Opublikowano 27 maja 20204 l Ale co pozamiatane, podłogi chyba w czasie oglądania tego ziew gameplayu
Opublikowano 27 maja 20204 l Podobało mi się wszystko. Swoją drogą laska grająca na Vicie w Hotline Miami. Edytowane 27 maja 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 27 maja 20204 l No zapowiada się solidnie ale nie jakos legendarnie. Napewno klimat w cutscenkach bedzie oddany mistrzosko. Czekam na materiał w lepszej jakosci
Opublikowano 27 maja 20204 l Teraz, Andżej napisał: ANIMACJE NOWEJ GENERACJI Do nowej generacji masz jakieś 6 miesięcy.
Opublikowano 27 maja 20204 l Lokacje wydają się całkiem spore, więc możliwości będzie więcej. Gameplay mega mi się podoba, do tego świetne animacje, po prostu petarda jak to się rusza. Fabuła wiadomo, ale gameplay będzie dla mnie świetny.
Opublikowano 27 maja 20204 l 4 minuty temu, Bielik napisał: Ale co pozamiatane, podłogi chyba w czasie oglądania tego ziew gameplayu A co Ty chciałeś w skradance zobaczyć? Akcję?
Opublikowano 27 maja 20204 l 7 minut temu, Moldar napisał: Fabuła wiadomo ps. za mało Joel'a w tym nowym gameplayu chyba jeszcze nie wstał... Spoiler z podłogi Edytowane 27 maja 20204 l przez masta_g
Opublikowano 27 maja 20204 l oby nie przesadzili z tymi muzycznymi kameo, bo wystarczy jeden filmik i mamy hytrogen z HM i ajs kjuba z SA xd
Opublikowano 27 maja 20204 l co jakiś czas włączałem streama i po chwili wyłączałem, bo z jednej strony chciałem zobaczyć, jak to wygląda, ale z drugiej mam straszny lęk (lol), że przez przypadek zobaczę za dużo no mam hype jak sku.rwysyn
Opublikowano 27 maja 20204 l 3 minuty temu, da$io napisał: Skradance? Tak, na survivalu, na normalu w strzelance, a na easy w chodzonej bijatyce.
Opublikowano 27 maja 20204 l Koniecznie z wyłączonym telewizorem. Czyi to był tekst o graniu bez nasłuchiwania? @nobody
Opublikowano 27 maja 20204 l Teraz, Ludwes napisał: oczywiście będzie można grać z wyłączonym trybem nasluchiwania? Nie widzę powodu, żeby miało tak nie być. Po tym co zobaczyłem to jeszcze bardziej się nakręciłem. Widzę, że gameplay jest mocno rozbudowany, teraz mamy tak w skrócie trzy rodzaje przeciwników, ludzi, zarażonych i ludzi z psami, ze wszystkimi będzie się grało inaczej. I ta brutalność. Jak to jest zrobione.
Opublikowano 27 maja 20204 l 2 minuty temu, Ludwes napisał: oczywiście będzie można grać z wyłączonym trybem nasluchiwania? Pewnie tylko na najwyższym poziomie.
Opublikowano 27 maja 20204 l Sequel najmocniejszego 8+ w tamtej generacji szykuje się na kolejne najmocniejsze 8+ dla mnie fair deal.
Opublikowano 27 maja 20204 l 6 minut temu, bluber napisał: Sequel najmocniejszego 8+ w tamtej generacji szykuje się na kolejne najmocniejsze 8+ dla mnie fair deal. nie fair
Opublikowano 27 maja 20204 l 1 minutę temu, bluber napisał: Sequel najmocniejszego 8+ w tamtej generacji szykuje się na kolejne najmocniejsze 8+ dla mnie fair deal. Czyli dla mnie 10 i kolejne 10 :).
Opublikowano 27 maja 20204 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Koniecznie z wyłączonym telewizorem. Czyi to był tekst o graniu bez nasłuchiwania? @nobody Yes - "na hardzie i z wyłączonym trybem nasluchiwania" oj, piękne to były czasy na forum Edytowane 27 maja 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 27 maja 20204 l Jakby ktoś nie pamiętał to prawilnie przypominam, że Hotline Miami to gra wy-śmie-ni-ta. Wiem, bo właśnie ogrywam. Miłe zaskoczenie na tym trailerze. Edytowane 27 maja 20204 l przez Paolo de Vesir