Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano

Paweł, przecież ogłoszenie w dziale ląduje już w piątek. :kaz: 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 711,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

Chłopak chyba też się szykuje :cool:

Niech wraca na forum a nie strzela z ucha.

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Niech wraca na forum a nie strzela z ucha.

Trzeba było nie napyerdalac spoilerami w temacie TLOU2

Edytowane przez oFi

Opublikowano

To jakis daun boroboro czy inny pajac co go latami nie było, to sie zalogowal sie tylko by zaspoilerowac. 

Mam nadzieje ze juz e- wisi.

Opublikowano

Nie, to był chyba zmasowany atak frajerów z gej only czy coś tam

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobrze, że dzbana wrzuciłem na ignore krótko po rejestracji. :banderas: BTW czy to nie on odpowiada za aferę ze spoilerami z MGSV?

w temacie o MGS5 to byl sylvan wielki xd gejoze 2 to ja zaspoilowalem na shoucie i mnie zawiesili na pare dni. no chyba ze chodzi o jakiegos innego prawilnego chlopaka walczacego o prawa bialych.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś napisze sprejem spoilery na tym muralu. :kaz: 

Opublikowano

Tyle raz przekladali premiere, ze sie zbiegla z moim urlopem, a ze plany sie posypaly przez covid, to bedzie grane :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

Tyle raz przekladali premiere, ze sie zbiegla z moim urlopem, a ze plany sie posypaly przez covid, to bedzie grane :banderas:

poczekaj, looterzy sie rozkreca, to i tlou 2 przeloza w ramach JEDNOSCI

Opublikowano

To już na meta będzie wiadomo, że wyleci w kosmos?