Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 712,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To będzie bezpieczny sequel.

Zależy pod jakim względem. Fabularnie raczej nie, tu pojechali po bandzie :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że:

Spoiler

wtedy, gdy Abby zabija Joela to my już nią kierujemy :obama: I później gramy z wyrzutami sumienia, aż ją załatwimy w skórze Eliie. Zawsze istnieje opcja odłożenia gry przed zabójstwem.

Opublikowano

Ciareczki. 

Poda ktoś nazwę utworu? 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pewnie jakiś no - credits VA Ellie.

Dawać mi to ;)

W dniu 2.06.2020 o 13:05, Paolo de Vesir napisał:

Pod każdym tylko nie fabularnym.

Znakomicie, nie mam nic przeciwko.

Opublikowano

Ta gra będzie za(pipi)ista. Trailer mistrzostwo. Czekam jak po(pipi)any. 

Sorry ale (pipi) wam w dupe za te wysrywy o wielkich babach w tym temacie i spoilery. Dziwię się trochę moderacji bo ten temat to (pipi)e cw gdzie Ci sami userzy (pipi)a bzdury i myślą że to jest śmieszne. 

2 godziny temu, teddy napisał:

Cover tego sztosa

Słuchałem za gowniaka ze szupolwego magnetofonu. 

Kurna jak ten utwór się zakonserwował. 

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

Ciareczki. 

Poda ktoś nazwę utworu? 

Może na PS5 będzie taka grafa.

Opublikowano

Na bank i na bank będzie TLOU3 na pożegnanie piąteczki, tak że jakby co nadejdzie jeszcze jeden mesjasz jakby kto nie zdążył się nawrócić po 19.06.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Może na PS5 będzie taka grafa.

Raczej tak, zwłaszcza jeśli zostaniemy przy 4k.

Opublikowano
6 godzin temu, YETI napisał:

Ciareczki. 

Poda ktoś nazwę utworu? 

Świetne Sony robi te reklamy eksów. Z God of Wara była wypaśna i z Days Gone z ostatnią kulą Deacona. :)

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, tematyka nie ma tutaj nic do rzeczy. GOTY w tym roku będzie w kategorii TLOU2 Vs. reszta.

chyba dla ciebie :D

Ale preorderek już dawno złożony jedna z dwóch gier dla których kupiłem ps4. Pierwsza nioh 2 nie zawiodła liczę na tlou2 aby znowu był powód na odpalenie ps4 :) Tylko proszę o ciekawszy gameplay względem jedynki. Ostatnio chciałem sobie odświeżyć last of us 1, ale stwierdziłem że nie chce mi się znowu gry z powodu gameplayu przechodzić. Fabularnie za to to było mistrzostwo i licze na to samo w kontynuacji plus ciekawszy gameplay. 

Opublikowano

Też średnio widzę konkurenta dla tlou w tym roku

Opublikowano

Do tego czysty, soczysty singiel bez multi. Tzn. Multiplayer nie bedzie wymagany do :platinum: :banderas:

P.S

Wiem ze multi jest dobre w tej grze, bo giercowalo sie, ale to tyle w temacie. Jak nie musze to nie gram. Jedyne multi w ktore gram to Tekken. Dziekuje :hi:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

O JAK DOBRZE ZE USUNĘLI JEDNO Z LEPSZYCH MULTI BO BEDZIEJ ŁATWIEJ WBIĆ PUCHARKI DLA DAUNÓW

Opublikowano

Jak ktos nie reflektuje to sie nie czepiej. Nie bede gral na sile. Poza tym trzeba miec zgrana ekipe do takiego multi. Samemu i tak nic nie ugram z randomami.

Jak juz mowilem gram tylko w bitki. Reszta wek.

Edytowane przez MEVEK