YETI 10 968 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 The Last Of Us: Part II is not only the greatest masterpiece Naughty Dog has ever made but also the best story-driven video game of all time. NIE INACZEJ It seems like there has never been so much thought put into a videogame as in The Last of Us: Part 2. Not only how it should surpass its illustrious predecessor, but also how you can utilize the gameplay and story as effectively as possible, to draw the maximum of emotions from your players. This game takes interactive storytelling to a new level and is simply a milestone in video game history. Trzeba wyprasować garnitury na 19.06. The Last of Us - Part 2 is a poignant and devastating story about what remains of humanity. It is not just the best game of the year, but the most representative game of this generation. The Last of Us Part 2 is not for everyone. It is a dark and riveting experiment. A symphony of madness, revenge, and brutality. It is the song of humanity’s greatest darkness, and an absolute delight to partake in. The fine folks at Naughty Dog have outdone themselves this time around. The clever blend of cinematics and gameplay all come together perfectly to create an unforgettable experience that rivals some of the greatest classics in American cinema. All that’s left to do now is see it for yourself. The Last of Us Part II is an era-defining game MOGĘ TAK DO WIECZORA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) “Jedynka” napisała nowy standard w grach wideo i zawiesiła narracyjną poprzeczkę na poziomie dla wielu nieosiągalnym. Tak przynajmniej mogło się wydawać. “Dwójka” idzie o kilka kroków dalej, serwując nie tylko wciągającą historię, audiowizualną maestrię, ale też grę, w którą zwyczajnie dobrze się gra. Niepotrzebnych dłużyzn nie stwierdzono, ciągle czymś jesteśmy zaskakiwani, a 30 godzin “pęka” niepostrzeżenie. Nie jesteście na tę grę gotowi. Ja nie byłem. Na jej odwagę, ambicję i emocjonalny rollercoaster. To bezapelacyjnie najdojrzalszy przedstawiciel gier wideo, ale jednocześnie skierowany do dojrzałego odbiorcy. I nie wyłącznie o PESEL się tutaj rozchodzi. Powtórzę to, co napisałem na początku. Panie i panowie, przed państwem: AR-CY-DZIE-ŁO." polygamia Edytowane 12 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Tez chciałem sobie obejrzeć jakąś recke. Ale ilekroć widzę gameplay: Ellie w opuszczonej miejscówce pośród bandziorów uświadamiam sobie, jak bardzo kocham tą postać. Jak bardzo jestem związany z Ellie. Te emocje ktore wciąż pamietam z pierwszej części sprawiają, ze pragnę tego świata, eksploracji, odkrywania wszystkiego tylko dla siebie. No po prostu nie będę patrzył jak ktoś gra w moja ulubiona gre, bo to rani. Został jeszcze tylko tydzień wiec wytrzymam. Jak narazie numerki mi wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Arcydzieło brutalności i okrutnej zemsty.Te odgłosy wbijające się w tętnice , odgłosy konających ludzi...Rzeczywiście tak ukazanej brutalności w grach jeszcze nigdy nie było a więc nadchodzi gra, na jaką nie jesteśmy gotowi... P.S. Jak dać ten temat do ignorowanych na tapatalk, bo ciągle mi wyskakują powiadomienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Czy Użytkownicy yeti i wariat zamkną mordę czy nie ma po co tu wchodzić przez tydzień? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) 39 minut temu, zdrowywariat napisał: “Jedynka” napisała nowy standard w grach wideo i zawiesiła narracyjną poprzeczkę na poziomie dla wielu nieosiągalnym. Tak przynajmniej mogło się wydawać. “Dwójka” idzie o kilka kroków dalej, serwując nie tylko wciągającą historię, audiowizualną maestrię, ale też grę, w którą zwyczajnie dobrze się gra. Niepotrzebnych dłużyzn nie stwierdzono, ciągle czymś jesteśmy zaskakiwani, a 30 godzin “pęka” niepostrzeżenie. Nie jesteście na tę grę gotowi. Ja nie byłem. Na jej odwagę, ambicję i emocjonalny rollercoaster. To bezapelacyjnie najdojrzalszy przedstawiciel gier wideo, ale jednocześnie skierowany do dojrzałego odbiorcy. I nie wyłącznie o PESEL się tutaj rozchodzi. Powtórzę to, co napisałem na początku. Panie i panowie, przed państwem: AR-CY-DZIE-ŁO." polygamia https://www.spidersweb.pl/2020/06/the-last-of-us-part-ii-recenzja.html Cytat Dokonując możliwie obiektywnego pomiaru, rozkładając The Last of Us Part II na wymierne czynniki pierwsze, tak – mamy do czynienia z lepszą grą. Z kolei subiektywnie historia Joela i Ellie jest jedyna w swoim rodzaju, a żadne kolejne perypetie tych bohaterów nie łapią mnie już tak mocno za serce. Dlatego mogę pokusić się o tezę, że drugie TLOU wygrywa na praktycznie każdej płaszczyźnie, poza jedną, ale niezwykle ważną: chodzi o sympatię i przywiązanie do bohaterów. W tekście jest więcej sensownie brzmiących, krytycznych uwag. Jak mówiłem, jestem ciekaw opinie zwykłych użytkowników i Youtuberów, którzy nie dostali kopii od Sony, więc nic ich nie powstrzymuje od ewentualnej krytyki. Edytowane 12 czerwca 2020 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 8 minut temu, Pupcio napisał: Czy Użytkownicy yeti i wariat zamkną mordę czy nie ma po co tu wchodzić przez tydzień? Myślę, że przez conajmniej 3 tygodnie możesz sobie zrobić przerwę od tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Nie no za tydzien juz będziecie raczej opisywać swoje wrażenia A nie wklejać jakieś (pipi) cytaty od randomów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 YETI znów się nakręca jak przy każdej większej premierze, robi szcztuczny ruch i pisze w każdym temacie potencjalnych exów kilka postów aby był ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 No, jeśli średnia wynosi 96 pkt to chyba jest się czym podniecać co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Nie ma się czym podniecać , dopóki nie pojawią się obiektywne odczucia graczy.Sprzedane recenzje się nie liczą i skończcie pisać do czasu aż sami nie zaczniecie grać bo przez Was będę musiał usunąć Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Takie wklejanie opinii to może przejść na forumku ppe A nie na elitarnym forum dla elitarnych graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) To wyparcie, jakże przezabawne. Recenzencji przekupieni, szukanie tylko jednego zdania, że super, ale jednak jedynka miała jeden element lepszy, a tak w ogóle to czekam na opinie Mariana, który przed premierą skreślił grę, tak samo jak ja. Proszę, nie przestawajcie, jest cudownie 57 minut temu, Kolos28 napisał: Arcydzieło brutalności i okrutnej zemsty. Te odgłosy wbijające się w tętnice , odgłosy konających ludzi... Rzeczywiście tak ukazanej brutalności w grach jeszcze nigdy nie było a więc nadchodzi gra, na jaką nie jesteśmy gotowi... Źle zinterpretowałeś recenzje. "To bezapelacyjnie najdojrzalszy przedstawiciel gier wideo, ale jednocześnie skierowany do dojrzałego odbiorcy. I nie wyłącznie o PESEL się tutaj rozchodzi." Nie, tu nie chodzi o brutalność. Edytowane 12 czerwca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) 47 minut temu, Jakim napisał: No, jeśli średnia wynosi 96 pkt to chyba jest się czym podniecać co nie? Całkowicie nie wiesz o co się tu rozbija. Zwykła chłodna kalkulacja co trzeba wstawić i kiedy, a potem gość nawet nie gra w te gry. Czy można mu tego zabronić? Nie. Czy jest to w(pipi)iające? Jak komar w nocy, gdy leżysz w łóżku. Edytowane 12 czerwca 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Całkowicie nie wiesz o co się tu rozbija. Zwykła chłodna kalkulacja co trzeba wstawić i kiedy, a potem gość nawet nie gra w te gry. Czy można mu tego zabronić? Nie. Czy jest to w(pipi)iające? Jak komar w nocy, gdy leżysz w łóżku. . Co tu się odpierdala xD Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Może o ogóra mu chodziło, myślę że większość gra w gry, na temat których się wypowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Godzinę temu, Jakim napisał: No, jeśli średnia wynosi 96 pkt to chyba jest się czym podniecać co nie? No nie wiem, taki Fallout 4 ma 87 na MC a jest guwnem. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 GTA V ma 97, a jest co najwyżej na 80, także coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 A exy Nintendo ile mają a jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Ale u nintendo wiadomo że normalni ludzie muszą odjąć 10% A u sony jest to płynne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Fajnie, że wykonano dodatkową pracę dla takich osób, bo jak widać, warto. ND przetarło kolejne szlaki dla innych developerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) Poki co, to chyba skill up jest jedynym, albo jednym z niewielu, ktorzy spojrzeli na te gre jakims chlodniejszym okiem. ogromna wiekszosc to tak zwane yeti reviews a tym czasem pewnie dostaniemy past genowy gameplay, AI na poziomie przechodniow i niesympatyczna historie i postacie. Edytowane 12 czerwca 2020 przez Andżej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) Mogłeś napisać, póki co, to chyba skill up jedynie dobrze zrecenzował grę, a cała reszta dała się przekupić. Nie to że byś sam grał ale Recenzje, recenzjami, ale my wiemy swoje. Wyparcie over 9999 Edytowane 12 czerwca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Dobra i tak ta gierka Was wszystkich mentalnie zaora i co te spiny to nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 a tym czasem pewnie dostaniemy past genowy gameplay, AI na poziomie przechodniow i niesympatyczna historie i postacie.Tylko w większości recenzji jest właśnie na odwrót, że ai i potyczki są znacznie lepsze niż poprzednio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi