Pupcio 18 329 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 (edytowane) @Ryo-San edit. Dość mocno skłamałem, gra waży 80,54gb Edytowane 16 czerwca 2020 przez Pupcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 29 minut temu, Andżej napisał: Tez sprawdzilem te najnowsze leaki calkowitego zakonczenia i straszna kupa. jest jeszcze gorzej niz w domniemanym zakonczeniu z poprzednich przeciekow. Abstrahujac juz od polityki i SJW to i tak musicie sie naszykowac na niezla sieke w bani. Nie bedzie komfortowo. W moim odczuciu w negatywnym dla gry sensie. Starach pomyśleć co to jest.. nie chcę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 (edytowane) 41 minut temu, Rozi napisał: Ale dlaczego mnie atakujesz? Dlaczego przywołujesz moje prywatne poglądy? Wszędzie widzisz politykę? Nieźle wyżarło ci to mózg, chłopaku, aż strach pomyśleć. Piszę w temacie o grze, nie offtopuję, piszę swoje wrażenia z fabuły. A ty mnie atakujesz. Mówisz, że piszesz o wrażeniach z gry, w którą jeszcze nie grałeś? A jak ktoś ma inne zdanie to wklejasz hurtowo minusy. Ja Ci coś powiem Rozi, tylko słuchaj uważnie, Ty potrzebujesz dwóch dobrych psychologów, jednego dla siebie, a drugiego dla tego pierwszego, gdy Cię będzie leczył. edit: zdążyłeś edytować, teraz są wrażenia z fabuły xD. Edytowane 16 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Nie mogę się doczekać aż sam poznam fabułę i sam sobie wyrobię opinię, nie zwracając uwagi na zbulwersowanych forumowych krzykaczy. Jak to jednak dobrze mieć silną wolę i ignorować przecieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Teraz, Pix napisał: Nie mogę się doczekać aż sam poznam fabułę i sam sobie wyrobię opinię, nie zwracając uwagi na zbulwersowanych forumowych krzykaczy. Jak to jednak dobrze mieć silną wolę i ignorować przecieki. Koleś się wypowiada o fabule z przecieków, gdzie gdyby w jedynce takowe były to byłyby chooya warte, bo tam najważniejsze działo się podczas gry, czyli w trakcie budowania relacji Joela z Ellie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 1 godzinę temu, Rozi napisał: Ile razy można wam pisać, że tutaj nie chodzi o żadną politykę, tylko o spierdolenie umysłowe reżysera gry? Popłaczesz się? Czy jeszcze raz trzeba napisać o co chodzi? Przypominam, że to jego gra. Ty już popadłeś w jakąś chorą obsesję na jego punkcie i TLOU2. Niezłe spier... umysłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 6 minut temu, zdrowywariat napisał: Koleś się wypowiada o fabule z przecieków, gdzie gdyby w jedynce takowe były to byłyby chooya warte, bo tam najważniejsze działo się podczas gry, czyli w trakcie budowania relacji Joela z Ellie. Najważniejsze momenty budowanie relacji Ellie z Joelem były w cutscenkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Gwoli scislosci, na reddicie jest juz caly synopsis dokladnie opisany od poczatku do konca przez osobe, ktora gre skonczyla. to bedzie rzez dla nieswiadomych z piatku na sobote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Na rozluźnienie Jeszcze 3 dni! 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 530 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 9 minut temu, Andżej napisał: Gwoli scislosci, na reddicie jest juz caly synopsis dokladnie opisany od poczatku do konca przez osobe, ktora gre skonczyla. to bedzie rzez dla nieswiadomych z piatku na sobote Podeślesz link? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 10 minut temu, - V - napisał: Najważniejsze momenty budowanie relacji Ellie z Joelem były w cutscenkach Podczas gry też dużo się działo, Ellie pytała o różne rzeczy, żartowała itp., budowanie relacji trwało przez całą grę, cutscenki to potęgowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Oczywiście, pełna zgoda, natomiast te łamiące ziemię momenty miały miejsce w cutscenkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 26 minut temu, Andżej napisał: Gwoli scislosci, na reddicie jest juz caly synopsis dokladnie opisany od poczatku do konca przez osobe, ktora gre skonczyla. to bedzie rzez dla nieswiadomych z piatku na sobote Z czwartku na piątek. 19 minut temu, Soul napisał: Na rozluźnienie Jeszcze 3 dni! Jeszcze 2 dni a nie 3. Btw. jak będzie jeszcze bardziej kontrowersyjnie to w sumie dlaczego nie? Ja się cieszę zbulwersowaniem prawaków i ogólnie tych, którzy prawie się popłakali przez te rewelacje z przecieków. Sprawia mi to frajdę i jeżeli w grze pojadą po bandzie tak po całości, to będzie wspaniała rozrywka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 (edytowane) 22 minuty temu, Shago napisał: Podeślesz link? po ostatnim siedmiodniowym banie wole tego nie robic wejdz na reddita tlou2 i bedzie na gorze w watku. co ciekawe, wszystkie te kluczowe elementy gry (te tak zwane "hoooyowe") byly zabronione do przestawienia w recenzjach. szykuja wam mindfucka na miare raidena z mgs2, ale nie wiem, czy im sie to nie odbije czkawka. bo logicznym jest dla kogos, kto bardzo lubil fabule jedynki to, zeby fabuly i czesci postaci tlou 2 poprostu nie lubic Edytowane 16 czerwca 2020 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 21 godzin temu, Masorz napisał: Właściwie to 3 dni i 9 godzin równo. U mnie już cyfra na dysku jest i czekam na premierę w czwartunio o północy To już nie będzie czwartunio ale piątunio Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 W recenzjach piszą, że mamy przeżywać różne emocje, od smutku po złość, i chyba o to w grach chodzi? Niektórzy już przeżywają złość, a jeczcze gry nie mają. Pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 @Ryo-San To prawda, ale mentalnie jeszcze czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: W recenzjach piszą, że mamy przeżywać różne emocje, od smutku po złość, i chyba o to w grach chodzi? Niektórzy już przeżywają złość, a jeczcze gry nie mają. Pięknie. O kurcze, tak Ciebie czytam to powinieneś zmienić ksywkę na wariat-zelota. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: O kurcze, tak Ciebie czytam to powinieneś zmienić ksywkę na wariat-zelota. Jam jest zdrowywariat, innymi słowy bardzo wrażliwy, więc nie mogę się już doczekać tych łez i rozj... pada na ścianie. Niech się dzieje! I kolejnych tygodni po przejściu gry jakbym był struty! Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 (edytowane) 6 minut temu, zdrowywariat napisał: W recenzjach piszą, że mamy przeżywać różne emocje, od smutku po złość, i chyba o to w grach chodzi? Niektórzy już przeżywają złość, a jeczcze gry nie mają. Pięknie. Mi sie wydawalo ze w gry gra sie dla funu. Ale moge sie mylic, widocznie nie doceniam jeszcze wplywu TLOU2 na branze. Od teraz beda klepac tylko produkcje, w ktorych czlowiek sie bedzie tylko wku rwial i beczal. Edytowane 16 czerwca 2020 przez Andżej 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 (edytowane) Na rynku jest miejsce dla różnych gier To tak jakby oglądać tylko komedie bo filmy muszą bawić. Jak komuś gameplay jedynki się podobał to już chyba to wystarczy mu do dobrej zabawy Edytowane 16 czerwca 2020 przez Pupcio 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Andżej napisał: Mi sie wydawalo ze w gry gra sie dla funu. Ale moge sie mylic, widocznie nie doceniam jeszcze wplywu TLOU2 na branze. Od teraz beda klepac tylko produkcje, w ktorych czlowiek sie bedzie tylko wku rwial i beczal. Do teraz klepali większość gier, w których człowiek się cieszył. Czas na zmiany! To TLOU, a nie kraina grzybków. Masz wybór! Edytowane 16 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Godzinę temu, Ryo-San napisał: Ile zajmuje preload? Kuryła RTV Euro właśnie potwierdził że mogę w piąteczek odebrać kolekcjonerkę. Normalnie to chyba pierwsza kolekcjonerka z którą w końcu ten sklep nie da doopy (oby) Też dostałem potwierdzenie, że w piątek odbiór. Od dłuższego czasu biorę z euro rtv, nigdy nie było problemów z odbiorem gry w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Czyli słowem podsumowania wychodzi na to, że TLOU2 to gra dla prawdziwych twardzieli, którzy nie wstydzą się łez, a nie dla mięczaków, którzy umieją tylko w bohaterów w pelerynie ratujących księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 zdrowyjehowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi