Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 712,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

No zapowiada się solidnie ale nie jakos legendarnie. Napewno klimat w cutscenkach bedzie oddany mistrzosko. Czekam na materiał w lepszej jakosci

Opublikowano

Zaprawdę eksajt over 0. Nic nadzwyczajnego ale animacje cymesik. 

Opublikowano

Petarda. Czezky szykuj mi preordera. :banderas: 

Opublikowano

Lokacje wydają się całkiem spore, więc możliwości będzie więcej. Gameplay mega mi się podoba, do tego świetne animacje, po prostu petarda jak to się rusza. Fabuła wiadomo, ale gameplay będzie dla mnie świetny.

Opublikowano
4 minuty temu, Bielik napisał:

Ale co pozamiatane, podłogi chyba w czasie oglądania tego ziew gameplayu

A co Ty chciałeś w skradance zobaczyć? Akcję? :)

Opublikowano
7 minut temu, Moldar napisał:

Fabuła wiadomo

:Coolface:

ps. za mało Joel'a w tym  nowym gameplayu chyba jeszcze nie wstał...

Spoiler

z podłogi

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

oby nie przesadzili z tymi muzycznymi kameo, bo wystarczy jeden filmik i mamy hytrogen z HM i ajs kjuba z SA xd

Opublikowano

co jakiś czas włączałem streama i po chwili wyłączałem, bo z jednej strony chciałem zobaczyć, jak to wygląda, ale z drugiej mam straszny lęk (lol), że przez przypadek zobaczę za dużo

no mam hype jak sku.rwysyn

Opublikowano
3 minuty temu, da$io napisał:

Skradance?

Tak, na survivalu, na normalu w strzelance, a na easy w chodzonej bijatyce.

Opublikowano

oczywiście będzie można grać z wyłączonym trybem nasluchiwania? 

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

Nie widzę powodu, żeby miało tak nie być. Po tym co zobaczyłem to jeszcze bardziej się nakręciłem. Widzę, że gameplay jest mocno rozbudowany, teraz mamy tak w skrócie trzy rodzaje przeciwników, ludzi, zarażonych i ludzi z psami, ze wszystkimi będzie się grało inaczej. I ta brutalność. Jak to jest zrobione.

Opublikowano
2 minuty temu, Ludwes napisał:

Pewnie tylko na najwyższym poziomie. 

Opublikowano

Sequel najmocniejszego 8+ w tamtej generacji szykuje się na kolejne najmocniejsze 8+ dla mnie fair deal. 

Opublikowano
6 minut temu, bluber napisał:

Sequel najmocniejszego 8+ w tamtej generacji szykuje się na kolejne najmocniejsze 8+ dla mnie fair deal. 

nie fair

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

Czyli dla mnie 10 i kolejne 10 :).

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Koniecznie z wyłączonym telewizorem. :potter: 

Czyi to był tekst o graniu bez nasłuchiwania? @nobody

Yes - "na hardzie i z wyłączonym trybem nasluchiwania" 

oj, piękne to były czasy na forum

Edytowane przez Ludwes