_D23 83 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Dwa pocisku już na normalnym poziomie brzmią aż nazbyt pysznie, no zobaczymy, oby. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Oprócz definiowanych presetów (easy, normal, hard etc.) - wygląda na to, że samemu będzie można ingerować w trudność gry: cytując za Game Informerem Cytat "Difficulty is highly customizable. I played through the hospital infiltration on a few different challenge settings, and the gulf between them is noticeable. However, you aren’t bound to defined modes like easy, normal, or hard; you can also fine-tune specific elements of the experience, like how much damage Ellie takes, how perceptive enemies are, and how plentiful resources are in the world." Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 1 godzinę temu, Hendrix napisał: Oprócz definiowanych presetów (easy, normal, hard etc.) - wygląda na to, że samemu będzie można ingerować w trudność gry: cytując za Game Informerem Trochę fuj. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 The Last Of Us Part 2 is going to be a complex game to dissect but in terms of the visuals and the quality of storytelling (specifically the writing and voice-acting) it’s exactly as good as you’d expect. It’s easily the best-looking game of the current generation, even more so than Uncharted 4, with the best foliage and facial animation we’ve ever seen. Playing on a PS4 Pro there’s been only a few brief seconds of slowdown, with performance otherwise exceptionally good for such a complex game. Metro It’s helped in large part because the sound design is out of this world. The accompanying music is sensational, and if this brief section is anything to go by it’s possible Gustavo Santaolalla has bettered his work from the first game. But the audio design is beefy and hard. The thump of bat on bone is enough to make you wince, and the sound of gunfire pierces the desolation of the old world. Just from this small snippet of game, the audio is tantalising, offering glimpses of what might be coming. Godisageek If the world-building and story presentation continue at this pace, with this much detail and care put into every section, Naughty Dog has done the impossible – made a sequel which surpasses the original in every way. Overall, if the game can keep up this level of emotion and cinematic brutality, then the Last of Us Part II is going to be one of the best games ever made. From the pacing, the detail in the environments to the humanising of your enemies, this game is going to blow you away. Srabdard MESJASZU, PRZYBYWAJ 1 1 Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Cytat “I have a first model PS4 Pro. Vents are clean. During The Last of Us 2, the fans are louder than my air-conditioning unit. They were so loud I had to raise the volume up on my speakers. Even when I knocked it down to 1080p mode.” Absolutnie wierzę w wentylację PS5 <ok> 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Pięknie, że napływają pozytywne słowa nawet odnośnie fabuły, i gdzie się podział rozi, co to minusował innych, którzy pisali pozytywnie o TLOU2. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Klimatyczny spocik i ta mimika Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 10 godzin temu, zdrowywariat napisał: Pięknie, że napływają pozytywne słowa nawet odnośnie fabuły, i gdzie się podział rozi, co to minusował innych, którzy pisali pozytywnie o TLOU2. A co mają niby pisać osoby, które dostały kopie do testów? Czy ty wiesz jak działa branża growa? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Teraz, Rozi napisał: A co mają niby pisać osoby, które dostały kopie do testów? Czy ty wiesz jak działa branża growa? A skąd masz pewność, że nie piszą prawdy? Zawsze kłamią? Gdy dostali BioShocka na przykład czy inną mega grę roku to też kłamali? Poczekaj do końca embargo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Dobra, żyjesz w swoim świecie, zobaczysz typie tę super fabułkę po premierze, tego wyparcia żadne słowa nie zmienią xd Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: A skąd masz pewność, że nie piszą prawdy? Zawsze kłamią? Gdy dostali BioShocka na przykład czy inną mega grę roku to też kłamali? Poczekaj do końca embargo. Ja wczoraj przejrzałem od easy allies i ign preview. Zero hajpu. Przykro mi, ale znając główne "rozwiązanie" fabuły i twist widzę tylko warstwę lukru, która tam jest. Zgodzę się, że fajna brutalność, ale podstawowego minusu to nie zmyje. A jak odszedł hajp to i widzi się inne rzeczy. Zwiększanie craftingu, opowieści o open worldzie, mało horroru na rzecz walki z ludźmi. Brzydkie postacie. Wiem celowo, realistycznie, ale i tak. Cóż żadna gra nie jest dla wszystkich. Na szczęście wiem o tym, że TLOU2 nie jest dla mnie przed a nie po premierze. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Będę zarażeni, nowe odmiany, w tym dużo więksi. Będą dwie grupy ludzi, jedni dobrze uzbrojeni, z psami, a drudzy to jakaś chora sekta religijna, z łukami i białą bronią, która nawet ma swój język porozumiewania się, bo używają gwizdania. Nie wiem, czy nie będą budzić większego lęku od zarażonych. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 10 godzin temu, zdrowywariat napisał: Pięknie, że napływają pozytywne słowa nawet odnośnie fabuły, i gdzie się podział rozi, co to minusował innych, którzy pisali pozytywnie o TLOU2. no typ zobaczył rzeczy, które przeszkadzają jego światopoglądowi i już robi krucjate xD Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 A było coś o czasie przejścia? Szykować się na 10, 15 czy 20 godzinek z mesjaszem? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Można pisać 50 razy, że nie chodzi o to dokładnie, ale rudy dalej nie rozumie ¯\_(ツ)_/¯ Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, aux napisał: A było coś o czasie przejścia? Szykować się na 10, 15 czy 20 godzinek z mesjaszem? Zależy ile zajęło Tobie przejście jedynki, ale spokojnie możesz sobie pomnożyć przez 2. Piszą nawet o 40h, ale to pewnie z lizaniem ścian. 3 minuty temu, Rozi napisał: Można pisać 50 razy, że nie chodzi o to dokładnie, ale rudy dalej nie rozumie ¯\_(ツ)_/¯ Ale co dostałeś grę do recenzji i już wiesz? Edytowane 2 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Widziałem cutscenki i czytałem opis fabuły, coś więcej muszę zrobić, żeby wiedzieć że pod tym względem gra ssie (oh boy)? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Teraz, Rozi napisał: Widziałem cutscenki i czytałem opis fabuły, coś więcej muszę zrobić, żeby wiedzieć że pod tym względem gra ssie (oh boy)? Streszczenie przeczytał i się wypowiada na temat książki, co za dzban. Co Tobie w scenkach nie pasuje? Są świetne. Chyba, że masz ma myśli ten pocałunek? 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Dzbanem to jesteś ty, do tego opóźnionym w rozwoju widocznie. Widziałem kluczowe dla fabuły cutscenki, przez które wiem, że tej gry nie kupię. Nie masz pojęcia o czym piszę, więc może ztjm i przestaniesz się ośmieszać? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 1 minutę temu, Rozi napisał: Dzbanem to jesteś ty, do tego opóźnionym w rozwoju widocznie. Widziałem kluczowe dla fabuły cutscenki, przez które wiem, że tej gry nie kupię. Nie masz pojęcia o czym piszę, więc może ztjm i przestaniesz się ośmieszać? No to skoro nie kupujesz to wyp... z tego tematu, bo już wszyscy zdążyli poznać twoje żale w 50+ postach kopiuj wklej. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 4 minuty temu, Rozi napisał: Dzbanem to jesteś ty, do tego opóźnionym w rozwoju widocznie. Widziałem kluczowe dla fabuły cutscenki, przez które wiem, że tej gry nie kupię. Nie masz pojęcia o czym piszę, więc może ztjm i przestaniesz się ośmieszać? Streszczenie fabuły? Poprawcie mnie, ale wyciekło do neta kilka fragmentów, a nie cała fabuła przecież. Nawet jak jeden fragment (strzelam) ze środka gry wyciekł to jak Ty oceniasz na tej podstawie całość? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Wyciekły kluczowe części fabuły, a w zasadzie to cała. Praktycznie wszystkie cutscenki i opis tej niesamowitej (XD) historii, która wyszła spod pióra Neila Cuckmanna. Hmm, jak jeden fragment może zaważyć na całości fabuły, hmmm, zastanówmy się, jaki to może być fragment... Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Damn, Roziemu się nie podoba co bardzo uzewnętrznia, ale zdrowy jest prawie tak samo irytujący jak z Celeste. Żaden nie zagrał, ale każdy wie, że ma rację. 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Ja po prostu odpowiedziałem na jeden post, no ale że w tym temacie mamy do czynienia z Jehowymi, to tak się to rozwinęło, cóż poradzić. inb4 temat RDR2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi