kanabis 22 421 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 1 minutę temu, Lukas_AT napisał: Tak, osoby, ktore nie graja maja wieksze pojecie od tych co graja. No ale ci co nie grali moga ocenic obiektywnie, na chlodno bez udzielajacego sie im przedpremierowego hajpu. Ja bym ich tak nie lekcewazyl Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 2 minuty temu, kanabis napisał: No ale ci co nie grali moga ocenic obiektywnie, na chlodno bez udzielajacego sie im przedpremierowego hajpu. Ja bym ich tak nie lekcewazyl Coś w tym jest. Może już teraz coś powiedzą na temat Ghost of Tsuchima lub Cyberpunk 2077? Nieważne że nie było jeszcze premiery - po premierze i tak nie zagrają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 11 minut temu, mersi napisał: tak z pewnością ludzie dają takie oceny za lgbt i babochłopa, Z PEWNOŚCIĄ, osoby takie jak ty wyskakujące z takimi osądami kompletnie nie mają pojęcia o co sie rozchodzi, beka i co z tego że sprzeda sie w milionach jak i tak zostanie ogromny smród po tej grze i kompletnie zniszczona reputacja którą miało naughty dog? me andromeda, battlefield 5 czy battlefront 2 też pewnie sprzedały sie w milionach zadowalających kopii a teraz nawet nie widać ani słychać kontynuacji dla tych gier XDDD dopiero po reakcji społeczności zaczęli ogarniać sie z tymi grami ale było już za późno, teraz ludzie będą patrzeć na inne produkcje naughty doggystyle przez pryzmat tlou2 i się zastanawiać czy brać preorder bo może znowu odstawią fabularną padake i nie warto tracić czasu na takie gierki Spójrz na ilość ocen pod każdą z tych gier, nie ma czego porównywać. TLOU2 jest bardziej mainstreamową, bardziej medialną, głośniejszą premierą niż pozostałe. Tak że ten obrazke nie świadczy o niczym, zupełnie o niczym. Ani nie potwierdza, ani nie zaprzecza tezie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Ci co zagrali na YT, chociaż już przeszli grę i widzieli wszystko a więc ich opinię mają większy sens, niż tych co są kawałek za "początkiem" gry Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 1 minutę temu, krzysiekp392 napisał: Spójrz na ilość ocen pod każdą z tych gier, nie ma czego porównywać. TLOU2 jest bardziej mainstreamową, bardziej medialną, głośniejszą premierą niż pozostałe. Tak że ten obrazke nie świadczy o niczym, zupełnie o niczym. Ani nie potwierdza, ani nie zaprzecza tezie. Nie no świadczy o tym że chłopak potrafi złożyć sześc obrazków w całość jak komiks. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 6 minut temu, mersi napisał: dobra nie chce mi sie tobie tłumaczyć bo mam wrażenie jakbym pisał z jakimś drzewem albo klikaczem Przecież klikacz dobrze słyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Troche zastanaiwajace jest ze takie tlou2 ma chwile po premierze o jakies 10 tysiecy wiecej opinii niz taka mniej znana gierka ktora moze nie kazdy kojarzyc czyli God of war. Moze mazzeo juz rok wczesniej tworzyl alterkonta do spamowania meta Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Mnie rozpyerdala, że były tu głosy o tym, że taka prosta opowieść to marnowanie fabuły i dobrego post apo. Jakby każda fabuła gierki musiała opowiadać o ratowaniu świata, czy posukiwaniu skarbu narodów Bo jest, pamiętasz film "Kill Bill"? Uma Thurman polowała na Lucy Liu za to że zabiła jej rodzinę, mała Uma schowana była pod łóżkiem iz ukrycia na wszystko patrzyła. Praktycznie ten sam motyw co w Tlou2 i niepotrzebne do tego było post apo. Dickmann wykorzystał gatunek jedynie po to żeby spowolnić gracza, równie dobrze zamiast grzybów to mogły być dinozaury albo kosmici. To już Days Gone podeszło lepiej do tematu i świrusy są cały czas rozpracowywane, a nie tylko służą za przeszkadzajki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Co to za AUTORYTETY GROWE, że przez 31 lat o nich nie słyszałem? Streamerzy, niezła wykładnia gierkowa. przynajmniej recenzują gierke kupioną za swoją kase gdzie mogą powiedzieć w niej o wszystkim, a nie tylko o pierwszej części bo sony tak nie chce XDDD parodia, to już wolę jednak tych streamerów i szczerą opinie niż wszędobylskie 10/10 i GOTY OMG TA GRA TO GRA ŻYCIA niż te "autorytety growe" z ign czy gryonline ja tylko zacieram rączki na recenzje od angry joe który też oczywiście nie dostał kopii do recenzji, ale będzie to miód na me uszy i wszystkich wyjaśni Edytowane 21 czerwca 2020 przez mersi 1 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Czy w kazdym temacie glosniejszej gry musi byc straszny problem z tym ze ktos moze miec inny gust i komus moze sie gra podobac? Nie no blantman mial racje lepiej nie pisac w wkp bo moze glowa rozbolec. Lepiej w tematach o gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
hitor 18 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 191 Opublikowano 21 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Musiałem przeskoczyć 14 stron tego tematu i nie przeczytać, ale chcę napisać, że TLOU Part II jest póki co grą absolutnie zjawiskową. Jak dobrze, że główny wyciek fabularny ma miejsce tak naprawdę na samym początku gry i mamy to za sobą po 2 godzinach. Poziom dopracowania to znowu będzie nowy standard w grach video (lub nie), błąkam się po tym Seattle i czuję, że przede mną jeszcze dziesiątki godzin. No, ale ja tak gram w giergi, jak coś jest na 40 godzin to u mnie lekko 80. LPG, LEZBY2? No dajcież spokój, tak jak pisałem wcześniej, yebać biedę i obym tam samego Druckmanna spotkał z gołym chuyem na ulicy i tęczową flagą. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Ale zaje.bisty motyw miałem przed chwilą! Kocham tę grę! Cały czas Seatlle, zadanie idź drogą nr. 5 Spoiler Plądruje samotnie ogromny apartament, znajduję stół do ulepszeń, uradowany zaczynam ulepszać pistolet i nagle ktoś mi wrzeszczy do ucha i usiłuje zaje.bać Tak mnie to zszokowało że przegrałem potyczkę. Pamiętajcie zawsze mieć się na baczności i zawsze mieć przeładowanie bronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 15 minut temu, Wredny napisał: Można by takim debilom, jak ci dwaj powyżej, blokować dostęp do internetu? Niestety, dla dostawcy wystarczy że płaci. Typ jeszcze pare stron temu d(pipi)l się do tego, że Dina jest zydowka i opowiada o tym Ellie. Fatalnie czyta sie tych durniów, ale całe szczęście nikt poważny nie przejmuje się zdaniem takich szczekaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Mozna sie w ogole zaciac w grze na amen? Po pierwszym przejsciu pewnie bede probowal podejscia na najwyzszym poziomie trudnosci. Nie kazdego przeciwnika da sie zabic z ukrycia, jak trafie na etap z shamblerami bez ammo to moze byc ciezko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hitor 18 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Biggest launch this year in UK (physical)Biggest launch for Sony (physical)TLOU Part II (FRI) exceeds > 192k unitsSome Sony first party titles numbers (physical only) : Uncharted 4 (TUE) : 192k Spider-Man (FRI) : 190k Uncharted 3 (TUE) : 116k Horizon Zero Dawn (WED) : 114k God of War (FRI) : 96k Heavy Rain (WED) : 86k Uncharted 2 (FRI) : 84k TLOU (FRI) : 84k < x < 116k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Piszcie i hejtujcie dalej fabułę, o której pewnie nawet do końca sami nie macie pojęcia. Ja zaraz ponownie wsiąknę w ten wspaniały i brutalny świat, będę zwiedzać każdy skrawek lokacji i zwyczajnie cieszyć się grą. Z takim trollingiem do CW zapraszam. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 (edytowane) 23 minuty temu, pawelas napisał: 30 minut temu, Wredny napisał: No to opisz mi co dokładnie ci teraz zaspoilowałem z końcówki gry? Wyobraź sobie jeszcze że grasz w nfs, kończysz wszystkie wyścigi, wysiadasz z fury i postać w grze nagle stwierdza: "o kurcze blade, od dzisiaj zaczynam jeździć zgodnie z przepisami ruchu drogowego bo komuś może stać się krzywda." Cała fabuła tlou2 podana na tacy, praise the sun. SPR Edytowane 21 czerwca 2020 przez ListuniO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 26 minut temu, Shen napisał: Mozna sie w ogole zaciac w grze na amen? Po pierwszym przejsciu pewnie bede probowal podejscia na najwyzszym poziomie trudnosci. Nie kazdego przeciwnika da sie zabic z ukrycia, jak trafie na etap z shamblerami bez ammo to moze byc ciezko. Obstawiam, że większość gry to omijanie przeciwników lub cicha ich eliminacja i oszczędzanie amunicji na największych skurwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Jest ng+? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Widzę, że goście od tolerancji nie mają problemu nazwać innych, z odmiennym zdaniem ...ujami i ...urwami. Poziom klatkowych pałąków. Ogarnijta się .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 4 minuty temu, XM. napisał: Jest ng+? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 @XM. jest, wszystko przechodzi, a w menu masz opcję oznaczania znajdziek, które zostały podniesione w poprzednim playthrough 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 (edytowane) Mnie tylko zastanawia, czy fabuła rzeczywiście później się psuje, czy po prostu jest tak dobra, że takie rzeczy się tu na forum dzieją. I na metacritic. Jeśli to drugie to znaczy, że niektórzy nie znają się na sztuce. A jeśli to pierwsze to znaczy, że niektórzy potrafią ND wiele wybaczyć. Edytowane 21 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
panborysek 54 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Zauważyliście że w domu Joela chodzą zegary ,sekundy, minuty się przesuwają , czekałem 5 minut !!! W dalszych lokacjach (jestem w teatrze) zegary już zatrzymane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi