cos robila.Zaraz sie okaze ze jedyna ogarnieta osoba tam byl Straley Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Obejrzałem 1.5h gameplay i to chyba nie jest coś na co czekaliście chłopcy. Jak ktoś chce link, to na priv, bo tutaj to chyba nie jest dobry pomysł go udostępniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 317 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Godzinę temu, YETI napisał: TLoU 2 w złocie 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Dalej mam nadzieję, że będzie 10/10 :). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Na polygon na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Przecież tu się klimat z ekranu wylewa! I te OST: Wszystko jest na najwyższym poziomie, grafa, muza, a design miejscówek niszczy, więc i fabuła da radę. Spoiler Przecież gra na zmianę Abby i Ellie to świetny patent, do tego jakaś sekta, a Joel też na pewno będzie się pojawiał. Jeszcze odszczekacie swoje słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Dobra mina do złej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 (edytowane) Znamy jakieś skrawki fabuły, a to nic w porównaniu do całokształtu, to mocno zniekształcony obraz. Przecież ten trailer to również majstersztyk. A do tego NG i Neil Druckmann są pewni swego. No chyba, że ktoś jest anty: Spoiler LGBT, to wcale mi go nie żal. Wszystko zależy od tego, jak to zostanie przedstawione, jeśli subtelnie, tak jak w jedynce? Marszu raczej nie będzie. Na razie widzieliśmy na trailerze jeden pocałunek, a z przecieków wiemy, że Azjata, który będzie nam towarzyszył, to trans. No ale niektórzy już wyciągnęli daleko idące wnioski. Jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo ciekaw, jak się będzie grało Abby, która będzie mogła stanąć w szranki z każdym, jak równy z równym. Podejrzewam, że w skórze Ellie będzie się grało trochę trudniej. Edytowane 4 maja 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Tak, subtelność wręcz wylewa się z ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 Tak, subtelnie, kijem do golfa xD Pierwszy raz jestem pewien, ze na forum pisze osoba chora i pewnie bioraca leki wiec nie traktujcie wariata za ostro. Yeti to inna historia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 (edytowane) Na tym trailerze wygląda całkiem ok: Przecież niektórzy tu mieli nawet problem z wyglądem Aloy z Horizona, gdy jeszcze gra nie wyszła, że wygląda zbyt chłopięco. Edytowane 4 maja 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 (edytowane) tu też niezła sylwetka, widać że silna kobieta Spoiler Edytowane 4 maja 2020 przez xtik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi