Observer 10 317 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) Wygląda pięknie i brutalnie, chętnie pogram ale kupię używkę po taniości żeby nie wspierać chorej ideologii. Edytowane 6 maja 2020 przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Od 7 lat TLoU II to zakup Day 1. Nigdy się to nie zmieniło i nie zmieni. Nie trafiłem na spoilery i oby tak było do premiery. Przez falę hejtu jaka wylewa się na Druckmana i ND i błyskotliwy post @Observer domyślam się, że chodzi głównie o wątki LBGT w TLoU II. Nie wiem, ale musiałbym być chory na umyśle, że orientacja seksualna jakiejkolwiek postaci miałaby mi przeszkadzać. Może chodzi o coś innego, nie wiem. Dowiem się po ograniu. Jeszcze trochę ponad miesiąc. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 A żeby tylko to były wątki LGBT XD Tam jest coś więcej niż to, także tego, nie ma co się dziwić fali hejtu na tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 A tam, yebie mnie to. Nie wyciekła cała fabuła, a ocenie ją dopiero po ograniu. ND nigdy nie zrobiło słabej gry, niemożliwe żeby TLoU II nie dowiozło. Presja i oczekiwania są oczywiście gigantyczne, ale ocenę końcową można wystawić tylko po ograniu. Jakieś płacze przez premierą z wycieków kompletnie mnie nie ruszają. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Bierę day one, ale żeby nie wspierać złej ideologii, ogram na bazowym modelu ps4 i na tv bez hdr. Chlopak, dziewczyna, normalna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Wygląda zayebiscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Szkoda mi chłopaków co zaspoilerowali sobie fabule sequela jednej z najlepszych gier ostatnich dwóch generacji. A trailer bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Ciekawe kto będzie miał jaja, z tych co się tu z gry naśmiewają, w którą jeszcze nie grali, i napisze myliłem się, jeśli gra okaże się sztosem. Bo przecież w jedynce cały wątek LGBT, jeśli można to tak nazwać, był podany subtelnie, więc nie rozumiem, dlaczego teraz miałoby być inaczej? Bo na trailerze Eliie pocałowała inną kobietę? To już było w dodatku, bo Spoiler będzie trans, a skąd wiadomo, czy nie będzie postacią podobną do Billa? Który dał się lubić. Bo gramy umięśnioną kobietą? Jakoś po drugim trailerze nikt nic nie mówił, że ma za duże mięśnie. Bo ginie Joel? Chyba od początku to Eliie grała pierwsze skrzypce, mimo że graliśmy Joelem. Do tego ponoć Abby zabija Joela ze swoim facetem. Co za różnica jak zginął, a poza tym, czy widzieliście całą scenę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Jak ja się cieszę, że do tej pory nie trafiłem na żadne spojlery. Co do oburzenia wokół różnych orientacji to przypominqm, że już w pierwszym TLoU był motyw choćby Billa, który bankowo był gejem lub nawet Ellie i Riley w Left Behind. 19 czerwca cała branża zostanie zaorana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) Skończ piedolić zdrowywariat, bo wątek lgbt, który był subtelnie i dobrze zrobiony to miał dodatek w postaci Left Behind i za długo nie trwał, więc co tu ma piernik do wiatraka główny wątek TLOU (no był jakiś tam Bill gej i tyle, ale nie nawalone, co mamy teraz w drugiej części), gdzie tam nie ma nic albo prawie mało jest (mogę się mylić, bo już dziurawa pamięć odnośnie tej fabuły jest), nie było też tego całego sjw to swoją drogą. Edytowane 6 maja 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) 6 minut temu, Faka napisał: Skończ piedolić zdrowywariat, bo wątek lgbt, który był subtelnie i dobrze zrobiony to miał dodatek w postaci Left Behind i za długo nie trwał, więc co tu ma piernik do wiatraka główny wątek TLOU (no był jakiś tam Bill gej i tyle, ale nie nawalone, co mamy teraz w drugiej części), gdzie tam nie ma nic albo prawie mało jest (mogę się mylić, bo już dziurawa pamięć odnośnie tej fabuły jest). Ale co masz nawalone? W pierwszej części był gej. A o orientacji Ellie wiemy już z dodatku. Spoiler A teraz masz transa. I umięśnioną babkę, która wraz ze swoim facetem zabija Joela. Na tej podstawie stawiasz krzyżyk na TLOU2? I ludziach, którzy nad grą pracowali? Edytowane 6 maja 2020 przez zdrowywariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Co mam na myśli nawalone? To że jest bardzo mocno i usilnie gloryfikowane, narzucone przede wszystkim, że tak ma być i uj i masz to akceptować, bo tak cuckman chciał, politycznie na dodatek. Nie dość, że jeszcze obraża społeczność to próbuj to tolerować, właśnie na tym cały ten hejt internetu polega. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 5 minut temu, Faka napisał: Co mam na myśli nawalone? To że jest bardzo mocno i usilnie gloryfikowane, narzucone przede wszystkim, że tak ma być i uj i masz to akceptować, bo tak cuckman chciał, politycznie na dodatek. Nie dość, że jeszcze obraża społeczność to próbuj to tolerować, właśnie na tym cały ten hejt internetu polega. Nic nie jest gloryfikowane. To twój wniosek po przecieku, który chooya znaczy. Można powiedzieć, że gloryfikowana była przemoc w drugim trailerze. To tyle. Bo w przedostatnim był zwykły pocałunek, nic wielkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 59 minut temu, Szymek napisał: Szkoda mi chłopaków co zaspoilerowali sobie fabule sequela jednej z najlepszych gier ostatnich dwóch generacji. A trailer bardzo fajny Nie bylo takiego przypadku na forum zeby ktos sobie zaspoilerowal fabule Automaty. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 2 godziny temu, Pix napisał: Biorę na premierę. 7 długich lat czekania nareszcie dobiega końca. Żałosne jest tylko to, jak niektórzy tu plują jadem i toczą pianę z pyska. Z inteligentną krytyką na poziomie nie ma to nic wspólnego. Jechanie po Druckmannie i ND dla samego jechania. Dobrze, że wyłączyli oceny pod zwiastunem. Internet uwielbia nakręcać negatywne emocje. Przeciez tutaj glownie gruba corwa biega i trze dupa po dywanie jak suka z cieczka, ale kto by sie zdaniem idioty przejmowal. Zwali se pod zdjecie pyletzkyego i mu przejdzie. Ja sam nie wiem czy kupie, moze poczekam na wersje ps5. Hajp mi poteznie opadl po tych spoilerach, nie chodzi mi nawet o ich tresc tylko sam wyciek. To jest kur wa kara za to bezsensowne przesuwanie premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Mam nadzieje ,że Joel'a będzie tak dużo w tej grze jak w tym trailerze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Uwazaj, czasem dostaje sie to o co sie prosi xD 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Trailer dobry, ale nie tak dobry jak przedostatni. Pod względem technicznym ND kolejny raz wyznaczy nowe granice. Na tej generacji jeszcze GoT będzie miało jakieś szanse powalczyć pod tym względem. Jest to kolejny story trailer, czyli dostaniemy jeszcze jeden, launch. Oby do 19.06. 1.8 terafanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Technicznie robi piorunujące wrażenie. Gdybym nie przeczytał „jak zaoszczędzić 220zł” to bym miał już zamówioną kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Dobrze im tak, podobno fabula jest slaba. Tak to jest jak sie dodaje watki lgbt na sile i upolitycznia swoja gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Godzinę temu, YETI napisał: Trailer dobry, ale nie tak dobry jak przedostatni. Pod względem technicznym ND kolejny raz wyznaczy nowe granice. Na tej generacji jeszcze GoT będzie miało jakieś szanse powalczyć pod tym względem. Jest to kolejny story trailer, czyli dostaniemy jeszcze jeden, launch. Oby do 19.06. 1.8 terafanka a w trailerze jak byk, że pokazane na PRO Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: a w trailerze jak byk, że pokazane na PRO ciiii nic mu nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Możecie dalej (pipi)ić o LGBT i innym szajcie ale fakt jest taki, że pod względem grafiki, gameplayu, KLIMATU, muzyki to ponownie zapowiada się killer i ostatni traler to potwierdził. Oby faktycznie Joela było sporo.. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) Niektórzy będą musieli grać z bólem doopy w tego sztosa. Życzę im z całego serca, żeby była chociaż możliwość skipowania cutscenek xD. Edytowane 6 maja 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi