eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Teoretycznie nie ma spoilerów, ale są to miejscówki z gry, więc jeśli ktoś nie chce to niech nie ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Wytłumaczy ktoś na przykładach z tlou 2 co to jest to ziarno? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 1 minutę temu, Shen napisał: Wytłumaczy ktoś na przykładach z tlou 2 co to jest to ziarno? Jak siedzisz za blisko ekranu i masz ustawioną ostrość w TV na max to możesz zobaczyć smużenie, taki troche cinematic bajer, często stosowany w filmach, fotografii, trochę jak za wysokie ISO ustawione w aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 317 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 W photomode można wyłączyć ziarno, więc jak ktoś ma włączoną konsole może na szybkości zrobić dwa screeny przed i po i najlepiej będzie pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 1 minutę temu, Shen napisał: Wytłumaczy ktoś na przykładach z tlou 2 co to jest to ziarno? Tak jakby malutkie ziarenka w obrazie. Jak ktoś jest bardzo wyczulony to faktycznie warto zjechać w TV ostrość na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 3 minuty temu, Shen napisał: Wytłumaczy ktoś na przykładach z tlou 2 co to jest to ziarno? wpisz w Google przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Ziarno faktycznie troszeczkę jest, ale trzeba się dobrze wpatrzeć, więc yebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 (edytowane) Ja siedzę 3 metry od 55" OLEDa i też to widzę, więc tu nie chodzi o odległość. Ostatnim bardzo dobitnym przykładem ziarna w grach było świetne Control od Remedy. Poniżej TLoU Part II - to rzuca się w oczy w ciemnych lokacjach, jak panuje półmrok np. Swoją drogą te wykończenia, gdy ranimy postać i możemy podejść, zasadzić finishera @kanabis, nie bój nic, będzie dobrze - gierka dostarcza z nawiązką, a dla równowagi mam rzeczowe posty @Bzduras'a na przykład Edytowane 21 czerwca 2020 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Tak czasem przegladam temat, ale delikatnie zeby sie nie nadziac na za duzo (jakkolwiek to przy tlou2 brzmi) I obawiam sie ze jak wredny nie przestanie czytac postow pewnych dwoch uzytkownikow to raczej nie dociagnie do lipca. Bedzie jakis udar mozgu czy coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Chyba najlepszym przykladem ziarna jest Silent Hill, powinienes kojarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 droga do szpitala Spoiler a tam pierwsze spotkania z stalkerami a później "gwizdającymi", no petarda i jeszcze akcja na koniec w samym szpitalu pięknie się w to gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Kurła, patrole z psami na przetrwaniu to jakaś mordęga. Na uj te psy? xd Jak się będę męczył to będę zmuszony opuścić poziom trudności xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Na mnie zrobił wrazenie stadion, fajnie sie tam urzadzili spoiler z 3 dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 375 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Czekam, aż więcej osób skończy, bo jest jeszcze kilka momentów, które klimatem i graficzką są tip top erste klasse. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 a i ktoś już pisał że ikonki bomby i miny są do siebie zbyt podobne, ja się zgadzam fakt że jedna jest pion druga poziom ale w trakcie walki i zamieszania to już się (pipi)łem parę razy przy tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 324 Opublikowano 21 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Skończyłem! Ocena na ten moment? Najmocniejsze 8 w historii GEJmingu. Gra wygląda jak żyćko i to takie z ps5 i chyba dlatego wrogowie nie mają czegoś takiego jak AI no ale coś za coś. Historia? Pomyje po świetnej pod tym względem jedynce, Pan Druckman powinen wysłać cv do netflixia bo tworzenie nudnych postaci bez wyrazu to ich broszka no to teraz czekanko na Multi życia 4 2 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Dobrze, że papa pupcioklex mądre rzeczy nadaje od popołudnia, bo reszta forumowych wywodów, spin, oraz innych wypierdów klikacza już nie ma świeżości. A w ogóle, to Spoiler Fuck FEDRA! Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Jak cudownie napisane sa te retrospekcje. Ile miodu w nich plynie. Normalnie, jak bym gral w jedyneczke + 1000 do klimatu. Ciekawe mi tylko czy... Spoiler Joel wyzna, Ellie jak niezwykla osoba jest ona w jego zyciu, czy do konca bedzie zgrywal twardziela? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Zaczerpnąłem wszystkich możliwych spoilerów przed premierą. Jutro jade do Szczecina po swoją kopię aby móc rzetelnie sie z wami wyzywać. Nie wiem ile jest prawdy w tamtych przeciekach, boli mnie serce jeśli chodzi o scenariusz. Do LGBT nic nie mam bo kiedyś przy barze kolega gej klepnął mnie w doopę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Gratuluję wygranym, nie sądziłem że uda się Wam wyrobić przed poniedziałkiem a tu proszę Kto jutro bije rekord na setkę do paczkomatu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Nie doceniasz potęgi niebieskiej strony mocy C00rwa zapomniałem że mamam cyfrę #teampudełka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Czemu jeszcze żaden weekendowy sprinter nie wystawia tego w pchlim w cenie k o n k u r e n c y j n e j do Media Markt z voucherem klubowym? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 Ja jestem ciekaw, czy ci, którzy oceniają AI, przeszli grę na wszystkich levelach albo chociaż na hardzie. Bo to jest warunek oceny AI. A jeśli przeszli na hardzie to nie wiem, jakimi są wymiataczami, jeśli zeszło im to w 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 OK, wszystko wszystkim, ale takiego natężenia pedałów to jednak się nie spodziewałem Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 21 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2020 5 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Ja jestem ciekaw, czy ci, którzy oceniają AI, przeszli grę na wszystkich levelach albo chociaż na hardzie. Bo to jest warunek oceny AI. A jeśli przeszli na hardzie to nie wiem, jakimi są wymiataczami, jeśli zeszło im to w 2 dni. Tak PRZESZEDŁEM NA HARDZIE BEZ TRYBU NASŁUCHIWANIA I PRZY ZGASZONYM ŚWIETLE tak jak Pan Nobody powiedział. Po pierwsze to był mój błąd że zacząłem na hardzie bo było zbyt łatwo, jedynka miała świetnie wyważony poziom trudności, tutaj coś nie pykło. Najbardziej mnie wkurza że przez to ia cierpią świetnie zaprojektowane areny bo naprawdę nie ma sensu za dużo kombinować skoro nie trzeba. Może kiedyś będę miał siłę przejść grę jeszcze raz to odpale na przetrwaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi