bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, YETI napisał: 95% Mesjasz generacji, poziom nieosiągalny dla konkurencji, dziękuję, koniec imprezy. O czym ty mówisz? Zelda Breath of the Wild czy Super Mario Odyssey mają wyższe średnie Edytowane 12 czerwca 2020 przez bluber Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 W tym roku to najwyżej oceniona gierka. Tylko CP może ją przebić. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Teraz, bluber napisał: O czym ty mówisz? Zelda Breath of the Wild czy Super Mario Odyssey mają wyższe średnie O jedno oczko, czyli są równie dobre. Nie ma co porównywać. To inne gry, i dzięki innym aspektom mają taką średnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 8 minut temu, qraq_pk napisał: Mendrek Jaki miły koło. Chce żebyś nie miał popsutej gry fałszywym spoilerem No chyba lepiej pozytywnie się zawieść, że to był fake, niż teraz zawieść się na 100 procent. Wzorem Kyo nie skasuję konta. Liczę, że poleci ten co mi popsuł zabawę. Ps. I tak grę kupię, choćby by docenić twórców... Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: O jedno oczko, czyli są równie dobre. Nie ma co porównywać. To inne gry, i dzięki innym aspektom mają taką średnią. Ja tylko o fanbojskich majakach yetiego, że ta gierka ND to jakiś nieosiągalny poziom dla konkurencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Won na Discorda! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, bluber napisał: Ja tylko o fanbojskich majakach yetiego, że ta gierka ND to jakiś nieosiągalny poziom dla konkurencji. Jeśli chodzi o mimikę to ma rację, ale znajdą się też inne aspekty, tylko trzeba zagrać i samemu ocenić. Edytowane 12 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 jeden debil poleciał permanentnie, drugi jak widać nie gorszy poleciał za nim. uprasza się o kulturkę i bez spoilerów bo nie będzie litości dla nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Colin, rowniez podrawiam tak samo cieplo wyglada na to, ze bede musial tlou 2 kupic i sprawdzic za sprawa gamespotu i ich hooyowej recenzji swietnego days gone zalatwili mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Gdzie są Ci co krzyczeli, że hur dur SJW chrzanic tą gierkę dla dzieci? ODWOŁUJE PREORDER, DICKMAN NIE DOSTANIE MOICH PININDZY, a teraz grzecznie szczekają, że oto jest mesjasz XD Gorzej jak w chlewie. Swoją drogą podejrzewam, że CP2077 nie dowiezie hajpu i już teraz poznaliśmy najlepszą grę roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Mogę się mylić, no offence, ale nie byłeś jednym z tych co też pluł na grę? Sory, ostatnio wiele Twoich postów narzekających na gry czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 54 minuty temu, Colin napisał: Zip Kto poleciał? Randomy czy ktoś stąd? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Moja kochana limitka i statuetka to będzie koronacja tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Teraz, aph napisał: Kto poleciał? Randomy czy ktoś stąd? tak. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Ktoś poleci jakąś fajną recke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 EasyAllies Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Dickmann? Zawsze szanowałem. Najgorsze, że odechciało mi się grać w cokolwiek innego, a tu jeszcze tydzień czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 38 minut temu, Bielik napisał: Gdzie są Ci co krzyczeli, że hur dur SJW chrzanic tą gierkę dla dzieci? ODWOŁUJE PREORDER, DICKMAN NIE DOSTANIE MOICH PININDZY, a teraz grzecznie szczekają, że oto jest mesjasz XD Gorzej jak w chlewie. Swoją drogą podejrzewam, że CP2077 nie dowiezie hajpu i już teraz poznaliśmy najlepszą grę roku Tak, na tą i inne gry narzekałem, ale nie z powodu fabuły, która wyciekła Mi tam gameplay po prostu nie zaimponował, co nie znaczy, że pewnie dla mnie też to będzie kandydat do GOTY bo nic ciekawego w sumie nie ma na horyzoncie, cuszima miała jeszcze gorszy pokaz, a bardzo na nią liczyłem xd Nigdy za to nie pisałem, że z powodu SJW gry nie kupię i strong female character gry nie kupią i w ogóle pisaki do budy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Swoją drogą, to rozwaliła mnie recka gamespotu. Gra ogólnie świetna, ale za dużo przemocy i za dużo rzeczy do zbierania, więc logiczne 8/10 A na tej samej stronie ubi raki trzepane taśmowo dostają maksymalne noty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 16 minut temu, Pupcio napisał: Ktoś poleci jakąś fajną recke? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Fajna recka jest na gry online. Trzymałem mega kciuki za tą grę i chyba się nie zawiodłem naughty dog rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) 12 minut temu, Rozi napisał: SkillUp jeden z najlepszych, ale obejrzę po ograniu. Nie chcę sobie zepsuć gry już nawet najmniejszym spoilerem i w stosunku do tej gry mam wrażliwość na nie już pod sufit. The KING is not back. He was never gone. https://www.playstationtrophies.org/game/the-last-of-us-part-2/review/ W recenzji na dole twierdzą, że zestaw trofeów jest bezproblemowy z pucharkami za NG+. Podejrzewam, że będzie bardzo podobny do tego z jedynki. Edytowane 12 czerwca 2020 przez - V - Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 24 minuty temu, Rozi napisał: Czyli wszystkie moje obawy zostały potwierdzone xD ale hej, chociaż usunęli te yebane palety Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 I ta fabuła, która może się podobać fanom Star Wars od Disneya, ayyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 59 minut temu, Rozi napisał: Obejrzałem. I potwierdziłem swoje obawy, że to gra nie dla mnie. Co prawda ja gameplay w miare lubie z 1ki. Ale historia i postacie to to co mnie sprzedało. A tu wygląda na to ze potwierdziło się najgorsze. Ale z ciekawością przeczytam jakie będą opinie na forumku po ograniu. Zwlaszcza co do historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi