Shen 9 620 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 2 minuty temu, Figaro napisał: Polzga. Wyjdz czasem gdzies dalej niz to forum, bo ból dupy jest na calym swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 (edytowane) 13 minut temu, Shen napisał: Ładnie juz niektorzy odlatuja, jesli stawiaja na rowni dwie laski co maja sie ku sobie z gwałcicielem i morderca dzieci. Byle tylko udowodnić swoją rację, każdym kosztem, że się nie mylili, przez takich zje..., co się nigdy nie mylą jest na świecie jak jest. Mało kto teraz napisze po przejściu gry, no fabuła nie była, aż taka zła, źle zrobiłem, że oceniłem grę po filmikach na youtube. Do tego trzeba mieć jaja jak Abby. Edytowane 20 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Godzinę temu, mozi napisał: Za(pipi)iście mi się podoba gunplay. Strzelanko jest mega. A jak dziś testowałem shotguna to już całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Wracajac do gry, to lizanie scian i lootowanie daje mase frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 318 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 14 minut temu, Shen napisał: Ładnie juz niektorzy odlatuja, jesli stawiaja na rowni dwie laski co maja sie ku sobie Nie wiem czy to wtórny analfabetyzm czy ignorancja, ale ile razy wam trzeba napisać że tu nie chodzi o "dwie laski ktore mają się ku sobie" zanim wreszcie dotrze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 318 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 10 minut temu, Figaro napisał: Polzga. No no tylko w Polsce sie to nie podoba, a te wszystkie oceny użytkowników na metacritic to z podkarpacia są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, Observer napisał: Nie wiem czy to wtórny analfabetyzm czy ignorancja, ale ile razy wam trzeba napisać że tu nie chodzi o "dwie laski ktore mają się ku sobie" zanim wreszcie dotrze? Wiadomo o co chodzi, o całokształt, w tym początek gry, czy zakończenie, ale jak na razie nie mieliście racji z początkiem. Ile Tobie i innym trzeba pisać, że nikt Was tu nie chce z tymi youtubowymi chooya wartymi przeciekami, zanim do Was dotrze? 3 minuty temu, Observer napisał: No no tylko w Polsce sie to nie podoba, a te wszystkie oceny użytkowników na metacritic to z podkarpacia są. Piszesz o zerach? Takim samych youtubowych trolli jak Ty? Edytowane 20 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Ja (pipi)e, to był przykład, dla was za kontrowersyjny, to powiedzmy że Naughty dog robi grę o rypaniu psów, bo zoofile domagają się równych praw. Z resztą po co ja się produkuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Dokładnie. Wyphierdalaj. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 1 minutę temu, GSPdibbler napisał: Ja (pipi)e, to był przykład, dla was za kontrowersyjny, to powiedzmy że Naughty dog robi grę o rypaniu psów, bo zoofile domagają się równych praw. Z resztą po co ja się produkuje. Potrzebujesz psychiatry, dwóch, jednego dla tego, co Cię będzie leczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 @zdrowywariatpodobne odczucia miałem przy twojej krucjacie z Celeste i TLOU 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Ten pucharek w sijatl, turystka, który mi wpadł to pokazuje, że wszystko w tej lokacji wyszabrowałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Mi to ziarnno specjalnie nie irytuje. Ale jak kogoś tak to w tv SONY jest funkcja "Łagodna gradacja" dzięki której można wyeliminować/mocno zmniejszyć ten efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 1 minutę temu, Faka napisał: Ten pucharek w sijatl, turystka, który mi wpadł to pokazuje, że wszystko w tej lokacji wyszabrowałem? tak, chyba wszystkie lokacje które zaznaczały się na mapce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mejm 15 291 Opublikowano 20 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 27 minut temu, mozi napisał: A polityka Nd mnie kompletnie nie interesuje - dla mnie niech robią takie gry tak dopracowane technicznie. Żałuję tylko że nie kupiłem wersji limitowanej żeby dać im więcej zarobić ale wygrała moja wewnetrzna potrzeba wsparcia perfectblue. Tyle. Mnie z kolei interesuje bo zwracam uwage na to czy firma wypuszcza jakis produkt z wlasnego wyboru czy pod naciskami konkretnych grup. Jestem fanem C&C ale gdyby EA w remasterze podmienil Kane'a i tego drugiego z GDI na dwie laski to zlalbym takie cos cieplym moczem i gardzil. Nie wspieram ideologii, zwlaszcza jesli do tworzenia gry przyklada reke ktos taki jak Anita. Wiem, ze to nie jest popularne postepowanie bo dla wiekszosci graczy liczy sie tylko zaspokojenie ich potrzeby klikania w padzika i maja wyje.bane komu i na co daja kase. Ja kasy nie dam, tak jak Disneyowi za Rise of Skywalker nie dalem, bo nie chce zeby branza szla tym nurtem. Juz i tak wystarczajaco obrzydliwe jest podpinanie sie korpo pod BLM czy uginanie kolana jak tylko SJW zaczynaja krzyczec, ze w kreatorze postaci nie ma do wybory baby z ku.tasem. Kontrowersyjnych tematow jest masa. Ale mozna je podac z poszanowaniem albo ze stojaca za nimi ideologia osob, ktorym sie wydaje, ze reprezentuja mniejszosci krzyczac w internecie i walac hasztagi na twitterze. Takze serio nie chodzi tu wcale o dwie calujace sie laski czy babochlopa. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: @zdrowywariatpodobne odczucia miałem przy twojej krucjacie z Celeste i TLOU 2 To dobrze, czy źle? Wkurza mnie takie ocenianie gry po filmach, książki po okładce, czy kogoś po wyglądzie. Toż to niedoje... umysłowe. Może dlatego, że w TLOU2 po zgonie gra wgrywa się bardzo szybko jak w Celeste, a że jestem noobem i często ginę i nie lubię czekać to dla mnie duży plus ;). Edytowane 20 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 318 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 8 minut temu, zdrowywariat napisał: youtubowymi youtubowych Tak tak przechodzę na youtubie. Nawet mam wersje pudełkową longplaya. Czy jest w tym temacie chociaż jeden post w którym się nie mylisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 (edytowane) 9 minut temu, zdrowywariat napisał: Potrzebujesz psychiatry, dwóch, jednego dla tego, co Cię będzie leczył. Przygarniał kocioł garnkowi. Ty to już wystawiłeś ocenę po zapowiedziach. Tak bardzo lubicie niesmaczne kontrowersje, ale powiedz na forum o dewiancie seksualnym to zabija. Edytowane 20 czerwca 2020 przez GSPdibbler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 13 minut temu, GSPdibbler napisał: Ja (pipi)e, to był przykład, dla was za kontrowersyjny, to powiedzmy że Naughty dog robi grę o rypaniu psów, bo zoofile domagają się równych praw. Z resztą po co ja się produkuje. Tytuł bezbeka roku mozna juz przyznac w czerwcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 (edytowane) 29 minut temu, areka napisał: A o co? O to, że Abby ma więcej mięśni niż przeciętny konsolomaniak. 10,5h na liczniku i dalej jest zayebiście. Strzelanie głów z rewolweru gdzie krew pryska na ściany chyba mi się nigdy nie znudzi. A jak się dostaje łuk to już w ogóle piękna sprawa. Edytowane 20 czerwca 2020 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Nie grałem i nie mam zamiaru, szczerze to liczyłem że uporają się z zarazą, wrócą do normalności i to będzie główny wątek gry. Jeśli powstanie kiedyś trzecia część to pewnie kuzynka Ellie będzie chciała zabić adoptowanego brata Abby bo obydwie kiedyś zabiły swoje babcie ze strony matki gdy te szukały włóczki na sweter na zimę w Wallmarcie na granicy Kentucky z Ohio. Takie osobiste porachunki są tylko marnotrawieniem idei świata post apo. Albo wyobraźcie sobie że Milla Jovovich w Resident Evil nie ucieka przed zombie, nie interesuje ją korporacja umbrella, jeszcze niedaleko wylądowało ufo i spadł meteoryt a Pan Bóg rozstąpił morze i Pan Jezus zamienił całą wodę w pobliskim sklepie w wino, tylko ktoś zabił jej sąsiada do którego zawsze chodziła po cukier i musi go pomścić. Nie o takie post apo nic nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 377 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Po 15 godzinach pojawiła się w końcu drabina, marka uratowana <3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 7 minut temu, zdrowywariat napisał: To dobrze, czy źle? Wkurza mnie takie ocenianie gry po filmach, książki po okładce, czy kogoś po wyglądzie. Toż to niedoje... umysłowe. Może dlatego, że w TLOU2 po zgonie gra wgrywa się bardzo szybko jak w Celeste, a że jestem noobem i często ginę i nie lubię czekać to dla mnie duży plus ;). Ale grales w kazda gre? Przeczytales kazda książkę? Moze kazda jest dobra? Sorry ale chyba wiekszosc się kiedyś zawiodla na grze co kupiła. Przykład z ostatnich lat to dla mnie letf alive. Uwielbiam front mission. No ok kiepska grafa, inny rodzaj rozgrywki i na preview nie zapowiada się najlepiej ale kupie. No i to jest dno. Nawet pierwszego chaptera nie przeszedłem. Tu oczywiście rozgrywka jest raczej tip top. Smaczki, odniesienia itp. tez. Ale fabula, jej bezsens i zakończenie mnie odrzuca. Poziomem smuty, rozwiązaniem. To ze dodatkowo widac tu ideologie tez mnie razi. Ale przelknalbym to. Ale nie dla tak poprowadzonej fabuly i zakończenia. Można oczywiście powiedziec ze a co cie to są inne gierki. Ale obchodzi. Nie chce tlou3 z kontynuacja tego czegoś. I boją się ze nowe uncharted albo jakas nowa seria bedzie podobna. W ogole to tak jakbyś powiedział że ktos powiedział że dopalacze są niesmaczne, a ty co tam oceniasz po okładce. Albo ze cianek potasu zabija. A ty dawaj łykam co będę oceniał. Jak, bez wejścia w cos całkowicie moc to całkowicie ocenić. Scenki z gry, rozpiska fabuly, zakonczenie pozwalają ocenić fabule. Moze nie całościowo. Ale na tyle ze wiem ze dla mnie to dno. Taki poziom rozwiazania i rodzaj rozwiazania fabularnego którego nie jestem w stanie zaakceptować. Nie każdy lubi każdy rodzaj literatury. W dobrej wierze przyjmuje ze po prostu trafili w twoje klimaty, styl i potrzebę. Cieszę się twoim szczęściem. Ale dla mnie to zaprzeczenie jedynki i tego czego po tej grze oczekiwałem. Poza tym nie odbieraj tego personalnie. Ja rozumiem np. czemu czesci fanów nie podoba się fabula (mimo nie zagrania) ff7r. I ich rozumiem. A mi podoba się zayebiście. Amen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Na metacritic średnia 3.4 od graczy. Na szczęście na forumku sami postępowi. Ludzie którzy dali oceny 0 itp. dobrze wiedzą że gra jest spokojnie na 8, ale nie godzą się na takie zeszmacenie marki i chwała im za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2020 Godzinę temu, Observer napisał: O (pipi) xd Takiego fikoła się nie spodziewałem, ale w sumie ostatnio widziałem jak Polacy w Polsce niszczą pomnik Polaka bo Amerykanin w Ameryce zabił Amerykanina, więc taki wysryw nawet pasuje to aktualnej sytuacji mentalno intelektualnej obecnego świata. Ukryj zawartość Tak tak jak kobiety nie chodzą do spa to zmieniają się w pudzianów z łapą większą niż jakikolwiek facet na świecie, wiadomix. Oczywiscie nie wszystkie, teoria pasuje tylko do tej jednej, ale większej logiki się nie doszukujmy. Wiadomo w średniowieczu jak nie było spa, przeciętna kobieta miała w bicu 120 cm, a facet średnio samą kość otoczoną skórą, hashtag feminism hashtag whoruntheworldgirls hashtag smashpatriarchy. Poważnie myślisz że ND nie umiało zrobić pięknych kobiet? Chora nad interpretacja i próba myślenia że jest się madrzejszym niż cały internet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi